InkKingNow Recensies

InkKingNow Recensies

5.0

Uitstekend - gebaseerd op 52 beoordelingen

inkkingnow.nl
is geverifieerd door Trustindex

Wij garanderen dat alle beoordelingen 100% echt zijn.
Wat is Trustindex?
%title%

%offer%

Recensies (52)
Marjanne Schapelhouman
Marjanne Schapelhouman
2024-02-23
Ik heb twee toffe tattoos laten zetten door Gijsbert. Vond hem heel relaxed, heeft van mijn voorbeelden hele mooie tattoos gemaakt. Super strak. Heel erg blij mee๐Ÿ˜„
Boaz Nieuwenhuis
Boaz Nieuwenhuis
2024-02-19
Laatst een geweldig mooie tattoo laten zetten bij Gijsbert. Super gezellig en zeer tevreden met de communicatie en het design/ proces!
Antwoord van InkKingNow 2024-02-19
Hey Boaz, dankjewel tof om te horen en veel plezier met je new tattoo!
linda van gasteren
linda van gasteren
2024-02-18
Mijn allereerste tatoeage laten zetten bij InkKingNow. Doodeng maar zo n fijne behandeling gehad en heel blij met mijn tatoeage. Voor januari geboekt met mijn 2 dochters dus een hele tevreden klant.
Antwoord van InkKingNow 2023-11-11
Tot gauw Linda, bedankt voor je lieve review ๐Ÿซถ๐Ÿผ
Lynn Ran
Lynn Ran
2024-01-22
Echt een hele fijne gezellige shop. Heb mijn tattoo bij Gijsbert laten zetten en ik kom zeker binnenkort weer terug!
Antwoord van InkKingNow 2024-01-22
Thanx Lynn! Goed om te horen!
Sebastiaan Verlaan
Sebastiaan Verlaan
2023-12-18
En vrijdag 15/12 tweede sessie en super blij met het resultaat. Vrijdag 17/11 voor mijn eerste sessie bij Gijsbert in Zwolle bij Black Void geweeest. Allereerst is er erg goed geluisterd naar wensen en daarna heeft de enorme creativiteit van Gijsbert geleid tot een super gaaf ontwerp. Naast dat hij mij voor mijn eerste tattoo erg op mijn gemak liet voelen, heeft de eerste dag, tot het in mijn ogen, vette resultaat geleid. Gijsbert gaat voor kwaliteit, de lijnen zijn super mooi strak geworden en ik kijk nu al uit naar de volgende sessie waar we het geheel af gaan maken!
Antwoord van InkKingNow 2023-11-18
Heel graag gedaan Sebastiaan! Bedankt voor de gave opdracht en je toffe review!
Fanneke de Graaff
Fanneke de Graaff
2023-12-16
Erg blij met mijn tatoeage! Meedenkend en vriendelijk. Ga zeker mijn volgende ook bij Gijsbert zetten.
Antwoord van InkKingNow 2023-12-17
Dankjewel Fanneke, heel tof om te horen dat je blij bent met je inkt ๐Ÿ˜Š
Jim de valk
Jim de valk
2023-12-11
Antwoord van InkKingNow 2023-12-11
Thanx kerel ๐Ÿ‘๐Ÿผ
Samantha Van de kamp
Samantha Van de kamp
2023-11-17
Gijsbert is een geweldige vent, Ik had gelijk een goed gevoel bij hem, Hij heeft mij aangehoord wat mijn wensen waren en een mooie tattoo getekend, en zeer goed en netjes gezet, zo rustig en kalm, ik ben nog steeds erg trots op mijn gezette tattoo door Gijsbert, als iemand een tattoo wilt raad ik zekers deze man aan,ik kom zekers bij je terug.
Antwoord van InkKingNow 2023-11-11
Hoi Samantha, dank voor je lieve review, benieuwd naar je tattooplannen next year!
Peter van der Mark
Peter van der Mark
2023-11-15
Mijn eerste tattoo gedaan bij Gijsbert. Super prettig in de samenwerking voorafgaand en erg nauwkeurig tijdens het zetten. Gijsbert weet wat hij doet en kan zowel grove als fijne onderdelen perfect zetten. Aanrader plus plus!
Antwoord van InkKingNow 2023-11-16
Hey, thanx voor je toffe review Peter! :-)
alwin de ruiter
alwin de ruiter
2023-11-13
Tattoo van mijn dochter haar naam boven de knie laten zetten door Gijsbert . Super tevreden mee!๐Ÿ‘Œ volgende afspraak staat alweer ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ
Antwoord van InkKingNow 2023-11-13
Bedankt Alwin, tof! To be continued, volgend jaar nieuwe tattoo erbij! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘๐Ÿผ
Tom Hofstra
Tom Hofstra
2023-11-13
Niet alleen een geweldige vent maar hij kan ook ontzettend goed tatoeรซren! Denkt met je mee en maakt super mooie designs๐Ÿ‘Œ deze topper raad ik iedereen aan!
Antwoord van InkKingNow 2023-11-13
Jo Tom! Bedankt voor je toffe review, ik heb al weer super veel zin om verder te werken aan je Japan-sleeve!
Zen Dargo
Zen Dargo
2023-11-11
Antwoord van InkKingNow 2023-11-11
Thanx bro!
R n
R n
2023-11-08
Ontzettend blij met mijn bearded skull tattoo door Inkking gezet. Mooie reacties gehad van vele mensen.
Antwoord van InkKingNow 2023-11-11
Bedankt Remco! Gave klus!
Robin Jendrekzyk
Robin Jendrekzyk
2023-11-08
Zeer tevreden met het werk van inkkingnow! Toffe en aardige kerel waar je ook zeker leuk een praatje mee kan maken. Hij levert goed werk en is real met zijn prijzen. Ondertussen 3 tatoeages laten zetten bij hem en nu alweer overleg voor een nieuwe. Is ondertussen mijn vaste tattoo artiest geworden wil niet meer naar een andere! Zeker een aanrader als je een goede artiest zoekt. Hij stelt je gerust als je zenuwachtig bent met je allereerste tattoo en legt alles goed uit!
Antwoord van InkKingNow 2023-11-11
Jo maat, super fijn dat je nog steeds happy bent met je tattoos, thnx voor de review ๐Ÿซถ๐Ÿผ
Lianne Van Den Broek
Lianne Van Den Broek
2023-11-04
Werkt super netjes en strak en is gezellig. Blij met het resultaat!
Antwoord van InkKingNow 2023-11-11
Thanx! Altijd welkom!
Melissa Klunder
Melissa Klunder
2023-11-03
tattoo ziet er top uit! altijd leuk om langs te komen!
Antwoord van InkKingNow 2023-11-11
Yes! Zeker altijd gezellig met je ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ˜Š
Harmen van Veen
Harmen van Veen
2023-11-02
Echt een top artiest die super strak werk levert! Daarnaast is Gijsbert super vriendelijk en sociaal.
Antwoord van InkKingNow 2023-11-11
Bedankt kerel!
Red Smoke
Red Smoke
2023-11-02
Antwoord van InkKingNow 2023-11-11
Bedankt voor je maximale beoordeling!
Michelle Koolschijn
Michelle Koolschijn
2023-11-02
Een hele aardige, meedenkende en gezellige tattoo artist :)! Als ik weer een tattoo wil ga ik zeker Gijsbert eerst vragen!
Antwoord van InkKingNow 2023-11-11
Thanx Michelle, wellicht tot ziens dan! Veel plezier met je tattoo
Malou Eisen
Malou Eisen
2023-11-02
Bij Gijsbert voel je je op je gemak, hij luistert naar wat je wil, neemt de tijd voor je, denkt met je mee en is super creatief. Echt heel blij met het resultaat van de tattoo en ook een gezellige dag gehad๐Ÿซถ๐Ÿผ
Antwoord van InkKingNow 2023-11-11
Bedankt Malou! C u!