Fred Trafikskola i Vällingby

fredtrafikskola.se

Fred Trafikskola i Vällingby Recensioner

Utmärkt omdöme
4.9
159 recensioner Verifierad
Fred Trafikskola i Vällingby
%title%

%offer%

Recensioner ( 159 ) 4.9

Ana Lopez
Ana Lopez
2024.05.13
Svara från Fred Trafikskola i Vällingby 2024.05.13
Tack för din recension Ana! Vi uppskattar verkligen din feedback. Om du behöver någonting i framtiden, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att fortsätta samarbeta med dig!
Adri
Adri
2024.04.09
JätteNöjd och trevliga personal! Fick körkortet under en månad med hjälp av er
Svara från Fred Trafikskola i Vällingby 2024.04.10
Hej Adri, Stort grattis till körkortet och tack för din positiva feedback! Vi är glada att kunna hjälpa till på din resa. Ha det bra!
Abdirisaq Mohamed
Abdirisaq Mohamed
2024.03.23
Jag har precis fått mitt körkort tacka vara fred trafikskolan, jag har lärt mig allt från grunden på den här trafikskolan. Fred är en jättebra lärare som är väldigt pedagogisk och han vill verkligen att hans elever ska lära sig på riktigt. Jag rekommenderar er på den här trafikskolan.
Svara från Fred Trafikskola i Vällingby 2024.03.24
Hej Abdirisaq, Tusen tack för dina fina ord! Vi blir mycket glada att höra att du trivdes med Freds undervisning. Gratulerar till körkortet! Med vänlig hälsning, Företagets team
Alice Parthe Lundin
Alice Parthe Lundin
2024.02.01
Otroligt bra körskola! Hade många personliga hinder genom min utbildning men både läraren Fred och receptionisten Anna har hjälpt mig igenom det. Väldigt omtänksamma och snälla. Rekommenderar varmt!
Svara från Fred Trafikskola i Vällingby 2024.02.02
Hej Alice, Tack för dina fina ord. Vi är glada att vi kunde hjälpa dig genom din utbildning. Vi uppskattar din rekommendation! Med vänlig hälsning
Torbjörn jansson
Torbjörn jansson
2024.02.01
Svara från Fred Trafikskola i Vällingby 2024.02.02
Dear Torbjörn, thanks for leaving a review! We're glad to hear you had a positive experience and we appreciate your feedback. Thanks for choosing to work with us. Best, your Assistant.
Richard Zetterberg
Richard Zetterberg
2024.01.30
Tog precis körkort tack vare Fred Trafikskola! Hade ingen erfarenhet av att köra en bil innan så har lärt mig allt från grunden på denna trafikskola. Har varit hur bra som helst, Freddy är en fantastiskt bra lärare. Som andra sagt är han väldigt pedagogisk och han bryr sig genuint om att du lär dig. Efter varje lektion fick jag klar och tydlig feedback på saker som jag behövde jobba på. Vill du ha körkort, gå hit! Jag som aldrig tidigare kört bil fick det på mindre än 30 timmar tack vare Freddy.
Svara från Fred Trafikskola i Vällingby 2024.01.30
Hej Richard, vi är glada att höra om din positiva erfarenhet! Tack för att du rekommenderar oss. Det är fantastiskt att du fick ditt körkort på så kort tid. Lycka till på vägarna!
Carolin Haavasalu
Carolin Haavasalu
2024.01.17
Horrible service and don't recommend overall. Always fully booked, only one instructor. I was not able to use more than half of the lessons i purchased due to this. Hemsk service och rekommenderar inte överlag. Alltid fullbokat, endast en instruktör. Jag kunde inte använda mer än hälften av lektionerna jag köpte på grund av detta.
Svara från Fred Trafikskola i Vällingby 2024.01.19
Hej Carolin, vi är ledsna att höra att du hade en negativ upplevelse. Tyvärr är det ibland så att våra avsikter och förmågor inte stämmer helt överens med vad studenten önskar och förväntar sig. Vi är medvetna om hur det påverkade dig och kommer att se till att omvärdera våra rutiner och tillvägagångssätt till nästa gång.
Narmada Nalubolu
Narmada Nalubolu
2024.01.11
Svara från Fred Trafikskola i Vällingby 2024.01.12
Dear Narmada, Thank you for your positive feedback! We're thrilled you had a great experience. Don't hesitate to reach out if you need anything in the future! Best, The team
menya gebrtsadik
menya gebrtsadik
2023.12.21
Stort tack till Freds Trafikskola för den perfekta utbildningen och det stöd jag fick under min väg mot körkortet. Jag är tacksam för Freds engagemang och professionalism som hjälpte mig att klara uppkörningen på första försöket. Hade inte klarat mig alls utan Freds hjälp. Tack så mycket!
Svara från Fred Trafikskola i Vällingby 2023.12.22
Hej Menya, tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att kunna stödja dig på din resa mot körkortet. Din framgång är vår stolthet. Tack än en gång!
Charles
Charles
2023.12.15
Really nice teacher, I got the chance to practice with Freddy. He is always very friendly and calm. More importantly, he always gives useful advice to make my driving better and better. Besides, the mock test before the real driving test was a perfect thing. It helps me to realise which part I am still lacking. Though as a foreigner, getting a manual license at first trial seems to be impossible, I made it here with Freddy. All in all, very worth it to come and learn in Fred Trafikskolan in Vällingby!
Svara från Fred Trafikskola i Vällingby 2023.12.16
Thank you, Charles! We're thrilled to hear how Fred's expert guidance and our mock test helped to boost your driving skills. Congratulations on your success, and we appreciate your kind words!
Sara Svensson
Sara Svensson
2023.11.23
Jag börjar med att betona att jag sällan ger rekommendationer om det inte är väl förtjänt, och i detta fall är det verkligen det. Fred är en oerhört kompetent och pedagogisk körlärare med en unik förmåga att förstå individuella behov och kommunicera på ett sätt som främjar optimalt lärande. Det är just detta som gör Fred och trafikskolan så exceptionell. Inte alla kan undervisa på ett så anpassat och effektivt sätt; många väljer istället en mer standardiserad metod som kan förlänga läroprocessen. Jag rekommenderar varmt Freds trafikskola.
Svara från Fred Trafikskola i Vällingby 2023.11.24
Hej Sara, Tack så mycket för dina fina ord! Vi blir verkligen glada över att höra att du uppskattade vår individanpassade undervisning. Varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar, Ditt team
Mario Mertiri
Mario Mertiri
2023.10.10
Svara från Fred Trafikskola i Vällingby 2023.10.12
Dear Mario, Thank you for taking the time to review our company. We're glad you had a positive experience. Your support is greatly appreciated.
Jonatan
Jonatan
2023.10.05
Svara från Fred Trafikskola i Vällingby 2023.10.12
Hej Jonatan, Tack för ditt stöd! Din tysta 5-stjärnor är väldigt uppskattad. Om du har någon feedback så vore vi glada att höra.
Pelle Malmsten
Pelle Malmsten
2023.09.27
Svara från Fred Trafikskola i Vällingby 2023.09.27
Hej Pelle! Tråkigt att du inte fått en bra upplevelse av oss. Men då du inte skrivit något så ger du oss inte heller någon möjlighet att besvara ditt ogillande. Skicka oss gärna ett meddelande så kanske vi kan räta ut eventuella frågetecken. /Anna, Fred Trafikskola
Theodor Lindholm
Theodor Lindholm
2023.09.25
Väldigt bra trafikskola! Jag har övningskört privat i ett år nu men avslutade min utbildning med fem körlektioner på Freds trafikskola. På de fem lektionerna lärde jag mig finslipa min körning på sätt som privat övningskörning aldrig skulle kunna lära mig. På varje lektion lär mig sig väldigt mycket och man lär sig väldigt snabbt. Det är också en jättetrevlig stämning i bilen. Idag så klarade jag uppkörningen utan några missar på första försöket, och det var helt tack var det sakerna jag lärde mig på de fem körlektionerna. Utan Freds trafikskola hade jag definitivt kuggat uppkörningen.
Svara från Fred Trafikskola i Vällingby 2023.09.27
Hej Theodor, Tack för din fina feedback! Vi är jätteglada att du gillade våra körlektioner och kände att de hjälpte dig. Grattis till att klara uppkörningen och tack för att du valde Freds trafikskola.
Mimmi Gebre
Mimmi Gebre
2023.08.29
Jag kom till Fred 2v innan min uppkörning och kände mig inget mindre än oförberedd och osäker. Jag hade varit på andra skolor men aldrig känt mig bekräftad eller tillsagd vart jag var i min inlärningskurva tills jag kom till Fred. Kommunikationen mellan elev och lärare är A & O och detta är varför jag rekommenderar Fred’s Trafikskola till alla, jag fick klara och ärliga direktiv om vart jag var någonstans, vad jag behöver träna på hemma samt hur jag tar mig ditt. Jag lämnade vare lektion vetandes hur jag ska ta mig till nästa steg och med Freds självförtroende i mig och upplyftande ord lämnade varje lektion i bättre själv känsla och självförtroende än vad jag kom med! Från en osäker kvinna som kände att jag aldrig skulle klara uppkörningen ordnade jag de på första försöket och det är absolut med all tack till Freds trafikskola, jag hade nog aldrig klarat detta utan dem! Tack Fred Trafikskola!
Svara från Fred Trafikskola i Vällingby 2023.08.29
Hej Mimmi, Vi är så glada att du trivdes hos oss på Freds Trafikskola! Tack för dina fina ord och vi är stolta över ditt framsteg. Lycka till framöver på vägarna! Vänliga hälsningar, Freds Trafikskola
Sara Onval
Sara Onval
2023.08.17
Önskar att jag hade gått till Freds trafikskola tidigare under min körkortsresa för jag var otroligt nöjd med min upplevelse här. Körde med Fred som är väldigt kompetent, engagerad och genuin i sin undervisning. Rekommenderar helhjärtat!
Svara från Fred Trafikskola i Vällingby 2023.08.18
Hej Sara, tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade din tid med oss på Freds trafikskola.
xXEpig gaming GamersTVXx
xXEpig gaming GamersTVXx
2023.06.16
jag lärde mig ratta bilen som jag är shumacher
Svara från Fred Trafikskola i Vällingby 2023.07.03
Tack så mycket för ditt positiva omdöme, xXEpig! Vi är glada att du har lärt dig att köra som en racerförare med vår hjälp. Om du har några fler frågor eller behöver assistans så tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Ha en fantastisk dag!
Richard Stjärnborg
Richard Stjärnborg
2023.03.15
Rekommenderas varmt, anpassad efter ens personliga behov och ingen trött autopilot så att säga. Den personliga och familjära skolan i Vällingby tack till Freddie och Anna
Svara från Fred Trafikskola i Vällingby 2023.03.21
Hej Richard, vi är glada att du uppskattar vår skola och att du känner att den är anpassad efter dina personliga behov. Tack för att du nämner Freddie och Anna!
Seyedehfatemeh Torabi
Seyedehfatemeh Torabi
2023.03.03
Fred trafikskola erbjuder engagerade och tålmodiga lärare som verkligen försöker deras bästa. Jag är väldigt nöjd och belåten efter min upplevelse med Fred trafikskola. Ett stort tack till mina lärare Simon och Freddy.
Svara från Fred Trafikskola i Vällingby 2023.03.01
Hej Seyedehfatemeh, tack för din feedback! Vi uppskattar det.