Ortodontska klinika - IQDENT

Ortodontska klinika - IQDENT Reviews

Excellent rating
5.0
115 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (115)
Ivanka Mikić
Ivanka Mikić
2024.04.04
Vrhunska usluga i vrhunski krajnji rezultat. Iznimno sam zadovoljna.
Reply from Ortodontska klinika - IQDENT 2024.04.04
Pozdrav, hvala vam na recenziji i iskrenom komentaru. Lp - IQDENT
Martina Fabić
Martina Fabić
2024.03.21
Izrazito profesionalan i individualan pristup doktora Marka Grgurića od samog početka pa do kraja ortodontske terapije. Doktor je izrazito profesionalan, temeljit i stručan. Izrazito sam zadovoljna rezultatima te bih svima preporucila odabir ove ordinacije. :)
Reply from Ortodontska klinika - IQDENT 2024.03.21
Pozdrav Martina, hvala vam na recenziji i ocjeni. Drago nam je da smo mogli pomoći. Zadovoljstvo i prije svega zdravlje svakoga od vas nam je uvijek na prvom mjestu. :)
Sabrina Ahmičić
Sabrina Ahmičić
2024.03.21
Svakome bih preporučila da se prepusti u ruke stručnog i ljubaznog dr. Marka Grgurića. Tijekom cijele terapije se može bez ustručavanja iskomunicirati sve nedoumice, a doktor je u bilo koje doba bezrezervno na raspolaganju. Uz staloženost dr. Grgurića strah od zubara nestaje, čime je na prvu kupio moje povjerenje. Na kraju, ono najvažnije, finalni rezultat je nadmašio očekivanja, a osmjeh se ne skida s lica! :)
Reply from Ortodontska klinika - IQDENT 2024.03.21
Pozdrav Sabrina, drago nam je da smo mogli pomoći i da ste prije svega zadovoljni vašim novim osmijehom. Hvala vam na iskrenoj i ovako divnoj recenziji. :)
Željka (Marija)
Željka (Marija)
2024.03.18
Izuzetno pozitivno iskustvo ortodontske terapije kod dr. Grgurića, koji je pravi stručnjak i profesionalac, ulaže svoj trud i vrijeme pristupiti pacijentu pažljivo, ljubazno, strpljivo... Za svaku etapu terapije dobila sam potrebne detaljne informacije, trudio se iz početnog stanja napraviti najbolje za dugoročni rezultat, ne samo estetski nego i po pitanju funkcioniranja cijele čeljusti i zaista je napravio maestralan posao! Nije zanemariva niti njegova pristupačnost i fleksibilnost u dogovoru termina za kontrole. Svaka preporuka! Marija
Reply from Ortodontska klinika - IQDENT 2024.03.21
Pozdrav Marija, drago nam je da možemo pomoći i da ste zadovoljni uslugom. Hvala vam od vrhunskoj ocjeni i ovako divnoj recenziji. :)
Dragana Stojanovic
Dragana Stojanovic
2024.03.11
Iskustvo koje je rezultiralo najdivnijim osmjehom uz doktora Marka Grgurića - neprocjenjivo! Kada sam odlučila nositi fiksni aparatić krenila sam kod xy ortodontice koja je potrošila moje vrijeme, uništila zube i silno tvrdila da je to sve super. Da nije bilo doktora Marka Grgurića, njegovog strpljenja, dobroćudnosti i odličnog znanja ništa nebi bilo kako treba. Zahvalna sam na svemu i apsolutno sve preporuke za ovog doktora koji je vrijedan vašeg vremena i vaši zubi ga zaslužuju! Izuzetno inovativan (pogotovo u mom slučaju koji je bio kompliciran), uvijek dostupan i na vrijeme, komunikativan, sve se može dogovoriti i na sva pitanja odgovara kako najbolje zna! Sve pohvale i preporuke, ogromno hvala i u prilogu stavljam slikicu rezultata!
Reply from Ortodontska klinika - IQDENT 2024.03.11
Pozdrav Dragana, hvala vam puno na vrhunskoj recenziji. Drago nam je da smo mogli pomoći! :)
Petra Jancula
Petra Jancula
2024.02.07
Sve pohvale za dr. Grgurića i njegov rad. Vrlo je strpljiv, pristupačan, profesionalan i ljubazan. Rezultat njegovog rada je više od očekivanog. Hvala!
Reply from Ortodontska klinika - IQDENT 2024.02.08
Pozdrav Petra, hvala vam puno na divnoj recenziji. Drago nam je da možemo pomoći. :)
Teddy 9
Teddy 9
2024.02.05
Sve pohvale za izmjeren i napravljen retainer. Takoder veliko hvala na brzom rjesenju nakon gubitka retainer-a. Steta sto prije nismo znali za Vas. Takoder pohvala i sestri. Hvala od Mande
Reply from Ortodontska klinika - IQDENT 2024.02.06
Pozdrav, hvala vam na ostavljenoj recenziji i komentaru. Vaš komentar nam je izuzetno bitan.
Ana Petrijevčanin
Ana Petrijevčanin
2024.01.17
Doktor Grgurić je ljubazan i profesionalan. Cijeli proces stavljanja aparatića je prošao bez problema; rezultat su savršeno ravni zubi, a doktor je uvijek spreman odgovoriti na svako pitanje. Svaka preporuka.
Reply from Ortodontska klinika - IQDENT 2024.01.18
Pozdrav Ana, hvala vam na vrhunskoj ocjeni i recenziji. Drago nam je da možemo pomoći. :)
Andrej Kristek
Andrej Kristek
2024.01.16
Iskustvo nošenja aparatića i cjelokupan proces prošao je ugodno i uz veliku stručnu pomoć i pažnju Marka Grgurića. Uvijek na vrijeme, bez čekanja i otvorenost za bilo kakve upite odlika su poslijednje godine i pol. Sve pohvale i preporuke svima!
Reply from Ortodontska klinika - IQDENT 2024.01.17
Pozdrav Andrej, hvala vam na recenziji i odličnoj ocjeni. Drago nam je da možemo pomoći! :)
Josip
Josip
2024.01.15
Reply from Ortodontska klinika - IQDENT 2024.01.16
Pozdrav Josip, hvala vam na vrhunskoj ocjeni! :)
Igor Krnic
Igor Krnic
2024.01.14
Ortodontska terapija je prošla zaista dobro. Rokovi su realno procijenjeni, a rezultat je i više nego zadovoljavajući. Dr. Marko Grgurić se pokazao kao izrazito stručan, uvijek spreman da odgovori na moja pitanja te izađe u susret dodatnim zahtjevima.
Reply from Ortodontska klinika - IQDENT 2024.01.14
Pozdrav Igore, hvala vam puno na recenziji i vrhunskoj ocjeni. Drago nam je da ste zadovoljni terapijom, te da smo mogli pomoći. :)
Alexandra Rytikova
Alexandra Rytikova
2024.01.02
Дуже вдячна лікарю за його кваліфіковану допомогу. По-перше: Сам кабінет дуже сучасний, зона рецепції простора та викликає гарні емоцій. По-друге:Лікар та асистент приємні та компітентні. Дуже детально проходили огляди, якщо виникали питання-лікар відповідав(іноді по декілька разів поки не зрозуміла суть). З приводу комунікації все добре, персонал володіє англійською мовою. Дякую за гарну усмішку! Рекомендую!
Reply from Ortodontska klinika - IQDENT 2024.01.02
Hello, thank you for the honest review.
Rita Getto
Rita Getto
2023.11.30
Moje iskustvo kod doktora Grgurića je bilo odlično. Profesionalnost, ljubaznost i preciznost na nivou. Na svakom pregledu sam se osjećala ugodno i osjećala sam posvećenost i brigu, uvažio je sve moje želje i odgovorio na sve nejasnoće i pitanja te sam rezultatom iznimno zadovoljna :) sve preporuke!
Reply from Ortodontska klinika - IQDENT 2023.11.30
Pozdrav Rita, drago nam je da smo mogli uskočiti i pomoć i da ste zadovoljni. Iznimno nam je bitno da se osjećate ugodno i da konačan rezultat bude na vrhunskoj razini. Hvala vam na odličnoj ocjeni i recenziji. :)
Igor Duvnjak
Igor Duvnjak
2023.11.21
Izuzetno sam zadovoljan iskustvom koje smo imali u ovoj ortodontskoj klinici. Svi smo bili pacijenti, uključujući i mene, moju suprugu i sestru i iskreno mogu reći da smo pronašli vrhunsku brigu i stručnost u ovom centru. Osoblje klinike pokazalo se iznimno predano i ljubazno od samog početka. Stručnost i profesionalnost uvjerili su nas da smo odabrali pravu kliniku za naše ortodontske potrebe. Marko nas je pažljivo saslušao i razumio je naše individualne zahtjeve i probleme te nam je pružen personaliziran pristup. Što se tiče samog ortodontskog tretmana, rezultati su nadmašili moja očekivanja. Postignuti napredak bio je vidljiv već nakon nekoliko posjeta, a konačni rezultati bili su impresivni. Redovito smo bili informirani o tijeku liječenja, dobili smo odgovore na naša pitanja i dodatne savjete o održavanju oralnog zdravlja. Osim stručnosti, cijenimo i modernu opremu koju klinika koristi. Također, važno je napomenuti da smo cijenili transparentnost u vezi s troškovima liječenja. Nema skrivenih troškova, a cijene su bile razumne u usporedbi s kvalitetom usluge koju smo dobili. Sve u svemu, s radošću preporučujemo ovu ortodontsku kliniku svima koji traže vrhunsku skrb, iskustvo i rezultate. Hvala cijelom timu na trudu i posvećenosti našem oralnom zdravlju!
Reply from Ortodontska klinika - IQDENT 2023.11.21
Pozdrav Igore, hvala vam na recenziji i preporuci. Za sve upite vam i dalje stojimo na raspolaganju. Lp - IQDENT
Marin Sorić
Marin Sorić
2023.11.18
Apsolutna preporuka za Marka i njegov rad! Smiren, pouzdan i usmjeren za ispravljanje i najsitnijeg detalja nepravilnosti. IQALIGN, tj prozirne udlage riješile su mi želju za ravnim zubima i pravilnim zagrizom koju imam od djetinjstva :)
Reply from Ortodontska klinika - IQDENT 2023.11.19
Pozdrav Marin, hvala na ukazanom povjerenju i recenziji.
Teo Čorić
Teo Čorić
2023.11.17
Sve preporuke za dr. Grgurića. Od početka do kraja maksimalno posvećen krajnjem rezultatu. Jako sam zadovoljan!
Reply from Ortodontska klinika - IQDENT 2023.11.19
Pozdrav Teo, hvala vam na komentaru i recenziji. Lp - IQDENT
Ana Cvitan
Ana Cvitan
2023.11.02
Moje iskustvo s ortodontom Markom Grgurićem je izuzetno pozitivno. Njegova posvećenost detaljima i predanost postizanju najboljih rezultata očitovali su se u konačnom ishodu mog tretmana. Dr.Marka Grgurića toplo preporučam svima koji traže ortodontsku skrb jer ga njegova predanost i stručnost izdvajaju na ovom području.
Reply from Ortodontska klinika - IQDENT 2023.11.02
Pozdrav Ana, hvala vam puno na ovako divnim riječima i recenziji. Drago nam je da možemo pomoći, te da ste zadovoljni pruženom uslugom. :)
Damjan
Damjan
2023.10.28
Efikasnost, profesionalnost i potpuna posvečenost pacijentu. Više nego zadovoljan sa pruženom uslugom i rezultatima ortodoncije. Tople preporuke svima i hvala!!!
Reply from Ortodontska klinika - IQDENT 2023.10.28
Pozdrav Damjan, hvala vam na recenziji. Drago nam je da smo ispunili vaša očekivanja. :)
Dunja Ljilja
Dunja Ljilja
2023.10.27
Ortodont vrlo ljubazan, strpljiv, stručan, ali i razumljiv laicima. Brz dogovor oko terapije, fleksibilnost plaćanja, stavljanje aparatića bez problema. Ortodont koji ne daje nerealistične savjete, već mu je stalo da se terapija odradi kvalitetno.
Reply from Ortodontska klinika - IQDENT 2023.10.28
Pozdrav Dunja, puno hvala na divnim riječima i recenziji. Drago nam je da ste zadovoljni uslugom. :)
Ozana Grgašević
Ozana Grgašević
2023.10.20
Za doktora Marka samo riječi hvale! Profesionalan, stručan, precizan, pedantan te maksimalno posvećen svom poslu i pacijentima naravno 😊 Jednostavna i laka komunikacija i edukacija za sve što vam treba! Hvala Marko 🩵
Reply from Ortodontska klinika - IQDENT 2023.10.20
Pozdrav Ozana, hvala vam puno na predivnoj recenziji! Drago nam je da možemo pomoći. :)