Havkanten

havkanten.no

Havkanten Reviews

Excellent rating
5.0
36 reviews Verified
Havkanten
%title%

%offer%

Reviews ( 36 ) 5.0

Trond Kvåle
Trond Kvåle
2022.07.30
recommends
Koselig atmosfære i solskinnet 👍☀️
Tomas Lundqvist
Tomas Lundqvist
2022.07.12
recommends
Elkem Rana hadde ledersamling på Havkanten i fjor og siden vi fikk en så bra opplevelse måtte vi komme tilbake i år. Denne videoen oppsummerer turen. https://youtu.be/5rGvNACrxv0
Per Christian Myklebost
Per Christian Myklebost
2021.08.29
recommends
Kjempegod mat! Kjempetrivelige ansatte🤩 utrulig fin utsikt😁
Torbjørn Sundal
Torbjørn Sundal
2021.08.10
recommends
Vi er flere som har besøkt Havkanten gjentatte ganger de siste somrene. Havkanten utmerker seg selvfølgelig med plasseringen i - nettopp havkanten på Husvær. I tillegg kan du regne med god mat og drikke i hyggelige omgivelser med alltid like vennlig personale. Det er en grunn til at vi kommer tilbake gang på gang! Sist, men ikke minst må du unne deg en tur i Helgelands øyrike med norges heftigste RIB!
Hege Beate Thomassen
Hege Beate Thomassen
2021.07.27
recommends
Nydelig plass med god mat!
Inger Johanne
Inger Johanne
2021.02.16
recommends
fantastisk flott plass, du får god mat, turopplevelse, fantastisk fin utsikt, veldig koselig plass, verd turen , må bare oopleves❣🌞🚤
Hans Georg Hansen
Hans Georg Hansen
2020.12.13
recommends
En koselig , spesiell innredet plass som kan anbefales god mat
Tommy Skog
Tommy Skog
2020.08.25
recommends
En fantastisk fin destinasjon på Helgeland. Vertskapet står virkelig på for å sørge for at alle har det bra. Herlig uformelt. Nydelig mat ble servert. Fredag ute på brygga og lørdag inne. Tusen takk!
Erling Paulsen
Erling Paulsen
2020.08.16
recommends
Flott plass, gode opplevelser, deilig mat og ikke minst et fantastisk vertskap👍😊
May-Britt Brandal
May-Britt Brandal
2020.08.10
recommends
Veldig flott plass og nydelig god mat. Absolutt verdt et besøk 👌
Bjørn Halfdan Martinsen
Bjørn Halfdan Martinsen
2020.08.05
recommends
fantastisk god baccalao og en plass absolutt verdt å besøke
Ragnhild Forseth
Ragnhild Forseth
2020.08.02
recommends
Fantastisk fiskesuppe, nydelige omgivelser, og hyggelig betjening
Unni Stang
Unni Stang
2020.07.28
recommends
Utsikten og alt de har å tilby av aktiviteter 🥰
Wenche Dybvik
Wenche Dybvik
2020.07.26
recommends
Så innbydende, trivelig sjarmerende kai og område, rustikk, varmt, rolig - der tia står stille, i motsetning til RIB turen🤣👍 deilig mat og drikke og trivelig vertskap 🤗 Jeg kommer tilbake 👏
Inger R. Røkås
Inger R. Røkås
2020.07.23
recommends
Det har vært en fantastisk uke på Havkanten med toppturer, RIB turer, fisking, padling og mye morro i stampen. Vi har storkost oss. Tusen takk til det flotte vertskap😃
Thoralf Antonsen
Thoralf Antonsen
2020.07.23
recommends
Mat, atmosfære, drivere, rib experience,
Yngvar Dypvik
Yngvar Dypvik
2020.07.22
recommends
Fantastisk idyllisk sted. En perle på Husvær. Her er det mulighet for fiske, padling, dykking, fine turer, ribb med mer. Fantastisk vertskap og anbefales på det sterkeste. vi skal iallefall tilbake.
Emilie Røkås
Emilie Røkås
2020.07.20
recommends
Tusen takk for et fantastisk eventyr Helgeland Opplevelser og Havkanten! Vi har opplevd Nordland på sitt beste med toppturer, fisketurer, RIB og bryggefest! 😁🛥🏔 #Havkanten
Jan-Inge Edvardsen
Jan-Inge Edvardsen
2020.07.19
recommends
Kjempeflott plass. Både for å besøke over flere dager, eller å stikke innom når det er åpent.
Britt Skaare-Botner
Britt Skaare-Botner
2020.07.15
recommends
Herlig hjemmekoselig sted😍ølet smakte godt i flott sofagruppe og steikende sol😎🍻båtturen i ny-riben va et høydepunkt👏🏻takk tel Terje for flott race og guiding i skjærgården🙏🏻🤩kommer mer enn gjerne tilbake🤗