Kim Coene's babyspa, massage en pretechografie

kimcoene.be

Kim Coene's babyspa, massage en pretechografie Reviews

Excellent rating
4.9
56 reviews Verified
Kim Coene's babyspa, massage en pretechografie
%title%

%offer%

Reviews ( 56 ) 4.9

Leticia Vanhulle
Leticia Vanhulle
2024.05.18
Wat een leuke beleving voor zowel ons zoontje als voor ons als ouders. Heel goede uitleg en hulp en genieten maar🥰 zeker en vast een aanrader! Toppertje!
Reply from Kim Coene's babyspa, massage en pretechografie 2024.05.18
Dag Leticia, Bedankt voor jullie bezoekje. Jullie vrolijke zoontje heeft inderdaad genoten! En jullie ook. Bedankt voor de mooie review. Lieve groet. Kim
élodie Deman
élodie Deman
2024.05.14
Ik raad 100% aan, een geweldige ontvangst, erg aardig. Een geweldige massage, heel zachtaardig, we weten dat ze een professional is. Ik vond het geweldig en als ik een derde kind krijg, weet ik meteen waar ik heen kan voor massages 🥰
Reply from Kim Coene's babyspa, massage en pretechografie 2024.05.14
Dag Elodie, Dank je wel voor je bezoekje. Ik ben blij dat je even kon genieten van een momentje voor jezelf. Bedankt voor de fijne review en heel veel succes met de bevalling, want die is nu echt niet ver meer. Lieve groet en misschien tot later! Kim
Elke Vancaillie
Elke Vancaillie
2024.05.01
Ontspannen sfeer en aangename gastvrouw. Onze dochter heeft genoten van haar massage en tijd in het (bubbel) bad.
Bartel Samyn
Bartel Samyn
2024.04.29
De Hot Stone massage was zeer ontspannend, aangenaam en verrijkend. De stenen waren niet te warm, of te koud en Kim vraagt regelmatig of alles goed gaat. Zeker een aanrader!
Frieke Deketelaere
Frieke Deketelaere
2024.04.23
Zalige ervaring de eerste keer een hot Stone massage. Super relaxerend. Dit was echt waar ik nood aan had! Dikke aanrader!
Reply from Kim Coene's babyspa, massage en pretechografie 2024.04.24
Dag Frieke, Dank je wel om mijn echte eerste klante te zijn voor de hotstonemassages. Voor mij was het een beetje spannend, maar ik ben blij dat de hotstone massage écht was wat je nodig had. Lieve groet Kim
L K
L K
2024.04.21
Wat een leuke ervaring! Zowel voor ons dochtertje als voor ons. De sfeer is heel ontspannen. Kim neemt haar tijd om te tonen hoe je een babymassage kan geven en daarna kon ons dochtertje genieten van een lekker warm bad. Zeker een aanrader!
Reply from Kim Coene's babyspa, massage en pretechografie 2024.04.21
Dank je wel voor jullie fijne review. Ik ben blij dat jullie alle 3 genoten hebben. Lieve groet Kim
Natasha Leenknegt
Natasha Leenknegt
2024.04.07
Zeer aangename massage , aangename sfeer , pure ontspanning , zeker een aanrader en we komen zeker terug
Reply from Kim Coene's babyspa, massage en pretechografie 2023.02.12
Dag Natasha, Bedankt voor jouw reactie. Het doet ons deugd de horen dat jullie genoten hebben van de duomassage. Lieve groet Kim en Marjan.
Bieke Vancoillie
Bieke Vancoillie
2024.04.07
Top ervaring! Heel vriendelijk, duidelijke uitleg over de echo. Zeker aanrader om te doen.😃
Reply from Kim Coene's babyspa, massage en pretechografie 2024.04.07
Dag Bieke, dank je wel voor je mooie review. Blij dat jullie een leuke ervaring hadden. Lieve groet Kim
Eline
2024.03.27 2024.03.27 | Belgium
Je voelt je onmiddellijk op je gemak bij deze vriendelijke dame. Een aanrader!
Anouk Dujardin
Anouk Dujardin
2024.03.24
Hele lieve dame, die haar tijd neemt voor mooie beelden te verkrijgen!
Reply from Kim Coene's babyspa, massage en pretechografie 2024.03.24
Dag Anouk, Bedankt voor jouw fijne review. Ik ben blij dat we mooie beelden konden maken. Lieve groet Kim
Jennifer Luna
Jennifer Luna
2024.03.20
Mijn allereerste ervaring met Kim was fantastisch het eerste wat mij opviel was dat ik er mijn enorm enorm welkom voelde, ze is een enorm vriendelijke dame,iemand die een bepaalde rust op je overstraald wat ik persoonlijk echt super vond/vindt. ik ben nu 16. Weekjes en er al enkele keren langs geweest, zowel alleen als met mijn dochter voor een pretecho ... Ze heeft je een hele goede uitleg over de echo's, en je krijgt er prachtige foto's en filmpjes van via e-mail.... Je krijgt er ook de kans om voor slechts 5 euro 2 prachtige afgedrukte foto's in je brievenbus te krijgen Zalig om nadien te kunnen terug kijken op een fijne periode. Na mijn vorig miskraam heb ik net iets meer bevestig nodig dat alles wel oké is buiten de medische echo's om en daar is Kim echt wel de ideale persoon voor.... Mijn zal ze in ieder geval nog heel wat zien gedurende mijn zwangerschap en nadien is het zeker mijn planning mijn kindje daar te laten genieten van een zalig SPA momentje. Twijfel Niet!!! dit ik voor mij eerlijk gezegd echt een TOP PLAATS.... méér dan een aanrader Bedankt voor de prachtige geruststellende momenten Kim!
Reply from Kim Coene's babyspa, massage en pretechografie 2024.03.24
Dag Jennifer, Bedankt voor jouw fijne review. Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van de evolutie die jouw baby'tje en jullie doormaken. Jullie verhaal wat kunnen meevolgen en jullie van de nodige uitleg voorzien is fantastisch om te doen. Dank je wel telkens weer voor jullie bezoekje en ik duim voor een mooie bevalling en een pracht van een babybroertje of - zusje voor Luna. Lieve groet Kim
Lien Vanwynsberghe
Lien Vanwynsberghe
2024.03.19
Top zwangerschaps massage! Enorm van genoten
Reply from Kim Coene's babyspa, massage en pretechografie 2024.03.24
Dag Lien, Dank je wel voor je fijne review. Ik vind het telkens opnieuw een voorrecht als ik een nieuwe klant mag laten genieten van een heerlijke massage. Laat die baby nog maar wat groeien! Veel succes alvast met de bevalling en jullie wondertje. Lieve groet Kim
Melissa Loosveldt
Melissa Loosveldt
2023.11.16
Super lieve en geduldige dame die haar uiterste best doet om je kleine spruit mooi op beeld te krijgen en een duidelijke hartslag te laten horen. Dit alles in een ontspannen setting. Zeker een aanrader!
Reply from Kim Coene's babyspa, massage en pretechografie 2023.11.16
Dag Melissa, Bedankt voor de fijne review! Dat is altijd leuk om te horen. Lieve groet Kim
Hinde Ramdani
Hinde Ramdani
2023.10.11
Super aangenaam
Reply from Kim Coene's babyspa, massage en pretechografie 2024.03.24
Dag Hinde, Fijn dat jullie het zo aangenaam vonden. Dank je wel voor jouw reactie. Lieve groet Kim
Julie Vangheluwe
Julie Vangheluwe
2023.10.09
Nelle heeft heel erg genoten van de babymassage en het zwemmen!
Reply from Kim Coene's babyspa, massage en pretechografie 2024.03.24
Dag Julie en Nelle, Dank je wel voor jullie review. En uiteraard ben ik heel blij dat jullie dochtertje zo genoten heeft van haar wellness momentje. Lieve groet Kim
Lotte Laruywe
Lotte Laruywe
2023.10.07
Zeer unieke en toffe ervaring. Kim heeft veel kennis en straalt van nature rust uit. Een absolute aanrader!
Reply from Kim Coene's babyspa, massage en pretechografie 2023.11.16
Dag Lotte, Dank je wel voor de fijne review! Lieve groet Kim
Stephanie Daneels
Stephanie Daneels
2023.10.07
Reply from Kim Coene's babyspa, massage en pretechografie 2024.03.24
Dag Stephanie, Bedankt voor de 5 sterren! Lieve groet Kim
Godderis Lisa
Godderis Lisa
2023.09.25
Super professionele en deugddoende massage gekregen van Kim. Stelde me ook enorm op mijn gemak. Voor herhaling vatbaar.
Reply from Kim Coene's babyspa, massage en pretechografie 2023.09.25
Dag Lisa, ik ben blij dat je goed kon ontspannen tijdens jouw me-time momentje. Bedankt voor de fijne woorden. Lieve groet Kim
EMILY Vdw
EMILY Vdw
2023.09.23
Anderhalf uur pure ontspanning! De zwangerschapsmassage is zeker aan te raden! En voor de lieve lach en hartelijke ontvangst van Kim alleen zou je al 5 sterren geven! Zeker de moeite waard!!
Reply from Kim Coene's babyspa, massage en pretechografie 2023.07.27
Dag Emily, Bedankt voor jouw fijne review. Lieve groet Kim
sanne verbrugghe
sanne verbrugghe
2023.09.05
Zalig! Mijn zoontje van 2 maand heeft een fantastische belevenis gehad en ik als mama vond het zalig om te aanschouwen!
Reply from Kim Coene's babyspa, massage en pretechografie 2023.09.05
Dag Sanne, jouw zoontje was echt een voorbeeldzwemmertje. Mede dankzij jouw dagelijkse massages wordt hij een echte genieter. Bedankt voor jouw fijne review 😊. Lieve groet Kim