Gema Concept BV

Gema Concept BV Reviews

Excellent rating
5.0
95 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (95)
David Puertas
David Puertas
2024.03.19
Heel tevreden van de geplaatst aluminium ramen. Bedankt voor de goede service!
Reply from Gema Concept BV 2024.03.19
Bedankt David! Het was een fijne samenwerking en wij zijn heel blij om te horen dat jullie tevreden zijn van de door ons geplaatste aluminum ramen & deuren.
Jill Pauwels
Jill Pauwels
2024.03.13
Zeer goede communicatie, vriendelijk en goede uitvoering. Na 7 jaar nog steeds tevreden!
Reply from Gema Concept BV 2024.03.13
Beste Jill, bedankt voor de fijne recensie!
Manu Koevoets
Manu Koevoets
2024.02.27
Transparante communicatie, afspraken nakomen en een prachtig afgewerkt product! Bedankt Geoffrey en Magdalena!
Reply from Gema Concept BV 2024.02.28
Beste Manu, bedankt voor uw lovende review! Veel succes nog met jullie verbouwing en geniet van jullie nieuwe woonst. Magdalena & Geoffrey
T P
T P
2024.02.26
Van A tot Z top. Vandaag de dag goede service en kwaliteit voor uw geld vinden is moeilijk. Gema concept bewijst dat het nog bestaat! Gedurende heel het proces transparante communicatie, follow up, correcte prijszetting, rekening houden met voorschriften, extra’s zonder problemen toevoegen. Ik kan niets maar dan ook niets slechts vermelden. Of toch misschien aan mezelf , dat ik niet meer vensters hebben laten vervangen. Vakmanschap! Ik kom sowieso terug… bedankt aan jullie beide. 5 sterren is nog te weinig … 🤩blijf zo verder doen.
Reply from Gema Concept BV 2024.02.27
Beste Mr. Princen, bedankt voor uw lovende review! Fijn om te horen dat zo tevreden bent. Wij staan alvast klaar om u in de toekomst verder te helpen met nieuwe PVC of aluminium ramen ;)
Erik
Belgium | 2024.02.06
Betrouwbare firma met degelijke uitleg en correcte prijs, goede afwerking en zeer snelle levering.

Date of experience: 23 January, 2024
dominique roosendaal
dominique roosendaal
2024.02.03
Duidelijke offerte, propere en perfecte plaatsing, 2 jaar later onmiddellijke bijstelling bij het klemmen van een deur. Dit alles op zeer vriendelijke wijze.
Reply from Gema Concept BV 2024.02.27
Beste Mevr. Roosendaal, bedankt voor uw 5-sterren review! Fijn om te horen dat u tevreden bent van onze PVC en aluminium ramen en deuren.
Vincent
Vincent
2024.02.02
- Duidelijke en eerlijke communicatie - Kwalitatieve producten én afwerking - Vriendelijke mensen - Zéér correcte betalingstermijnen - Scherpe prijzen Een zéér tevreden klant! Een plezier om mee samen te werken! Een aanrader!
Kevin Van Ham
Kevin Van Ham
2024.01.22
Beste Magdalena en Geoffrey, Ik wil graag mijn waardering delen voor de uitstekende service die we hebben ontvangen van Gema Concept. Onlangs hebben we nieuwe ramen bij hen besteld, en ik ben oprecht onder de indruk van de professionaliteit en kwaliteit die ze bieden. Vanaf het allereerste contact waren Magdalena en Geoffrey buitengewoon behulpzaam en attent. Ze namen de tijd om naar onze behoeften te luisteren en gaven deskundig advies over welke ramen het beste zouden passen. Het bestelproces verliep vlot en efficiënt. Wat me vooral opviel, was de punctualiteit en efficiëntie bij het leveren van de ramen. Alles werd op tijd geleverd en de installatie verliep zonder enige problemen. Het vakmanschap en de aandacht voor detail zijn duidelijk zichtbaar in het eindresultaat. Onze nieuwe ramen zien er niet alleen fantastisch uit, maar dragen ook bij aan een betere isolatie en energie-efficiëntie. Kortom, ik kan Gema Concept van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige ramen en een uitstekende klantenservice. Magdalena en Geoffrey hebben bewezen dat ze niet alleen producten van topkwaliteit leveren, maar ook een service die boven verwachting is. Bedankt, Gema Concept !
Reply from Gema Concept BV 2024.02.27
Dag Kevin, bedankt voor uw 5-sterren review! Wij zijn verheugd dat u tevreden bent van de door ons geleverde en geplaatste ramen. Het was een fijne samenwerking!
Sliman El Hassani
Sliman El Hassani
2024.01.22
Op zoek naar een betrouwbare en correcte (ramen en deuren) leverancier? Dan raad ik jullie zeker Gema concept aan. Zeer kwalitatieve materialen met correcte prijzen. Bedankt voor de aangename samenwerking!
Morgan Michael Muller
Morgan Michael Muller
2024.01.12
Er werd helder gecommuniceerd en de installatie verliep vlotjes. We zijn blij met het resultaat. Ons appartement heeft een veel modernere uitstraling door de nieuwe ramen. Ook heel blij met het elektrisch rolluik!
Didier Buyssens
Didier Buyssens
2023.12.19
Topmarchandise!!! Goeie service en topkwaliteit!!!
Adam
Adam
2023.12.12
Mooi op tijd geleverd. Onze ramen zijn helemaal naar wens, goede kwaliteit en mooie afwerking aan een eerlijke prijs. Wij zijn tevreden dat we met Gema Concept hebben samengewerkt voor onze verbouwing.
Ryu Y
Ryu Y
2023.11.30
Zeer tevreden! Duidelijke communicatie, komt afspraken goed na, duidelijke offerte, geen addertjes onder het gras... Zeker een aanrader!
Doğan Bozan
Doğan Bozan
2023.11.28
Allereerst wil ik de Gema Concept familie hartelijk bedanken. Omdat alles gebeurde zoals ze beloofden, van de offerte tot de eindfase. Zijn vrouw was erg vriendelijk en oprecht behulpzaam tijdens de offerte, en zoals beloofd kwamen ze een week vóór de geplande datum en vervingen ze de ramen met perfect werk. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Eerlijk, schoon werk, betrouwbaar en redelijke prijs ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Alyssa Jartsev
Alyssa Jartsev
2023.10.18
De samenwerking met GEMA Concept was van het begin tot het einde super aangenaam. Het is duidelijk dat ze hun vakgebied door en door kennen; ze hebben mij altijd nuttig advies gegeven en waren altijd bereid om mijn (vele) vragen te beantwoorden. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend, en ze zijn ook heel transparant over alle kosten, zodat er geen onaangename verrassingen waren. Daarnaast waren wij aangenaam verrast hoe snel alles is gegaan. Echt een aanrader!
Sarina Poudel
Sarina Poudel
2023.10.17
We zijn zeer tevreden over Gema Concept voor service, precisie en afwerking van hun producten zoals het plaatsen van ramen. Een absolute aanrader!
Glenn Sluyts
Glenn Sluyts
2023.10.17
Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werken door GEMA Concept BV, van A tôt Z. Het begon met een zeer duidelijke en professionele uitleg bij het opmaken van de offerte, geen addertjes onder het gras! Daarna een uitgebreide definitieve opmeting, achteraf gezien bleek dit een heel grondige te zijn, want alles was precies van maat. De week voor het uitvoeren van de werken nog eens een herinnering gekregen over de datum van uitvoering en de zaken die we zeker niet mochten vergeten,... Dag van uitvoering is gelopen zoals gepland, met oog voor voorzichtigheid en afwerking. Nacontrole van ploegbaas op fijne afregeling, alles proper achtergelaten,... Kortom: een aanrader! Bedankt Geoffrey en een dikke chapeau voor uw team ! Mvg Glenn
Anouchka Muller
Anouchka Muller
2023.10.11
Wij hebben onze aluminium ramen in Antwerpen centrum laten vernieuwen door Gema Concept en zijn heel tevreden van het geleverde werk en service!
Sami Allaf
Sami Allaf
2023.09.16
Vliegenramen laten installeren door Gema Concept. Super tevreden van resultaat, super service en vooral super behulpzame mensen!
Jiri Bongaerts
Jiri Bongaerts
2023.08.31
Correcte firma, goede communicatie en hoge kwaliteit.