Kemer Glass

kemerglass.pl

Kemer Glass Reviews

Excellent rating
5.0
38 reviews Verified
Kemer Glass
%title%

%offer%

Reviews ( 38 ) 5.0

Bartosz To
Bartosz To
2024.05.17
Szybka i profesjonalna obsługa :) szkło pięknie się prezentuje!
Advertisement
Malgorzata Konopka
Malgorzata Konopka
2024.05.17
Właśnie jestem po montażu szkła lacobel między szafkami. Szczerze polecam, tą firmę, miła atmosfera i pełen profesjonalizm, terminowość i pełne zaufanie. Ekipa otwarta na sugestie klienta, gotowa doradzić jak najlepsze rozwiązania.Cena =jakość. To co potrafią robią rewelacyjnie a jeśli coś ich zaskoczy w mig się uczą i efekt jest naprawdę super🤗
Anna Dąbrowska
Anna Dąbrowska
2024.04.24
5 gwiazdek to zdecydowanie za mało, żeby ocenić współpracę z Panem Remigiuszem i Panem Piotrem. Profesjonalizm, fachowość, słowność, terminowość, dokładność, wysoka jakość usług to podstawowe cechy tych świetnych specjalistów. Zlecasz usługę i nie musisz się martwić, że nie zostanie ona wykonana, albo niedokończona. Wszystko na najwyższym poziomie i nie ma, że się nie da. Już dawno nie spotkałam tak genialnych specjalistów! Dziękuję Panowie za przywrócenie wiary w fachowców😊
Reply from Kemer Glass 2024.04.24
Dziękujemy za zaufanie i cieszymy się że mogliśmy spełnić Pani oczekiwania 😁 Pozdrawiamy Piotr i Remigiusz KemerGlass
slawek80klin
slawek80klin
2024.04.23
Szybko i profesjonalnie wykonane zlecenie, znakomity i merytoryczny kontakt z Panem Remigiuszem. Polecam firmę Kemer Glass wszystkim zainteresowanym dobrym i rzetelnym wykonaniem usługi. Pełen profesjonalizm. Sławomir Straszak.
Bartek
Bartek
2024.04.19
Bardzo polecam. Super współpraca, szybka realizacja. Pełen profesjonalizm ze strony Pana Piotra i Remigiusza
Advertisement
Katarzyna
Katarzyna
2024.04.19
Anna Stolarek
Anna Stolarek
2024.04.17
Firma marzenie! Kontakt z Panem Remigiuszem na najwyższym poziomie, rozwiewa wszelkie wątpliwości i jasno tłumaczy jak produkt się sprawuje(w moim przypadku wybór padł na lacobel). Pan Piotr który przyjeżdża na pomiary to dusza towarzystwa i tym samym super fachowiec. Lacobel zamontowany idealnie, bez jakichkolwiek niedociągnięć. Serdecznie polecam tą małą, ale wspaniałą firmę z tak życzliwymi osobami, które ją tworzą.
Kinga Przybyłka
Kinga Przybyłka
2024.04.15
Polecam z całego serca 🧡 Szybka realizacja, i bardzo dobry kontakt. Pan Remigiusz bardzo pomocny i profesjonalny. Dziękuję za świetną współpracę.
Ireneusz Wolski
Ireneusz Wolski
2024.04.10
Szybko, miło, profesjonalnie. Polecam
Advertisement
Julita Cieślik
Julita Cieślik
2024.03.27
Fachowa obsługa w błyskawicznym tempie. Bardzo dobra jakość, profesjonalny i sprawny montaż. Jestem bardzo zadowolona :) POLECAM
Grzegorz Mackiewicz
Grzegorz Mackiewicz
2024.03.19
Szybka i sprawna realizacja zlecenia. Pomiar, wizualizacja, montaż. Na każdym etapie firma służyła wiedzą i wsparciem.
Magda Cz.
Magda Cz.
2024.03.12
Polecam firmę z całego,serca,chciałam szkło do kuchni lecz nie bardzo wiedziałam dokładnie jaki wzór, Panowie podesłali mi różne grafiki,zrobili wizualizacje,żebym mogła zobaczyć jak to będzie wyglądało i muszę powiedzieć że na żywo jeszcze ładniej wygląda. Bardzo dziękuję za piekna scianę w kuchni,miły i sprawny kontakt,oraz solidnie wykonanie. Na pewno jeszcze skorzystam z usług firmy Kemer Glass. Tak jam pisałam wyżej że skorzystam z usług firmy Kemer Glass, tak zrobiłam i po raz drugi z całego serca Polecam!!! Na drugim zdjęciu,kolejne szkło na ścianie wykonane przez firmę Kemer Glass.
Mariusz Macibuch
Mariusz Macibuch
2024.03.11
Super ekipa profesjonalne i szybkie wykonanie. Doradztwo techniczne na bardzo wysokim poziomie przy okazji montażu Lacobelu w naszym mieszkaniu w Darłowie skorzystaliśmy z kilku super pomysłów zasugerowanych przez panów. Dobra cena bardzo polecam . Mariusz i Anna
Advertisement
Krzysiek szczerbuk
Krzysiek szczerbuk
2024.03.06
Kacper Marut
Kacper Marut
2024.02.29
Pełna profeska, Panowie znają się na rzeczy. Gwarancja zadowolenia. Polecam w 100 procentach 💪
Patrycja kobylska
Patrycja kobylska
2024.02.28
Wspaniała ekipa,szybko, sprawnie,a przede wszystkich pełen profesjonalizm w super cenie. Polecam całym sercem ❤️
Michal Prochnicki
Michal Prochnicki
2024.02.28
Konkretna i fachowa robota!💪
Advertisement
Kacper Pigoń
Kacper Pigoń
2024.02.28
Danuta Chilla
Danuta Chilla
2024.02.28
Porządna firma i z gestem! Serdecznie dziękujemy za montaż luster w sali karate!
Andrzej Lipiński
Andrzej Lipiński
2024.02.25
Szybko,rzetelnie i fachowo. Jak lustro to tylko od Kemer Glass za rozsądne pieniądze z dowozem. Z pewnością Moje nie ostatnie, które tutaj zakupię. Polecam na 100%.