Hein Vera Juweelontwerper Reviews

Hein Vera Juweelontwerper Reviews

5.0

Excellent - based on 445 reviews

hein-vera.be
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (444)
Valerie Van herck
Valerie Van herck
2024-02-11
Een mooie en originele collectie. Een man met een passie. Uitstekende service!
Lies Pype
Lies Pype
2024-02-03
Prachtige winkel , super service, top onthaal ..... Hein weet de perfecte juwelen voor je uit te kiezen, maken ,ontwerpen.
wesley maene
wesley maene
2024-01-31
Ringen besteld voor ons trouwfeest bij Hein Vera. Volgden zijn collecties reeds lange tijd op instagram en facebook en zagen er heel wat kunstwerken passeren. Voor onze ringen nam Hein zijn tijd om te luisteren naar onze wensen, het voelde zeer vertrouwd aan. Enkele weken later kregen we een bericht dat de ringen klaar waren. De ringen zijn met zeer veel zorg gemaakt, voldoen aan onze wensen en een plezier om naar te kijken. Prachtige materialen en leuk van afwerking. Super blij met deze prachtige exemplaren. Hartelijk dank! Maaike en Wesley.
Talita Thoma
Talita Thoma
2024-01-30
Wij zijn super blij met onze unieke trouwringen. Helemaal ons ding, er werd mee gekeken en gedacht om samen de perfecte combinatie te creëren! 🤩❤️ Heel originele lijnen, prachtige juwelen!
Elsy Van Renterghem
Elsy Van Renterghem
2024-01-15
Prachtige trouwringen gekocht. Topservice en nam de tijd om naar onze wensen te luisteren. Wij kijken al uit naar de dag dat ze officieel over onze vinger mogen worden geschoven!
Sandra Roothoofd
Sandra Roothoofd
2024-01-05
Buiten een zeer mooie originele collectie is dit ook een zeer gepassioneerde ontwerper die dit met hart en ziel doet. Hij luistert naar je wensen en komt met leuke voorstellen Wij waren op zoek naar trouwringen. Net voor kerst kwamen we bij hem op bezoek. Onze huwelijksdatum was 6 januari. We wisten ook dat het niet echt realistisch was om te verwachten dat onze ringen op tijd zouden klaar zijn. Hij gaf ook op dat moment aan dat het niet zou lukken tegen die datum. Maar tegen alle verwachtingen in kreeg ik op 4 januari ‘‘s avonds een berichtje dat onze ringen klaar waren. Van service gesproken. Zoek je iets origineels en out of the box, dan ben je bij hem aan het juiste adres Dikke merci om onze dag compleet te maken
Anthony Bervoet (Tony)
Anthony Bervoet (Tony)
2023-12-28
Hein gaf ons een volledig andere kijk op het traditionele en klassiek aspect van trouwringen! Toen wij 5 jaar geleden een trouwbeurs bezochten kwamen wij op de stand van Hein en eerlijk het is de enige stand die ons altijd heeft bijgebleven. Het verbaasde ons dat er zo veel meer mogelijk was dan een klassieke gouden ring. Hein toonde ons dat met andere, toegankelijkere materialen kon gewerkt worden en dat er naar ieders idee een project kon ontworpen worden. Door omstandigheden is onze trouw uitgesteld gebleven maar één ding was zeker, mochten we het ja-woord geven was dit zeker met een symbool gecreëerd door Hein Vera, en zo geschiedde! Hein heeft onze wensen perfect in een prachtig paar unieke ringen gegoten! Daar waar mijn vrouw toch een klassiekere toets wenste, kon ik een “one of a kind” ring maken. Zoals zovele mensen voor ons reeds zeggen, Hein Vera is een echte kunstenaar en een aanraden voor uw juwelen! Bedankt Hein, voor een symbool te maken die ons leven lang gekoesterd zal worden!
Pieter Vromen
Pieter Vromen
2023-12-16
Na lang zoeken ben ik bij Hein Vera uitgekomen, zijn stijl sprak mij ontzettend aan. Robuust, natuurlijk en uniek. Ik ben heel blij met het resultaat. Hein is een enthousiaste juwelier die de tijd maakt om de mogelijkheden te bespreken. Hij werkt met veel verschillende materialen, dus zo'n beetje alles is mogelijk. Ik kan hem alleen maar aanraden!
Steven Braem
Steven Braem
2023-12-05
Top service! Top werk! En top kerel!
Kim Everaerts
Kim Everaerts
2023-11-18
Fantastische ringen door een fantastische vriendelijke man. Goede hulp en uitleg over de materialen etc.
Marleen Vercauteren
Marleen Vercauteren
2023-11-11
Hein nam uitgebreid de tijd om met ons op zoek te gaan naar onze nieuwe trouwringen. Geweldig mooi resultaat. Wij rijden zeker nog van Sint Niklaas naar Waregem voor een mooie andere creatie.
Gino Van den durpel
Gino Van den durpel
2023-11-11
Net mijn prachtige trouwring laten ontwikkelen bij Hein, een zeer aangenaam en klantvriendelijke persoon met de juiste know how om een unieke exotische ring te ontwerpen naar wens en smaak. Aan iedereen die iets wilt wat niet iedereen heeft, dit is dé man bij uitstek. Nogmaals bedankt Hein. You rock. 🤘🏼
Lara van Wijk
Lara van Wijk
2023-10-31
Echt verliefd op deze stijl!
Tom Coutereel
Tom Coutereel
2023-10-29
Femke Peers
Femke Peers
2023-10-25
Zeer blij met het resultaat van onze trouwringen.
Kenny Aerens
Kenny Aerens
2023-10-12
Zeer aangenaam bezoek, Hein verteld met veel passie over zijn ontwerpen. We waren onmiddelijk verkocht. Nu nog even vol ongeduld wachten tot we onze ringen kunnen afhalen.
Yves Degryse
Yves Degryse
2023-09-09
Prachtige, niet-stereotype juwelen!
Frank Hoezen
Frank Hoezen
2023-08-10
Hein is een specialist! Veel aandacht voor de wensen van de klant. Maakt dan uiteindelijk iets wat uniek is zoals je nergens anders kan vinden zoals de speciaal voor ons ontworpen trouwringen. Het was zeker de rit vanuit Nederland waard!
Nikki Hommes
Nikki Hommes
2023-08-03
Fantastisch! In samenwerking met partner en Hein mijn persoonlijke verlovingsring ontworpen. 🥰Hoop dat er nog een winkel in Rotterdam komt!!!!!!!
Valery Dewilde
Valery Dewilde
2023-07-31
Top service! Je wordt vriendelijk begroet met een leuke babbel erbij. Niet te stijf en niet te laks. De ringen werden zo snel mogelijk gemaakt, waardoor we nu heel blij zijn met onze trouwringen. Bedankt Hein om te luisteren naar onze wensen. Groet Valery & Gregory