Zakład Pogrzebowy Heron

heronpogrzeby.pl

Zakład Pogrzebowy Heron Opinie

Opinie Doskonały
4.9
77 opinii Zweryfikowany
Zakład Pogrzebowy Heron
%title%

%offer%

Opinie ( 77 ) 4.9

latimya
latimya
2024.04.30
Wybraliśmy firmę Heron na podstawie pozytywnych opinii w google i był to doskonały wybór. Obsługa bardzo profesjonalna i życzliwa, kompleksowo załatwia wszystkie formalności związane z pogrzebem. Wysoka kultura osobista pracowników, organizacja ceremonii pogrzebowej przerosła oczekiwania całej rodziny. Godna polecenia firma
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Heron 2024.05.06
Dziękujemy za Pani ciepłe słowa. Cieszymy się, że mogliśmy sprostać Państwa oczekiwaniom i pomóc w tym trudnym czasie. Zawsze staramy się być jak najlepszym wsparciem. Pozdrawiamy.
Anna Smolińska
Anna Smolińska
2024.04.26
Serdecznie polecam firmę Heron. Wszyscy pracownicy są bardzo profesjonalni. Niezwykle wspierają rodzinę, pomagając wybrać najlepsze rozwiazania. Ułatwiają przejście przez ten trudny okres zarówno pod kątem organizacyjnym, jak i administracyjnym. Jeśli chcecie Państwo, aby ceremonia była dopięta na ostatni guzik, przebiegła z elegancją i miała podniosły charakter to jest to właściwa firma.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Heron 2024.04.29
Dziękujemy za tak wspaniałe słowa. Jesteśmy dumni, że mogliśmy być wsparciem w tych trudnych chwilach. Nasz zespół zawsze stara się, aby realizowane usługi były na jak najwyższym poziomie. Pozdrawiamy.
Darek jedengie
Darek jedengie
2024.04.23
Jesteśmy bardzo wdzięczni i zadowoleni z wyboru zakładu pogrzebowego HERON. Ceremonia na najwyższym poziomie. Dziękujemy raz jeszcze.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Heron 2024.04.26
Dziękujemy za zaufanie i pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasza usługa spełniła Państwa oczekiwania. Zawsze dążymy do zapewnienia najwyższego poziomu obsługi. Ślemy pozdrowienia.
Michał Łoziński
Michał Łoziński
2024.04.05
Jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi zakładu. Wybór zróżnicowany, w różnych cenach, dostosowanych do oczekiwań klienta. Sama ceremonia przeprowadzona z godnością i szacunkiem. Polecam.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Heron 2024.04.08
Dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że przygotowana ceremonia spełniła Państwa oczekiwania. Życzymy wszystkiego dobrego.
Alicja Buczel
Alicja Buczel
2024.04.03
Niezwykłe miejsce, gdzie w szacunku i zrozumieniu pomogą przejść przez bardzo trudny etap w naszym życiu. Panowie w zakładzie pogrzebowym byli profesjonalni. Kompleksowo załatwiono wszystkie niezbędne formalności. Przygotowali bardzo ładną ceremonię pod każdym względem. Nie wiem czy to właściwe ale w przyszłości skorzystam z usług tego zakładu pogrzebowego.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Heron 2024.04.05
Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że mogliśmy służyć wsparciem w tak trudnym momencie. Staramy się zawsze dostarczać najwyższą jakość usług. Serdecznie pozdrawiamy.
Iza Rusek
Iza Rusek
2024.03.18
Wdzięczność za niezwykły takt, kulturę i profesjonalizm. W tym dniu było mi bardzo ciężko ogarnąć rzeczywistość. I nie musiałam. Wszystko odbyło się tak jak chcieliśmy, spokojnie, elegancko, profesjonalnie i nawet skrzypek grał dłużej niż ustaliliśmy, bo empatycznie wyczuł, że jest taka potrzeba. Szacunek Panowie i po prostu dziękuję.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Heron 2024.03.20
Dziękujemy za te piękne słowa. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Pani oczekiwania i chociaż trochę ułatwić ten trudny dzień. Dziękujemy za zaufanie i życzymy wszystkiego dobrego.
Maria Jarecka
Maria Jarecka
2024.03.12
Wczoraj odbył się i pogrzeb i jestem zdumiona, ceremonia przebiegła bardzo ładnie. Polecam
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Heron 2024.03.14
Dziękujemy za Pani ciepłe słowa. Bardzo nam miło, że ceremonia spełniła Pani oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie.
Jacek Wasilewski
Jacek Wasilewski
2024.02.27
Trafiłem do Zakładu Pogrzebowego HERON, kierując się opiniami Google. Mogę tylko potwierdzić wszystkie pozytywne słowa. Panowie prowadzący zakład bardzo profesjonalni, uczciwi, skrupulatni i pomocni. Polecam z czystym sumieniem! W takiej chwili, dobrze jest mieć profesjonalne wsparcie.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Heron 2024.03.01
Dziękujemy za te miłe słowa. Cieszymy się, że mogliśmy sprostać Państwa oczekiwaniom, ponieważ zawsze wkładamy serce w naszą pracę. Pozdrawiamy serdecznie.
Joanna Nahorska
Joanna Nahorska
2024.02.21
Panowie w niezwykle taktowny i pełen szacunku sposób pomogli nam zorganizować ostatnie pożegnanie Taty. Jesteśmy wdzięczni za profesjonalizm i piękną ceremonię.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Heron 2024.02.23
Pani Joanno, dziękujemy serdecznie za tę miłą opinię. Cieszymy się, że mogliśmy nieść wsparcie i pomoc w trudnym momencie. Państwa zadowolenie jest dla nas największą nagrodą. Pozdrawiamy.
Ania Pawłowska
Ania Pawłowska
2024.02.20
Zakład pogrzebowy na wysokim poziomie. Godny polecenia. Cenowo jest tani w porównaniu do innych zakładów.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Heron 2024.02.23
Pani Aniu, dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że nasze usługi spełniły Pani oczekiwania. Zawsze staramy się oferować najwyższą jakość za przystępną cenę. Serdecznie pozdrawiamy.
Żołnierz Mpo
Żołnierz Mpo
2024.01.29
Dziękuje za godny i profesjonalny pochówek teściowej. Zakład godny polecenia. Standard na najwyższym poziomie. Dziekujemy
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Heron 2024.01.30
Dziękujemy za uznanie naszej pracy i polecenie naszych usług. Cieszymy się, że mogliśmy Państwa wesprzeć. Życzymy wszystkiego dobrego.
SALAKE SALAKOWSKI
SALAKE SALAKOWSKI
2024.01.08
Godni polecenia, uczciwi ludzie. Jeśli ktoś się zastanawia nad wybraniem zakładu, to nie ma nad czym. Panowie są w 100% rzetelni i profesjonalni. Pozdrawiam całą ekipę i życzę wszystkiego dobrego.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Heron 2024.01.22
Dziękujemy serdecznie za zaufanie i przemiłą opinię. Cieszymy się, że spełniliśmy Pańskie oczekiwania. Również ślemy pozdrowienia i życzymy dużo siły.
Natalia
Natalia
2024.01.08
Jeżeli można powiedzieć, że pogrzeb się udał, to tu powiem nawet więcej, pogrzeb mojej mamy był piękny. Lepiej nie mogłam sobie wyobrazić pożegnania mojej mamy, które odbyło się 12 grudnia 2023r. Panowie, pełni empatii, szacunku, przepięknie zajęli się całym pogrzebem, począwszy od odebrania ciała mamy, przez ustalenia i dokumenty z którymi pokierowali mnie krok po kroku, po piękne ostatnie pożegnanie. Proszę nie zrażać się młodym zespołem zakładu, bo to jak Panowie podchodzą do pochówku jest po prostu warte polecenia, jeżeli chcecie Państwo godnie pożegnać bliską osobę. Szczerze polecam i życzę wszystkiego dobrego.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Heron 2024.01.22
Droga Pani Natalio, dziękujemy za ciepłe słowa i okazane nam zaufanie. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tak trudnym czasie, ponieważ szacunek i empatia to nasze priorytety. Życzymy dużo siły i ślemy pozdrowienia.
Piotr Walkowski
Piotr Walkowski
2023.12.13
Bardzo profesjonalna i życzliwa obsługa. Kompleksowe załatwienie wszystkich spraw. Szczerze polecam w tak trudnych sytuacjach.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Heron 2023.12.18
Panie Piotrze, dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Zawsze staramy się zapewnić najlepszą obsługę klienta. Pozdrawiamy.
EDYTA BELATIG
EDYTA BELATIG
2023.12.08
Szanowni Państwo profesjonalna szybka obsługa.Uczciwe ceny.Tona empatii Jak najbardziej w tak trudych chwilach polecam!
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Heron 2023.12.11
Pani Edyto, dziękujemy za pozytywną opinię. Zawsze staramy się oferować najlepsze wsparcie w tym trudnym czasie. Serdecznie pozdrawiamy.
Jacek Piotrkowski
Jacek Piotrkowski
2023.12.04
Trafiłem z polecenia. Wszystko wzorcowo z dopracowaniem szczegółów .Tanio nie było ale usługa godna polecenia . Na pewno za jakiś czas skorzystam ponownie
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Heron 2023.12.05
Panie Jacku, dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że spełniliśmy Pana oczekiwania i mogliśmy stanowić wsparcie w tym trudnym czasie. Serdecznie pozdrawiamy.
Małgorzata
2023.11.20 2023.11.20 | Poland
Zakład Pogrzebowy HERON spełnił moje oczekiwania. Na spotkaniu w biurze pełen profesjonalizm, Wszystko omówione i załatwione bardzo szybko i sprawnie pod każdym względem. Panowie -wielka klasa i kultura. Taktowni i uprzejmi. Zawodowo doskonale zorganizowani, precyzyjni i spokojni. Z ogromnym wyczuciem i nadzwyczajnym zmysłem estetycznym. Wiele osób uczestniczących w ceremoni pogrzebowej mówiło, że odbyła się ona na najwyższym poziomie. A to wszystko za sprawą profesjonalizmu Zakładu. Piękny gest w postaci koszyczka róż, które żałobnicy mogli wrzucić do grobu. Na koniec komplet dokumentów w firmowej okładce. Właścicielom i Pracownikom Zakładu Pogrzebowego HERON należy się najwyższy szacunek. Dziękuję Panowie! Polecam usługi Waszego Zakładu!
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Heron 2023.11.24
Pani Małgorzato, dziękujemy za miłe słowa Cieszymy się, że udało nam się spełnić Pani oczekiwania i sprostać tak ważnemu zadaniu. Zawsze robimy co w naszej mocy, aby uczynić ceremonię pożegnalną możliwie najpiękniejszą. Serdecznie pozdrawiamy.
Kamelia Kempa
Kamelia Kempa
2023.11.15
Pełen profesjonalizm na najwyższym poziomie.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Heron 2023.11.20
Pani Kamelio, bardzo dziękujemy za tak miłe słowa. Pozdrawiamy.
Beata Luczak
Beata Luczak
2023.11.09
Pełny profesjonalizm, przystępne ceny, obsługa na każdym etapie pełna szacunku i zrozumienia. Szczerze polecam
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Heron 2023.11.14
Pani Beato, serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania. Pozdrawiamy.
Marzena Jandura
Marzena Jandura
2023.10.12
Jeżeli można mówić o szczęściu w nieszczęściu, to Heron jest tu doskonałym przykładem. Dzięki Ich profesjonalnej opiece, cała trudna sytuacja jaką jest odejście bliskiej osoby, stała się w ogóle możliwa do zniesienia. Ogromna kultura osobista, wyczucie, empatia, elastyczność, a jednocześnie biegła znajomość wszelkich procedur i nieoceniona pomoc w realizacji całego procesu krok po kroku. KAŻDY odebrany telefon, ZAWSZE pełna uwaga i ogromny szacunek zarówno do osoby zmarłej jak i bliskich którzy mierzą się z ciężkimi chwilami. Panowie - DZIĘKUJEMY. J. S. M. Jandura
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Heron 2023.10.13
Pani Marzeno, serdecznie dziękujemy Pani za te piękne słowa. Zawsze staramy się robić, co w naszej mocy, aby być jak najlepszym wsparciem. Ślemy pozdrowienia.