JC Decor Schilderwerken Limburg Reviews

JC Decor Schilderwerken Limburg Reviews

5.0

Excellent - based on 41 reviews

jcdecor.be
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (41)
Bamps Domien
Bamps Domien
2024-02-24
Jean Paul en Sander leveren vakmanschap geven perfect kleur advies wat bij de woning past deze firma is een echte aanrader nog maals dikke merci voor wat jullie allemaal voor mij gedaan hebben van de verf werken tot de verlichting en natuurlijk niet te vergeten de prachtige vloer
Goele Thijs
Goele Thijs
2024-02-22
Betreft buitenschilderwerken gevel! Na veel miserie tijdens verbouwing met gemengde gevoelens offerte goedgekeurd! Nog geen moment spijt van gehad. Eindelijk een bedrijf dat zijn werk doet zoals beloofd en afgesproken! Zeer vriendelijk, correcte opmeting, hulp bij kleurkeuze, eerlijke en juiste prijs. Kwaliteitsvolle verf, oog voor detail, afwerking is top. Zeer goed werk geleverd en netjes alles opgeruimd. Een echte aanrader voor je gevel!
Raymond Drenth
Raymond Drenth
2023-12-30
Jean Paul en Sander zijn echte vakmannen! Zij zorgen voor een subliem resultaat. Kwaliteit, advies en service gegarandeerd.
Huberte Box
Huberte Box
2023-12-20
Nadat wij de ramen van onze vorige woning door Jean Paul en Sander hadden laten verven, waarvan wíj zeer tevreden waren, hoopten wij ze opnieuw te kunnen recruteren voor onze nieuwe woning. Is gelukt! Weeral zeer tevreden met het resultaat! Wat ik ook ten zeerste apprecieerde, is de goede raad en betrokkenheid van beiden om alles op elkaar af te stemmen in het huis. Daarbij wordt er snel ,proper én efficiënt gewerkt. Een échte aanrader.
Christine Kruyfhooft
Christine Kruyfhooft
2023-12-09
Wat wij nooit voor mogelijk geacht hebben werd toch gerealiseerd door Jean Paul en Sander! De schilder en behangwerken in ons huis werden jaren geleden door een schilder van Borgloon mismeesterd op verschillende vlakken. Toch durfden Jean-Paul en Sander het aan om deze euvels op te lossen en een prachtig werk te maken van hun schilderwerken. Zij aanzagen het aan als een uitdaging. Wij waren vol verwachting en ongeloof tot wij het afgewerkt product zagen. Het was prachtig! Jean Paul en Sander zijn echte vakmensen! Door alle moeilijkheden en extra dingen die zij deden werkten zij een dag langer dan voorzien en brachten geen meerdering in de prijs. Dit hebben wij nog nooit meegemaakt! Het is fijn dat er nog zulke mensen bestaan die werken zoals het voor hunzelf is en het geld niet als prioriteit aanzien. Nog dagelijks ontdekken wij hun professionaliteit in hun werk. Hoe zij de dingen opgelost hebben... Niets dan lof! Dank Jean Paul en Sander jullie hebben ons heel gelukkig gemaakt! In de toekomst zien wij elkaar weer. Prettig eindejaar! Ronald & Christine
jo Gemis
jo Gemis
2023-10-24
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
We zijn al jaren klant en altijd zeer tevreden. Zeker een aanrader!
Brigitte Barbiot
Brigitte Barbiot
2023-10-18
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Nadat onze woning binnen volledig geschilderd is door Jean Paul en Sander waren we zo tevreden dat we ook onze ramen en luiken laten schilderen hebben. Weer een prachtig resultaat! Een aanrader!
Wes Hensen
Wes Hensen
2023-10-15
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Jean - Paul en Sander hebben zeer goed werk geleverd. Ze werken op maat en geven deskundig advies . 👍
Sofie Vandenbroeck
Sofie Vandenbroeck
2023-09-21
Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde schilderwerken van JC Decor en raadt hen zeker aan. Ze werken zeer nauwkeurig, snel en efficiënt. En ze geven daarenboven ook top kleuradvies. Voor mij de volle 5 sterren waard!
Erik Claeys
Erik Claeys
2023-09-07
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Deze mannen, vader en zoon, werken professioneel samen als een geöliede machine. Het zijn perfectionisten met oog voor detail. Het resultaat is prachtig.
Lorenzo Félix
Lorenzo Félix
2023-06-12
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Jean-paul en Sander zijn professionele vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Ondernemers pur sang met het hart op de juiste plaats, creatief en innovatief, stellen de klant op de eerste plaats en zullen er alles aan doen om aan wensen en eisen te voldoen. Afspraken worden heel nauwkeurig nageleefd, niets is te veel gevraagd en zullen altijd nog net dat tikkeltje meer doen wat tot een perfect eindresultaat leidt met een hele goede samenwerking als gevolg. Hard werkende mensen die graag de handen uit de mouwen steken, grondig en proper werken van a tot z, en vooral ook meedenken met de klant. Niets is te veel gevraagd, alle extra’s worden meegenomen. De indicatieve prijsofferte is ook zeer transparant en duidelijk, je komt achteraf niet voor verrassingen te staan. Een bedrijf waar je graag mee samen werkt, kwaliteit staat altijd op de eerste plaats, en je hebt nooit het gevoel achteraf bedrogen uit te komen.
Patrick Proot
Patrick Proot
2023-05-02
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Jean Paul et Sander sont de vrais artisans professionnels qui ont transformé et modernisé nos intérieurs. Ils sont à l’écoute et sont d’excellents conseils pour le choix des couleurs. Méticuleux et soucieux du détail qui fait la différence, ils détectent d’un coup d’œil les petites imperfections et y remédient immédiatement. Le travail était parfaitement organisé, rapide et propre avec un minimum de nuisance pour un prix plus que correct. Leur fierté est un travail parfait et la satisfaction de leur client. Les prestations effectuées ont dépassé nos attentes et nous les reprendrions sans hésitation pour d’autres rénovations. Fortement recommandé.
Anne Verbessem
Anne Verbessem
2023-04-28
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Jean-Paul & Sander gaan “above and beyond” ! Alles wat voorzien was is op en top in orde, tot in de puntjes en de hoekjes. En alles wat niet voorzien was ook. Geeft goede raad en inzicht voor kleuren. Maakt het ons zo gemakkelijk mogelijk. We vragen ze zonder twijfel terug voor latere schilderwerken en uitdagingen. Dikke merci Jean-Paul en Sander !
Soâd El-Bouchtaoui
Soâd El-Bouchtaoui
2023-04-07
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Wij hebben Jean-Paul en Sander ingeschakeld bij de aankoop van onze eerste huis. Ze hebben alle schilderwerken op zich genomen en het resultaat was verbazingwekkend. Niet alleen zijn het de meeste vrolijke mensen die je in huis kan halen het zijn gewoon vakmannen. Ze denken mee over de kleuren en welke soort verf het meest geschikt is voor het resultaat dat je wilt bekomen. Bij de huidige renovatie (maar liefst 10jaar later) hebben dan ook geen seconde getwijfeld om weer Jean-Paul in te huren. En wederom perfectie! Je kan op ze rekenen en blindelings vertrouwen. Als ik meer sterren kon geven, had ik het gedaan!
Eva Van Oostveldt
Eva Van Oostveldt
2023-03-14
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Jean-Paul en zijn zoon Sander zijn ongelooflijk bekwame vakmannen! Helemaal niets aan te merken op hun schilderwerken! We hebben onze volledige woning binnen laten schilderen door hen en zouden het zonder twijfel opnieuw laten doen door hen. Ze pakken het professioneel aan, maar tegelijkertijd is er toch een persoonlijk contact. Ze geven advies op maat. Ze zijn correct in wat ze doen en zeggen en houden zich aan afspraken, afspraken die ze ook stipt opvolgen. Ze doen zoveel meer dan wat een schilder eigenlijk zou moeten doen!
Brigitte Brauns
Brigitte Brauns
2023-02-26
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Jean Paul en Sander werken zeer professioneel. Hebben zeer goed advies gegeven, Houden zich aan alle gemaakte afspraken. Wij zijn er heel tevreden over.
VP Construct
VP Construct
2022-12-08
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Hij werkt al een aantal jaren voor ons. Geeft goede tips en advies. Man van woord en daad.Ze doen hun werk met liefde en oog voor detail, dat voel je en dat weerspiegelt zich ook. Eindresultaat is dan ook super. Een aanrader!
Ellen Dreesen
Ellen Dreesen
2022-11-14
Positive
Professionalism
Quality
Value
Wij hebben JC Decor ingeschakeld om ons nieuw appartement volledig te schilderen en op te kalefateren. Zij hebben onze woning getransformeerd van een ruwe diamant in een schitterende parel! Zelfs de klinken en spotjes hebben ze voor ons vervangen. Hun oog voor detail en keuze van kleuren is gewoon perfect! Het is helemaal geworden zoals wij het voor ogen hadden en zelfs beter! En dit voor een heel faire prijs. Wij zouden hen meteen terug inschakelen!
Ria Gilis
Ria Gilis
2022-07-07
Jean Paule en zijn zoon zijn echte vakmensen,stipt,netjes en kwaliteitsvol. Ik kan alleen maar zeggen …voor alle twee een dikke pluim voor het werk wat ze leveren. Nogmaals gefeliciteerd voor het werk dat jullie leveren .
Bart Peulen
Bart Peulen
2022-06-21
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Jean Paul en zijn zoon zijn echte vakmensen Plezier in hun werk, en nog fier op het werk dat ze afleveren. Weten van aanpakken. Volledige woning en garage geverfd. Geen externen, directe lijn met de zaakvoerder. Van eerste bezichtiging, tot offerte, tot afwerking, correct en kort op de bal gespeeld. Altijd klaar om advies te geven. Tevreden met het nieuwe uitzicht van onze buitengevels.