GJJ Riooltechniek BV

GJJ Riooltechniek BV Reviews

Good rating
3.6
116 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (116)
Floppy
Floppy
2024.04.16
Reply from GJJ Riooltechniek BV 2024.04.16
Bedankt voor de mooie review
Advertisement
Irena Itova
Irena Itova
2024.04.03
great service! very responsive, reliable and professional.
Reply from GJJ Riooltechniek BV 2024.04.03
Beste, Bedankt voor de mooie review Mvg
Zhenyu Ye
Zhenyu Ye
2024.03.28
Snelle oplossing. Professioneel advies.
Reply from GJJ Riooltechniek BV 2024.03.28
Beste, Bedankt voor de mooie review Mvg
Yvonne Wilmink
Yvonne Wilmink
2024.03.27
Snelle reactie op melding. Volgende dag al probleem opgelost. Een voorbeeld voor veel bedrijven. Niu genieten van een frisse geur in huis. Bedankt mannen en ga zo door.
Reply from GJJ Riooltechniek BV 2024.03.27
Beste, Bedankt voor de mooie review Mvg
Daisy
Netherlands | 2024.03.26
snelle service bij grote lekkage Gisteren hebben wij een grote lekkage gekregen door een verstopping. Binnen een uur stond er iemand van GJJ service heeft gehandeld en prijsopgave gemaakt. Volgende ochtend met 2 man sterk de hele dag er aan gewerkt . Nu kunnen wij weer douche en veilig de wc door spoelen. De mannen waren beleefd en vriendelijk. Ook werken ze netjes en laten geen rommel achter. Wij zijn heel dankbaar voor deze goede en snelle service! Daisy en Aaron Tutt
Advertisement
Daisy Tutt Kooreman
Daisy Tutt Kooreman
2024.03.26
Gisteren hebben wij een grote lekkage gekregen door een verstopping. Binnen een uur stond er iemand van GJJ service heeft gehandeld en prijsopgave gemaakt. Volgende ochtend met 2 man sterk de hele dag er aan gewerkt . Nu kunnen wij weer douche en veilig de wc door spoelen. De mannen waren beleefd en vriendelijk. Ook werken ze netjes en laten geen rommel achter. Wij zijn heel dankbaar voor deze goede en snelle service! Daisy en Aaron Tutt
Reply from GJJ Riooltechniek BV 2024.03.26
Beste, Bedankt voor de mooie review Mvg
Ruben Wijnholds
Ruben Wijnholds
2024.03.25
Positive
Professionalism
Gjj heeft mijn riool compleet vervangen, nette prijs & duidelijke afspraken, fijn zaken doen. Zeker een aanrader!
Reply from GJJ Riooltechniek BV 2023.03.03
Bedankt, voor de mooie review
Petra de Vries
Petra de Vries
2024.03.25
Ik schrijf nauwelijks recensies maar deze moet ik toch even kwijt. Op 21 februari hebben ze bij mijn moeder het riool vervangen. Naar aanleiding hiervan heeft zij nog enkele vragen. Hiervoor heeft zij GJJ een mail gestuurd. Na diverse belletjes en verzonden emails heeft zij nog geen enkele reactie mogen ontvangen. Wij zijn nu weken, maand verder. Communicatie echt te slecht voor woorden. Mocht er iets vervangen moeten worden staan ze direct klaar, maar na afloop is GJJ onbereikbaar!! Slechte service! @gjj dank je wel voor je bericht. Blijkbaar kan het hier wel. Zoals u ziet heeft ze daarna nog meerdere keren terug gemaild en gebeld met de vraag de mail op te pakken. Maar tot nu geen enkele reactie meer.
Reply from GJJ Riooltechniek BV 2024.03.25
Beste, Bedankt voor de review wij hebben de mail van u moeder al geantwoord op 26/2/24 Dus ik begrijp deze review niet van 1 ster. Ik zie hem graag aangepast worden Alvast bedankt, Mvg
Ida Sietsma
Ida Sietsma
2024.03.08
Supersnel gehandeld, alles netjes opgelost👍
Reply from GJJ Riooltechniek BV 2024.03.08
Beste, Bedankt voor de mooie review Mvg
Advertisement
Wolters Jan
Wolters Jan
2024.03.05
Perfecte service snel gedaan maar met goede kwaliteit
Reply from GJJ Riooltechniek BV 2024.03.05
Bedankt voor de mooie review
Riva Cramer
Riva Cramer
2024.02.22
Top service, vanochtend gebeld vanwege een verstopping in m’n keuken en toilet, de heren van GJJ Riooltechniek waren binnen een paar uur aanwezig, bleek het riool verzakt en gebroken te zijn in de kruipruimte. De heren hebben het probleem dezelfde dag nog opgelost. Alles loopt weer goed door top!
Reply from GJJ Riooltechniek BV 2024.02.22
Beste, Bedankt voor de mooie review Mvg
Rik Bes
Rik Bes
2024.02.21
Supersnelle service (zelfde dag!) door aardig en vriendelijk personeel. Na eerste diagnose en offerte voor herstel, gelijk de volgende dag groot herstel (verzakte afvoer keuken) verzorgd. Dezelfde vlotte werkers/aardig personeel. Ook het schakelen met 'kantoor', via telefoon en WhatsApp verliep heel snel, correct, vriendelijk en service-gericht. Kortom: vlot, goed en service-gericht! De vijf sterren zeer zeker waard.
Reply from GJJ Riooltechniek BV 2024.02.21
Beste, Bedankt voor de mooie review Mvg
Patricia de Wendt
Patricia de Wendt
2024.02.19
Wat een super snelle en goede service. Dankzij jullie website had ik vertrouwen om jullie te bellen. De verstopping in de badkamer was snel verholpen. De prijsafspraak was duidelijk en zeer redelijk.
Reply from GJJ Riooltechniek BV 2024.02.19
Beste, Bedankt voor de mooie review Mvg,
Advertisement
Henk Huibers
Henk Huibers
2024.02.15
Precies zoals de website het aangeeft. Vriendelijke en deskundige monteur en heeft het probleem direct kunnen oplossen. Top service!
Reply from GJJ Riooltechniek BV 2024.02.15
Beste, Bedankt voor de mooie review Mvg
Govert Van Der Klei
Govert Van Der Klei
2024.02.13
Waardeloos. Hoge kosten voor een kleine reparatie zonder het oplossen van het echte probleem.
Reply from GJJ Riooltechniek BV 2024.02.13
Beste Heer Van der Klei, Jammer van de 1 sterren review u afvoer buis was afgebroken die hebben wij gerepareerd voor u. U wasbak was van de muur gekomen omdat die alleen met Kit vastzat. En geen beugels we hebben u een offerte gestuurd voor een nieuwe wasbak. U wil iets van ons een wasbak plaatsen de oude met alleen Kit. Dan komt die weer van de muur af Hoor graag van u? Mvg
Hilde den Heijer
Hilde den Heijer
2024.02.12
Heel snel, vriendelijk en netjes geholpen. Werkzaamheden en kosten werden eerst overlegd. Door foto's lieten de mannen zien wat er aan de hand was. Erg tevreden!!!
Reply from GJJ Riooltechniek BV 2024.02.12
Beste, Dank u wel voor de mooie review Mvg, GJJ Riooltechniek BV
Advertisement
Michelle de Pagter
Michelle de Pagter
2024.02.09
Reply from GJJ Riooltechniek BV 2024.02.09
Beste, Heel apart dat wij een 1 sterren review krijgen voor een offerte die wij hebben gemaakt voor u. We hebben geen dienst verder voor u gedaan alleen gratis zonder enige kosten een offerte gemaakt voor u,en u bent boos omdat wij volgens u de offerte niet hebben verstuurd wat wij tot vandaag 4 x hebben gemaild naar u en u zegt nog steeds niet de offerte te hebben ontvangen van ons tot de dag van vandaag is misschien nogmaals zoals al eerder gezegd moet u even in de spambox kijken. Het gebeurd vaker dat een email in de spambox terecht komt? Hoor graag van u? Mvg, GJJ Riooltevhniek BV
John van Baardewijk
John van Baardewijk
2024.02.08
Hijmans Riooltechniek te Malden binnen 1 week geen tijd en afspraak onder voorbehoud. :-( Dan GJJ Riooltechniek BV, vanmorgen gebeld, vanmiddag probleem opgelost. Ik kan je GJJ Riooltechniek BV bij deze dus alleen maar aanbevelen. :-)
Reply from GJJ Riooltechniek BV 2024.02.08
Beste, Bedankt voor de mooie review Mvg,
Martijn Oele
Martijn Oele
2024.02.02
Snel en prima geholpen met een verstopping
Reply from GJJ Riooltechniek BV 2024.02.02
Beste, Bedankt voor de mooie review Mvg