KEIT Day Hospital

keit.al

KEIT Day Hospital Reviews

Excellent rating
4.9
6134 reviews Verified
KEIT Day Hospital
%title%

%offer%

Reviews ( 6134 ) 4.9

Adam Leone
Adam Leone
2024.07.12
Ho fatto un intervento di mastectomia bilaterale, sono stato ricoverato due notti e poi in Albergo per altri 5 giorni. È stata un'ottima esperienza, le infermiere e tutto lo staff sono state bravissime.
Advertisement
Olmira Shehaj
Olmira Shehaj
2024.07.12
Ka nje staf dhe sherbim fantastik👏
Lirike Asani
Lirike Asani
2024.07.12
Anna Maria
Anna Maria
2024.07.12
Artenisa Myftaraj
Artenisa Myftaraj
2024.07.12
Shume e kenaqur nga klinika , qe nga mirepritja e vajzave te recepsionit deri tek vajza qe me trajtoj Antela💗
Advertisement
Lirije Pisha
Lirije Pisha
2024.07.12
Shume e kenaqur eshte invenstimi i duhur per te gjithe ne eliminimin e qimeve me lazer stafi The Best Inf Katerina faleminderit
Ornela Cumani
Ornela Cumani
2024.07.11
Një nga klinikat me të mira. Ambient shumë familjar, profesionalizëm, perkushtim maksimal. 🤍
Palina S
Palina S
2024.07.10
Had a very positive experience with Keit hospital. Caring and attentive personnel, great prices. Highly recommend
Jessy Uccello
Jessy Uccello
2024.07.10
Pessima esperienza. Mi sono fatta il filler alle labbra, da subito ho notato che non fosse stato fatto bene ma essendo la prima volta e soprattutto sapendo che fossero medici mi sono fidata di loro. Nonostante le prove con tanto di foto non ammettono la loro incompetenza. Truffatori 🤮 Manco quest’unica stella valete 😡
Advertisement
Albina Borici
Albina Borici
2024.07.10
Shum e kënaqur me rezultatin e Lazerit.🫶
Adela Mollaymeri
Adela Mollaymeri
2024.07.10
Pershendetje, jam nje vajze me floket shum te holle dhe qe kam mbi 10 vjet te njejten gjatesi floku nuk me riten fare. Pasi nje shoqa ime kishte bere ne kliniken Keit nje trajtim PRP me sugjeroi qe ta provoja njeher edhe un. Trajtimin e pare e kam bere ne shkurt dhe tani bera trajtimin e dyte, jam super e kenaqur me trajtimin stafin dhe rezultatin ( doktoresha super e sjellshme ). Jam e sigurt se sa her te vij ne Shqiperi do beje nje kthim ne Keit per PRP para se te shkoj ne shtepi 😊😊😊 Ju falenderoj
Arber Lekgegaj
Arber Lekgegaj
2024.07.10
Me kane mirëpritur shum mir dhe te gjith janë shum te sjellëshëm.
Arbelina Kolukaj
Arbelina Kolukaj
2024.07.10
Ich habe meine Nase operiren lassen und bin ich sehr zufrieden mit denn Resultat😊 die Mitarbeiter waren sehr freundlich.☺️ Danke🙏
Advertisement
Ilaria
Ilaria
2024.07.10
Esperienza positiva, bellissima clinica, pulita con personale che lavorano con professionalità, l'infermiera che mi ha seguita durante il mio percorso è stata molto disponibile in ogni dettaglio, è molto dolce. Dopo qualche giorno dall'intervento abbiamo visitato il centro di tirana (raggiungibile a piedi)abbiamo trascorso 8giorni davvero bene, Sono felice di aver scelto la clinica keit per il mio intervento.grazie a tutti❤️
Monica De Angeli
Monica De Angeli
2024.07.10
Massimo professionalita disponibilità e gentilezza.😘❤️
Chiara G
Chiara G
2024.07.10
Mario
Mario
2024.07.10
Top work 🔝🔝🔝🔝
Advertisement
Elvana Sufaj
Elvana Sufaj
2024.07.09
Shume e kenaqur nga trajtimi me lazer, jam ne seancen e dyte dhe kam nje rezultat super
Edison Aliaj
Edison Aliaj
2024.07.08
Entela Durda
Entela Durda
2024.07.08