JMfilm.pl

jmfilm.pl

JMfilm.pl Opinie

Opinie Doskonały
5.0
32 opinii Zweryfikowany
JMfilm.pl
%title%

%offer%

Opinie ( 32 ) 5.0

Grajcie Ze Mna
Grajcie Ze Mna
2024.05.06
Z Asią i Michałem bawiliśmy się na dwóch weselach i również skorzystaliśmy na Naszym weselu. Wszystkie 3 spotkania były wyśmienite i bardzo profesjonalne. Mamy nadzieję na następne okazje do spotkania. Polecamy każdej Młodej Parze !
Odpowiedz z JMfilm.pl 2024.05.07
Z ogromną radością czytamy Waszą opinię! Niezmiernie nam miło, że bawiliście się z nami na dwóch weselach i zdecydowaliście się, abyśmy uwiecznili Wasz wyjątkowy dzień na zdjęciach i filmie. Bardzo cieszymy się, że doceniacie nasz profesjonalizm i zaangażowanie. Staramy się, aby każdy reportaż był wyjątkowy i dopasowany do indywidualnych potrzeb Pary Młodej. Mamy nadzieję, że jeszcze nie raz będziemy mieli okazję wspólnie świętować! Do zobaczenia na kolejnych imprezach! Z serdecznymi pozdrowieniami, JMfilm.pl
Gosia Pałucka
Gosia Pałucka
2024.01.18
poleca
Serdecznie polecamy! Zdjęcia z wesela i sesji są piękne i cudownie skomponowane w naszym pamiątkowym albumie. Zarówno z klipu jak i filmu jesteśmy bardzo zadowoleni. Klip świetnie podsumowuje całą uroczystość, a oglądając film można poczuć atmosferę tamtego dnia. Dostarczył nam on wzruszeń ale i też mnóstwo śmiechu i radości. Za każdym razem chętnie go oglądamy i "znajdujemy" coś nowego. Wspaniała pamiątka, do której zawsze będziemy chętnie wracać z ogromnym uśmiechem.
Odpowiedz z JMfilm.pl 2024.01.18
Dziękujemy serdecznie za piękne słowa i gorące rekomendacje! 💕 Fantastycznie słyszeć, że klip doskonale podsumowuje całą uroczystość, a oglądając film, można przenieść się w atmosferę tamtego wyjątkowego dnia. To dla nas zaszczyt, że nasza praca 📸 🎥 dostarczyła wam wzruszeń, radości i wielu uśmiechów. Wasze słowa o tym, że za każdym razem odkrywacie coś nowego, sprawiają nam ogromną satysfakcję. Gosiu, Tomku życzymy jeszcze raz wszystkiego najlepszego. 🥰
piotr floryan
piotr floryan
2024.01.06
Odpowiedz z JMfilm.pl 2024.01.03
:)
Mariusz Przybylski
Mariusz Przybylski
2024.01.03
Zdjęcia ze ślubu i wesela są przepiękne. Nie możemy przestać je podziwiać. Są najwspanialszą pamiątką tego wyjątkowego dnia. Doskonałe wyczucie chwili w połączeniu z fantazją i niezaprzeczalnym talentem zaowocowało cudownym filmem z naszego ślubu. Oglądanie go jest wielką przyjemnością; wywołuje łzy wzruszenia i wybuchy śmiechu. To był nasz doskonały wybór! Dziękujemy ogromnie za wspaniałą pamiątkę. Ujęliście nas poczuciem humoru, podejściem do klienta, dyskrecją w trakcie uroczystości. Wszystkim tym, którzy oczekują spektakularnego efektu, profesjonalnej pamiątki i obsługi na najwyższym poziomie z całego serca polecamy! Werka i Maniu
Odpowiedz z JMfilm.pl 2024.01.03
Werka i Maniu, jesteśmy niesamowicie wzruszeni i wdzięczni za Wasze piękne słowa! Cieszymy się, że byliśmy w stanie stworzyć dla Was pamiątkę, która wywołuje tak wiele emocji. Wasze zadowolenie i rekomendacje są dla nas ogromnym wyróżnieniem i motywacją do dalszej pracy. Dziękujemy, że mogliśmy być częścią Waszego wyjątkowego dnia i uchwycić te niezapomniane momenty. Dziękujemy za gorące rekomendacje!
Weronika Przybylska
Weronika Przybylska
2024.01.03
poleca
Zdjęcia ze ślubu i wesela są przepiękne. Nie możemy przestać je podziwiać. Są najwspanialszą pamiątką tego wyjątkowego dnia. Doskonałe wyczucie chwili w połączeniu z fantazją i niezaprzeczalnym talentem zaowocowało cudownym filmem z naszego ślubu. Oglądanie go jest wielką przyjemnością; wywołuje łzy wzruszenia i wybuchy śmiechu. To był nasz doskonały wybór! Dziękujemy ogromnie za wspaniałą pamiątkę. Ujęliście nas poczuciem humoru, podejściem do klienta, dyskrecją w trakcie uroczystości. Wszystkim tym, którzy oczekują spektakularnego efektu, profesjonalnej pamiątki i obsługi na najwyższym poziomie z całego serca polecamy! Werka i Maniu
Odpowiedz z JMfilm.pl 2024.01.04
Weronika Przybylska Dziękujemy za zaufanie, a także za docenienie naszej postawy, dyskrecji i zaangażowania w tworzenie niezapomnianej pamiątki. Jesteśmy wdzięczni za polecenie naszych usług innym parom, które oczekują wyjątkowej obsługi na najwyższym poziomie – to dla nas to ogromna motywacja do dalszej pracy. Dziękujemy serdecznie za Wasze rekomendacje, są dla nas niezwykle cenne!
Monika Morawska-Jadach
Monika Morawska-Jadach
2023.12.26
poleca
Kochani chcieliśmy Wam jeszcze raz serdecznie podziękować za ten przepiękny album i filmy wszystko jest właśnie tak, jak sobie to wymarzyliśmy i to tylko dzięki WAM Jeszcze raz dziękujemy I na pewno będziemy Was wszystkim polecać z całego ❤️
Odpowiedz z JMfilm.pl 2023.12.27
Dziękujemy z całego serca za te miłe słowa! Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Wasze oczekiwania i stworzyć coś wyjątkowego. To dla nas ogromna radość i motywacja. ❤️
Julia Kudlińska-Seńków
Julia Kudlińska-Seńków
2023.12.18
Polecam z całego serca, pełen profesjonalizm, wszystkie najważniejsze momenty wesela i ślubu pięknie uchwycone. Michał i Asia pojawiali się wszędzie tam, gdzie działy się rzeczy warte uwiecznienia, nie tylko na parkiecie i przy Młodej Parze. Bardzo dziękujemy za piękne zdjęcia i film. Dzięki Wam cofnęliśmy się w czasie do tego cudownego dnia :)
Odpowiedz z JMfilm.pl 2023.12.18
Dziękujemy serdecznie za piękne słowa i zaufanie, było nam niezmiernie miło być częścią waszego wyjątkowego dnia. Cieszymy się, że udało nam się uchwycić wszystkie istotne momenty i stworzyć dla Was wspomnienia, które będą towarzyszyć przez lata.
Aleksandra Bigos
Aleksandra Bigos
2023.10.10
poleca
Również serdecznie polecam! Już 8 lat temu byli najlepsi ... :)
Odpowiedz z JMfilm.pl 2023.10.10
Dziekujemy:)
Ania Bartczak
Ania Bartczak
2023.09.05
Pełen profesjonalizm, ciepło i zrozumienie w rozmowie i realizacji. W czasie tańca są niewidoczni, szczególnie Asia wychwytująca najlepsze momenty ;) Na plenerze luz, śmiech i magiczne zdjęcia, które teraz możemy z radością przeglądać 🥰 Polecamy z całego serca ! ❤️
Odpowiedz z JMfilm.pl 2023.09.06
Aniu, jesteśmy niezmiernie wdzięczni za tak pozytywną opinię i rekomendację. Cieszymy się, że mogliśmy dostarczyć Wam piękne i pełne radości wspomnienia. Dziękujemy z całego serca za zaufanie! ❤️
Natalia Wankowska
Natalia Wankowska
2023.06.05
poleca
Z całego serduszka polecamy!! ❤️ film oraz klip po prostu rewelacja! A zdjęcia? Wszystkie są tak piękne, że wybór zdjęć do albumu był mega trudny i zajęło nam to dobre pół roku 🙈😁 Kontakt bardzo sprawny, zaangażowanie na maxa, dużo wskazówek i nowych pomysłów, aby Ten Wyjątkowy Dzień był jak najbardziej wyjątkowy😍 Bardzo dziękujemy za tak piękną pamiątkę! Dzięki Wam nasze wspomnienia są pięknie zobrazowane 😍 DZIĘKUJEMY! ❤️ Natalia i Bartek 🫶
Odpowiedz z JMfilm.pl 2023.06.05
Droga Natalio i Bartku💕, Dziękujemy Wam serdecznie za tak piękne słowa i wspaniałą recenzję! Jesteśmy niezmiernie zadowoleni, że nasza praca i zaangażowanie przyczyniły się do tego, że Wasz Dzień stał wyjątkowy. To ogromne wyróżnienie dla nas, że mogliśmy uczestniczyć w waszej przygodzie i utrwalić te niezapomniane chwile. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za wspaniałe słowa i za to, że mogliśmy być Waszymi fotografami🎥📸. Życzymy Wam wszelkiej pomyślności i pięknych wspomnień na przyszłość. Serdeczne pozdrowienia,
Ewa Dudek
Ewa Dudek
2023.02.26
poleca
Polecam na 1000 % za zaangażowanie pozytywną energię bardzo sympatyczni Pani fotograf rewelacja jest zawsze w odpowiedniej chwili i robi świetne zdjęcie. Jeszcze raz dziękujemy że byliście w tym wyjątkowym dniu z Nami współpracą na 5+ pozdrawiamy Ewa i Mieczysław😘
Odpowiedz z JMfilm.pl 2023.02.26
Cieszymy się, że mogliśmy w tym dniu Wam towarzyszyć. 🥰 Bardzo dziękujemy za miłe słowa...
Mateusz Mroczkowski
Mateusz Mroczkowski
2023.01.19
poleca
Polecamy i serdecznie dziękujemy za tak cudowne i magiczne zdjęcia. Zjawiskowo i subtelnie ukazują one radość, emocje i uczucia, które towarzyszyły nam w najważniejszym dla nas dniu. Dziękujemy za profesjonalizm, kreatywność, zaangażowanie i pasję. Za wspaniałą atmosferę i poczucie humoru :) Karolina i Mateusz 😊
Odpowiedz z JMfilm.pl 2023.01.19
Bardzo nam miło:) Dziękujemy za współpracę i przede wszystkim za zaufanie:) Cieszymy się, że mogliśmy w tym dniu Wam towarzyszyć. 🥰
Mateusz Mroczkowski
Mateusz Mroczkowski
2023.01.19
Polecamy i serdecznie dziękujemy za tak cudowne i magiczne zdjęcia oraz film. Zjawiskowo i subtelnie ukazują one radość, emocje i uczucia, które towarzyszyły nam w najważniejszym dla nas dniu. Dziękujemy za profesjonalizm, kreatywność, zaangażowanie i pasję. Za wspaniałą atmosferę i poczucie humoru :) Karolina i Mateusz :)
Odpowiedz z JMfilm.pl 2023.01.19
Bardzo nam miło:) Dziękujemy za współpracę i przede wszystkim za zaufanie:) Cieszymy się, że mogliśmy w tym dniu Wam towarzyszyć. 🥰
Daria Roszkowiak
Daria Roszkowiak
2023.01.15
poleca
Z całego ❤ polecam. Zdjęcia i film są przepiękne. Pełen profesjonalizm oraz zaangażowanie. Bardzo dziękujemy za wspaniałe pamiątki😊 Daria & Kamil
Odpowiedz z JMfilm.pl 2023.01.15
Daria Roszkowiak Kamil Roszkowiak dziekujemy za zaufanie i Waszą opinie:) pozdrawiamy:)
Sandra Chabel
Sandra Chabel
2022.07.27
poleca
Minęło 6 lat od mojego ślubu, a ja lubię wracać do albumu pięknych wspomnień, który stworzył JMfilm:). Każde zdjęcie, uchwyceni ludzie, najlepsze momenty, emocje na dłoni to wszystko sprawia, że ten najpiękniejszy dzień przeżywam za każdym razem od nowa. Czasem DZIĘKUJĘ to za mało. Polecam JMfilm za świetną aurę, którą tworzą, za uśmiech, którym zarażają, za bardzo dobrą współpracę, za profesjonalne podejście od samego początku:).W skali 1-10 daję "maxa":)
Dj OGI
Dj OGI
2022.06.25
Z ekipa JMfilm miałem i mam przyjemność współpracować na dwóch płaszczyznach. Pierwszą z nich była obsługa naszego własnego wesela, gdzie byliśmy mega zadowoleni z otrzymanego materiału. Bardzo podobało nam się, że wszystkie nasze prośby i uwagi przed przystąpieniem do pracy wysłuchali i zrealizowali według tego co chcieliśmy, a współpraca przebiegała na luzie ale też odczuwaliśmy że mamy do czynienia z profesjonalistami. Naprawdę było super. Drugą płaszczyzną na której na szczęście mamy okazję się widzieć i współpracować, jest to że ja jestem Dj'em, a oni filmują i robią zdjęcia na weselach. W mojej branży spotykam wielu fotografów i kamerzystów, ale nie u wszystkich widać takie zaangażowanie, poświecenie i wyczucie jak u nich. Współpraca na weselach zawsze przebiega w miłej atmosferze i zawsze dochodzimy do wspólnego porozumienia, odnośnie realizacji poszczególnych etapów imprezy. Szczerze polecam !!!
Odpowiedz z JMfilm.pl 2022.06.26
Dziekujemy Rafał za Twoją opinie:) jest ona dla nas bardzo ważna:) Pozdrawiamy gorąco...do zobaczenia niebawem... Szukacie DJ i gwarancji udanej imprezy, profesjonalnej uslugi to 100% możemy polecić: Dj Ogi | Agencja Eventowa https://djogi.pl/. Jeśli potrzebujecie fotobudki/fotolustra nasza rekomendacja: FotoBania https://djogi.pl/fotolustro/
Dominika Banaszyk
Dominika Banaszyk
2022.02.27
Bardzo polecamy z mężem! Mimo pandemii, ciągłego przekładania, nie było żadnego problemu, za co z całego serducha dziękujemy. Michał z Asią to wspaniali, profesjonalni ludzie na odpowiednim miejscu! Wszystko na najwyższym poziomie, sprawili, że ten dzień był tym najwspanialszym, dużo Nam pomagali, nie czuliśmy stresu. Zdjęcia jak i film świetny, uchwycili najlepsze momenty ( oraz wycieli drobne wpadki :D) Jeszcze raz dziękujemy i szczerze polecamy!
Odpowiedz z JMfilm.pl 2022.02.27
Dominiko dziękujemy za miłe słowa. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy jeszcze raz wszystkiego najlepszego...
Mateusz Masłowski
Mateusz Masłowski
2022.01.12
Pozytywny
Profesjonalizm
Jakość
Reakcja na coś
Wartość
Odpowiedz z JMfilm.pl 2022.01.12
👍
Michał Pilachowski
Michał Pilachowski
2021.12.02
Pozytywny
Profesjonalizm
Jakość
Reakcja na coś
Wartość
Pełen profesjonalizm, elastyczność, podejście, kreatywność, terminowość, dbałość o najmniejsze detale. Najwyższa jakość zdjęć oraz wideo 4k. Zdecydowanie polecam usługi Pani Joanny i Pana Michała!
Odpowiedz z JMfilm.pl 2021.12.02
Michał dziękujemy za Twoją opinie. Jest ona dla nas bardzo wazna - dziękujemy:)
Joanna Woźniak
Joanna Woźniak
2021.11.16
Pozytywny
Profesjonalizm
Jakość
Reakcja na coś
Odpowiedz z JMfilm.pl 2021.11.16
Dziekujemy:)