GerAnkh mediums en paragnosten

GerAnkh mediums en paragnosten Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
29 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies (29)
Robert
Netherlands | 2024.01.24
Robert Jullie zijn hele fijne mensen. Dank voor de mooie behandeling. Kom graag nog eens terug.

Datum ervaring: 19 Januari, 2024
C
C
Netherlands | 2024.01.24


Datum ervaring: 20 Januari, 2024
jantie
Netherlands | 2024.01.03
aanrader fijne lieve mensen die vele kennis van zaken hebben met goed advies,waar je wat aan hebt.
Tera
Netherlands | 2023.12.10
Huisreiniging Ik was doodmoe ik werd leeggezogen. Na de huisreiniging ben ik weer fit en kan ik ook weer goed slapen. Een aanrader om je huis te reining als je zo moe bent. Mijn oude vorige huis was ook door jullie gereinigd met zelfde resultaat. Veel liefs T
Antwoord van GerAnkh mediums en paragnosten 2023.12.10
Lieve Tera, Het is geweldig om te horen dat ons werk zo'n positieve impact op je welzijn heeft! We zijn er steeds om je te helpen. Veel liefde terug! Lieve groet van ons tweetjes.
De stoel Ooo,ik heb geen passende woorden hiervoor.in 1 woord magisch, Op de stoel komt alles tot z,n recht en wordt alles helder en duidelijk .je ruimt op onder geweldige begeleiding van ger.zo enorm helder en liefdevol .dank jullie wel ,lieve lieve mensen

Datum ervaring: 12 April, 2023
Antwoord van GerAnkh mediums en paragnosten 2023.12.05
Hoi Heleen, we zijn blij te horen dat je de 'Stoel' als magisch ervaren hebt. Het is fijn dat je waardeert hoe we je begeleiden. Heel erg bedankt voor je lieve woorden. Lieve groet.
Ger Jansen
Ger Jansen
2023.12.02
Anke en Gerard dankjewel, voor de tweede keer zo een fijn consult zonder de tijd in de gaten te houden! Zodra ik bij jullie binnenkom voel ik de rust, sereniteit en goddelijke liefde. Daarom een gebedje voor ons allemaal hier op aarde (uit de Cursus in Wonderen): Ik voel de liefde van God nu in mij. Vader, wij kennen de weg naar U niet. Maar we hebben geroepen en U heeft ons geantwoord. We zullen geen hindernissen opwerpen. De wegen der verlossing zijn niet de onze, want ze behoren U toe. En we wenden ons tot U om die te vinden. Onze handen zijn open om uw gaven te ontvangen. We hebben geen gedachten die we los van U denken, en koesteren geen overtuigingen over wat we zijn of Wie ons geschapen heeft. Uw weg is het die wij willen vinden en volgen. En we vragen louter dat Uw Wil, die ook de onze is, geschiedde in ons en in de wereld, opdat zij nu een deel van de Hemel wordt. Amen.
Antwoord van GerAnkh mediums en paragnosten 2023.12.02
Dank je wel Ger. Ook voor je mooie gebed.
Heleen Verrips
Heleen Verrips
2023.11.16
Prachtige liefdevolle mensen die je echt verder kunnen helpen .dank jullie wel .
Antwoord van GerAnkh mediums en paragnosten 2023.11.16
Graag gedaan Heleen!
Julia Bakalova
Julia Bakalova
2023.11.07
Prachtige zielen! 🫶🏻 Je wordt hier met liefde ontvangen en geholpen! Echt een aanrader! Tot snel weer 💗🌺
Antwoord van GerAnkh mediums en paragnosten 2023.11.07
Dank je wel lieverd!
G Wauda
G Wauda
2023.11.06
Antwoord van GerAnkh mediums en paragnosten 2023.11.06
Dank je wel!
Femke Doodeman
Femke Doodeman
2023.05.08
Al jaren niet fijn en t huis gezeten en altijd alert ook snachts....nu na huisreiniging eindelijk rust...het kleed kan weer van de grote spiegelkast en de kinderen zijn niet meer bang boven en in de gang. Super!! Doen zou ik zeggen! Ze leggen alles goed uit en bieden bij praktisch alles hulp aan en methodes die je zelf ook kan doen. Bedankt 👍🤗
Antwoord van GerAnkh mediums en paragnosten 2023.05.08
Dank je voor je mooie review. Stimulans voor ons om zo door te gaan!
Petra Kleinhout
Petra Kleinhout
2023.05.01
De eerste kennismaking met Gerard & Anke was bij ons thuis voor een huisreiniging, het eerste contact was bij binnenkomst meteen heel prettig en fijn. Ons nieuwe aangekochte huis was na de reiniging “vrij” en vanaf toen werd het voor ons een fijn thuis. Al gauw bleek dat ze mij op meerdere vlakken konden helpen. Ik heb oa duo gesprekken gevoerd met beide incl kaart legging, en een individuele stoel sessie met Gerard gehad. Door hun heldere kijk en hen mee te laten kijken hebben ze mij en tevens mijn man heel veel mooie inzichten gegeven, en met name inzichten gegeven waar ik zelf niet bij kon, wat geresulteerd heeft dat we na een hele verdrietige periode nog bij elkaar zijn, dat mede door het meedenken & meekijken van Gerard & Anke. Ik kan alleen maar zeggen, 1 en al liefde & betrokkenheid heb ik mogen ervaren, ze zijn ten allertijden open, eerlijk en transparant. Schatten zijn het ❤️.
Antwoord van GerAnkh mediums en paragnosten 2023.05.01
Dank je wel voor je oprechte, positieve en liefdevolle reactie!
Goede hulp Ik heb hele goede hulp gehad van buschaufeurke en zijn partner. Ze hebben mij heel goed geholpen. Rina
Thea Boonstra
Thea Boonstra
2022.12.16
Ik ben bij Micheal en Anna geweest. Eerst een reading en vervolgens een healing alleen bij Micheal. Ze geven je een duidelijk inzicht hoe je leven eruit ziet. En waarom dingen gebeuren in jouw leven. En wat de betekenis hiervan is. Na deze 2 sessies zijn erg veel dingen duidelijk geworden. Hierdoor heb ik een andere en positieve kijk op het leven gekregen. Ik heb weer heel veel energie en ben een betere ik geworden..... Dank jullie hartelijk hiervoor.
Antwoord van GerAnkh mediums en paragnosten 2022.12.16
Dank je wel voor je mooie en positieve reactie. Sterkt ons in kracht om door te gaan met wat we doen!
Es mée
Es mée
2022.12.05
2 maanden geleden ben ik bij Anna & Michael geweest nadat ik ze op een spirituele beurs heb gesproken. Ik heb een hele fijne sessie gehad waarin wat emoties los mochten worden gelaten en ruimte is gecreëerd zodat ik me weer wat vrijer ben gaan voelen en weer voorruit kan kijken. Heel fijn en absoluut een aanrader om ze eens te bezoeken als je ergens vast loopt.
Antwoord van GerAnkh mediums en paragnosten 2022.12.05
Dank je wel Es mée, dit geeft ons weer een extra stimulans!
Lies R.
Lies R.
2022.10.30
Ik ben blij dat Michael en Anna op mijn pad zijn gekomen, ik heb veel steun gevonden in hun inzichten en adviezen, een heel warm, veilig en inspirerend contact. Ik heb ervaren dat zij heel zuiver en helder werken met veel liefde en integriteit. Ik voel me gehoord, begrepen en erkend op een heel diep zielsniveau en dat is iets heel bijzonders en dierbaars. Dankzij de ondersteuning van Michael voel ik dat ik eindelijk weer in mijn kracht kom te staan en daarvoor ben ik hem zeer dankbaar!
Antwoord van GerAnkh mediums en paragnosten 2022.10.31
Dank je wel Lies!
marie sluiter
marie sluiter
2022.09.17
Blij met jullie.
Antwoord van GerAnkh mediums en paragnosten 2022.09.17
Wat lief! Dank je wel!
Francoise Meijer
Francoise Meijer
2022.08.22
Zeer fijne reading en begeleiding gehad. Beide geven je een zeer welkom gevoel. Je voelt je gezien en gehoord erg fijn.
Antwoord van GerAnkh mediums en paragnosten 2022.08.22
Super lief! Dank je wel!
Ingrid Kienstra
Ingrid Kienstra
2022.07.05
Vanochtend ben ik bij Anna en Gerard geweest voor een duo-reading. De ontvangst was erg hartelijk, je voelt je onmiddellijk op je gemak bij deze lieve mensen. Alsof je in een warm bad stapt. Ik ben er met een heleboel nieuwe inzichten vandaan gekomen. Over vroeger, over wat er nog gaat komen, en over huidige situaties waar ik me zorgen om maakte, of even niet wist welke kant dat op zou "moeten". Het hele gesprek heeft bij mij als het ware de boel even opgeschud, zodat er weer wat lucht komt om zaken anders te bekijken, en aan te pakken. Veel om eens over na te denken. Echt een aanrader om hier eens heen te gaan, het is een cadeautje aan jezelf! Lieve Anna en Gerard, bedankt voor de bijzondere ervaring!
Antwoord van GerAnkh mediums en paragnosten 2022.07.05
Heel graag gedaan Ingrid. Bedankt voor je mooie woorden, doet ons goed.
marco blom (alias lange)
marco blom (alias lange)
2022.05.28
Goed advies, lieve mensen huis voelt beter aan korte Reading/healing gehad voelt top Zeker aan te raden
Antwoord van GerAnkh mediums en paragnosten 2022.05.28
Dank je wel Marco!
H K
H K
2022.02.01
Al vele jaren ervaar ik dit bijzondere medium als zeer deskundig en hartverwarmend. De energie die vrijkomt na een reading geeft je vleugels en zet je tegelijkertijd in je kracht.De samenwerking tussen deze liefdevolle mensen is een bekrachtiging van hun gave. Heleen
Antwoord van GerAnkh mediums en paragnosten 2022.02.01
Dank je wel!!!