%title%

%offer%

Reviews ( 168 ) 4.9

lieke omlo
lieke omlo
2024.05.17
Super fijn geholpen door Enes! Echt een top fysio met veel verschillende tools om klachten snel op te sporen en te verhelpen, zodat je snel weer lekker verder kan sporten. Vaker bij verschillende fysio's geweest, maar Enes is de enige waarbij me klachten ook echt verdwenen en ik snel het sporten weer kon oppakken
Necip Hasip
Necip Hasip
2024.05.10
Had last van mijn boven arm. Na twee sessies is het probleem professioneel verholpen. Dank je wel 🙏
Francesco Rosignoli
Francesco Rosignoli
2024.05.10
M Moolsters
M Moolsters
2024.05.07
Ik ben erg goed geholpen aan mijn hamstring dmv dry needling en massages. Erg vakkundige fysiotherapeut!! Ziet snel wat speelt, pakt het probleem direct aan, het n in mij geval werd in ook doorverwezen naar de podotherapeut en schouderspecialist. levert een goede service en is verder erg sociaal. Toppertje!
Joeri van Hugten
Joeri van Hugten
2024.04.30
Vaardige begeleiding en chille organisatie
Liza Khorosh
Liza Khorosh
2024.03.07
Helped me with a back issue i had since childhood. Very good!
Nikki van der Zwet Slotenmaker
Nikki van der Zwet Slotenmaker
2024.02.17
Goede sfeer en fijne behandeling! Bij sommige fysio praktijken is het erg onpersoonlijk, maar hier voel ik me echt gehoord!
Natalia Sanchez
Natalia Sanchez
2024.02.17
Ime Geuzendam
Ime Geuzendam
2024.02.15
Hele fijne fysio! Je kunt snel terecht, via WhatsApp afspraken maken en de hulp en uitleg is altijd erg uitgebreid.
Nitish Kumar
Nitish Kumar
2024.02.15
I am undergoing treatment here, and I can say, this is the best for quick recovery. Knowledge and skills are visible in their service and treatment.
Rosalie Mohammadi
Rosalie Mohammadi
2024.02.15
Ik word altijd zo snel mogelijk behandeld en mijn pijn is meestal meteen een stuk minder. Echt een topper in dry needling, echt een aanrader. Ook altijd erg gezellig om mee te kletsen tijdens de behandelingen
lucas Hills
lucas Hills
2024.02.15
Tijd last van mijn tennisarm gehad maar gelukkig bij de juiste fysiotherapeut terecht gekomen en gaat stukken beter! Dank!
Philipp Rüttgers
Philipp Rüttgers
2024.02.15
I got a feeling that I was listened to and understood and got a clear answer what my pain in my left hand is and how it can be treated. That took away lots of stress from my side. Friendly and Content !
Adi Maicariu
Adi Maicariu
2024.02.15
Heel erg bedankt voor je hulp, en ik krijg mijn vinger terug! De mensen zijn daar geweldig, ik voelde me heel goed bij jou thuis!! Hartelijk dank, met Beste Adi
Thomas Baas
Thomas Baas
2024.02.01
Sander van Hees
Sander van Hees
2024.01.31
Ik kon heel snel terecht bij Enes voor schouderklachten. Hij heeft goede tips gegeven over mijn houding en daarnaast dry needling en een massage behandeling gegeven. Hij legt duidelijk uit en is heel vriendelijk.
Jose Roberto kapela
Jose Roberto kapela
2024.01.18
Hajet Bouchareb
Hajet Bouchareb
2023.11.08
Hele fijne en vakkundig fysiotherapeuten! Ze nemen je klachten er serieus en gaan vakkundig mee aan de slag!
Jess McCulloch
Jess McCulloch
2023.11.05
Dr. Mojdeh helped me with some pain I've had for months. She's highly knowledgeable and kind. Recommend!
Sophie Serrarens
Sophie Serrarens
2023.10.07
Erg vriendelijk en professioneel, problemen waren snel verholpen