Hellow Happy Camper

Hellow Happy Camper Reviews

Excellent rating
4.5
8 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (8)
Kleinen
Netherlands | 2023.10.15
Geweldige campers bij Hellow Happy Camper Prachtige vakantie gehad met een camper van Hellow Happy Camper. We konden onze persoonlijke spullen erin zetten en vertrekken. Alles zit in de camper wat je nodig hebt. Zeker doen.
Jerry
Netherlands | 2023.09.26
We hadden de nagenoeg nieuwe Bravia buscamper gehuurd voor Scandinavië. De camper was perfect daarvoor, er zat alles op en aan. De verhuurders zijn vriendelijk. Kortom als wij weer een camper willen huren, komen we hier terug. Een echt aanrader !
Helene Willems
Helene Willems
2023.05.07
Laat ons weten of u genoten heeft met een camper van Hellow Happy Camper.
Alles Industrieel
Alles Industrieel
2023.05.05
Reply from Hellow Happy Camper 2023.05.07
Waarom reageert u met 1 ster als u nog nooit een camper bij ons heeft gehuurd?
Herman Wagter
Herman Wagter
2021.10.02
Vriendelijke verhuurders, zeer attent, zeer compleet uitgeruste nieuwe campers. Prima adres, aanrader.
Roadtrip North of Spain Great and complete Camper. Owners are friendly and provide you with enough info.
Ron Meulendijks
Ron Meulendijks
2021.08.29
recommends
Geweldig compleet uitgeruste Camper voor onze roadtrip in Noord-Spanje. Zeer leuke verhuurders met genoeg info en extra's. Zeker een aanrader.
Reply from Hellow Happy Camper 2021.08.29
Dank jullie wel. Ook voor de super mooie foto's. 📸
Dick Berris
Dick Berris
2021.07.30
recommends
Schitterende camper, voorzien van alle gemakken en de verhuurders zijn top! Wij zijn er een weekend mee weg geweest en hebben genoten. Ook het rijden met deze, toch behoorlijk grote camper gaat prima, mede door de achteruitrijcamera en de grote spiegels. Alles wat je nodig hebt zit erin, dus echt genieten zonder zorgen. Een aanrader!!
Reply from Hellow Happy Camper 2024.03.19
Very beautiful RV