Jyskcroquis Reviews

Jyskcroquis Reviews

4.9

Excellent - based on 280 reviews

jyskcroquis.dk
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (204)
Daniel Rasmussen
2023-12-16
Verified
Dygtig model Flink, smilende og dygtig model. Desværre kunne de ikke levere til den aftalte tid.
Steven
2023-11-17
God oplevelse alle kan være med på Hyggeligt, sjovt og afslappet event. Perfekt til et firma arrangement eller teambuilding øvelse
Verified
Det sjoveste at lave hvis man er en gruppe venner!
Helene
2023-09-30
Verified
Anne Kronborg
2023-09-30
Verified
Anna Rasmussen
2023-09-18
Ikke helt det der var lovet Nicolaj var en sød ung mand, men vi føler ikke helt vi fik det der var lovet. Vi var blevet stillet i udsigt til at vi i de første 20 min ville få en instruktion i hvordan vi skulle tegne fif og måder. Det var der ikke noget af- kun reklame for at han også er morgenbolle fyr. Der var heller ikke nogen guidening i hvad man kunne gøre bedre eller anderledes. Vi fik indtrykket af at han slet ikke selv viste noget om det. Alle veltrænede mænd ku smide tøjet og stille sig op, men synes også at også vi har betalt for noget kursus/guidening og det var der intet af. Vi tegnede i max 30 min. Og så sku der bruges 20 min på at lave anmeldelser. Tænker at hvis han vil have dem mens han er på stedet, så må han selv betale for tiden og ikke lade den proces indgå i den tid vi betaler for.
Reply from Jyskcroquis 2023-09-22
Kære Anna Tak for din anmeldelse og feedback. Jeg tager hånd om det med modellen, for det er ikke helt, hvad vores koncept går ud på. Jeg sender dig lige en mail, så vi kan finde en god løsning på jeres skuffelse over vores event.
Verified
Rita
2023-09-16
Verified
Rigtig godt
Astrid Bundgaard
2023-09-16
Verified
Lidt skepsis, men det var sjovt og Nikolaj var god til at fornemme hvilken gruppe han besøgte
Camille Ølgod
2023-09-16
Verified
Nimco Ashkir
2023-08-26
Verified
So cute!
Sofia
2023-08-26
Verified
Croquis med Nicolaj Det var sjovt at tegne croquis med Nicolaj
Jannie Fejr
2023-08-26
Verified
Nicolaj er mega god Virkelig godt arrangement og Nicolaj er lyttende og gør som vi befaler. 5 point herfra
Christina O.L
2023-08-26
Verified
BEST CROQUIS EVER Most professional and nice person I have ever met - very good and beautiful body wow nicolaj we will be calling you again
Rikke
2023-08-26
Verified
Verified
Verified
Jakob Smit
2023-08-12
Maria var FANTASTISK