Glad Husservice

Glad Husservice Anmeldelser

Fremragende bedømmelse
5.0
16 anmeldelser Verificeret
%title%

%offer%

Anmeldelser (16)
Kasper Georgio
Kasper Georgio
2024.04.21
God service, og nogle friske gutter. Kan varmt anbefales.
Svar fra Glad Husservice 2024.04.21
Hej Kasper. Tusind tak for den fine anmeldelse. Hav en dejlig dag. Mvh. André Glad Husservice
Kasper Georgio
Kasper Georgio
2024.04.21
God service, og nogle friske gutter. Kan varmt anbefales.
Svar fra Glad Husservice 2024.04.21
Hej Kasper. Tusind tak for den fine anmeldelse. Hav en dejlig dag. Mvh. André Glad Husservice
Kurt Kildal Kristensen
Kurt Kildal Kristensen
2024.04.17
God service og rene vinduer er en fornøjelse med to friske unge mænd. Kan klart anbefales.
Svar fra Glad Husservice 2024.04.19
Hej Kurt. Tusind tak for din fine anmeldelse. Du må have en dejlig dag. Mvh. André Glad Husservice
Philip Kierkegaard
Philip Kierkegaard
2024.04.15
Kan ikke give andet end ros til Glad Husservice for den gode service og det høje humør. Fem kæmpe stjerner herfra🤩
Svar fra Glad Husservice 2024.04.21
Hej Philip Dejligt at høre din glade oplevelse med os, som din vinduespudser. Hav en dejlig aften. Mvh. André Glad Husservice
Oskar Pontoppidan
Oskar Pontoppidan
2024.04.15
Kæmpe anbefaling til de to fantastiske drenge, der pudsede min lejlighed. De gjorde virkelig et fremragende stykke arbejde! De var super professionelle og effektive med en venlig attitude.
Svar fra Glad Husservice 2024.04.19
Hej Oskar. Tusind tak for din fine anmeldelse. Du må have en dejlig dag. Mvh. André Glad Husservice
Valdemar Daa
Valdemar Daa
2024.04.15
God service og dejlige rene vinduer, kan anbefales.
Svar fra Glad Husservice 2024.04.21
Hej Valdemar. Dejligt at du har haft en god oplevelse med os:) Hav en skøn aften. Mvh. André Glad Husservice
Gustav Dalgaard
Gustav Dalgaard
2024.04.15
Kan klart anbefale Glad Husserivce. Jeg skulle bruge en pudser med meget kort varsel og valgte dem. De kom til tiden, var utrolige effektive og mine vinduer har aldrig været flottere. Synes det er et kæmpe bonus, at det er så tydeligt de elsker deres lille virksomhed, derudover smittede deres gode humør af hjemme:)
Svar fra Glad Husservice 2024.04.19
Hej Gustav Tusind tak for din fine anmeldelse. Du må have en dejlig dag. Mvh. Lukas Glad Husservice
Mette Vinter
Mette Vinter
2024.04.11
anbefaler
Top kvalitet og top attitude, jeg er kæmpe fan!
Svar fra Glad Husservice 2024.04.11
Mange tak Mette🙏 God aften😊
Top kvalitet på alle parametre I bliver ved med at levere varen, top kvalitet og top attitude, jeg er kæmpe fan!
Mette Vinter
Mette Vinter
2024.04.11
100% tilfreds, virkelig flot arbejde - jeg er herefter fast kunde. Ud over flot arbejde, så virkelig serviceminded tilgang 👍👍👍👍👍😊 Har nu brugt dem flere gange, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. I er nogle stjerner!
Svar fra Glad Husservice 2023.11.10
Tusind tak Mette. Det varmer rigtig meget. Vi glæder os til næste gang😊
Lizette Heising
Lizette Heising
2024.04.09
Kom hjem fra påskeferie til de smukkeste pudsede vinduer. Tak til jer to Lukas og André for jeres fine arbejde🙏🌟 Det er ikke sidste gang at jeg ringer til jer☺️ Kan så meget anbefale GLAD Husservice🫶
Svar fra Glad Husservice 2024.04.19
Hej Lizette. Tusind tak for din fine anmeldelse. Du må have en dejlig dag. Mvh. Lukas Glad Husservice
Aida Grollov
Aida Grollov
2024.04.03
Virkelig dygtige, service-mindede og pålidelige. Stor anbefaling herfra.
Svar fra Glad Husservice 2024.04.03
Hej Aida. Mange tak for den fine anmeldelse. Vi glæder os til næste gang. Mvh. André Glad Husservice
Annette Hammerich
Annette Hammerich
2024.04.01
anbefaler
De 2 skønne unge mænd har lige været her på Bondgården og pudse mine vinduer og så flot et arbejde 👍👏👏👏 og så blev de “overvåget” af vores tamme ræv Holger 🤣
Kirsten Tüxen
Kirsten Tüxen
2024.03.25
Super service 😊. Omhyggeligt arbejde. Fik pudset selvom jeg bor på 2.sal 👍
Svar fra Glad Husservice 2024.03.25
Hej Kirsten. Mange tak for den positive kommentar. Vi ses næste gang. Hav en dejlig dag. Mvh André Rørstrøm Glad Husservice
Super god service
Kirsten Stummann
Kirsten Stummann
2024.02.12
anbefaler
Super flotte vinduer. Kan helt klart anbefales.