Form a Fence

formafence.nl

Form a Fence Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
14 recensies Geverifieerd
Form a Fence
%title%

%offer%

Recensies ( 14 ) 5.0

c van b
c van b
2024.05.05
Super goede service! De communicatie is goed, ze komen de gemaakte afspraken na en ons hek ziet er geweldig uit!
martin bolland
martin bolland
2023.10.18
Vanmiddag heb ik een nieuw balkonhek gemonteerd gekregen door Form-a-Fence. Het voortraject was al uitstekend. Een snelle offerte met een scherpe prijs, 2 weken later kwam monteur Jeroen de maten even opnemen en kon er een afspraak worden gepland voor ca 4 weken later. Mathew en Jeroen hebben weinig informatie nodig om te weten wat je wensen zijn, terwijl er bij andere aanbieders alleen maar beren op de weg liepen en er alleen maar prijzen onder voorbehoud werden afgegeven, die ook nog vreselijk hoog waren. Het hekwerk wordt op het bedrijf zelf samengesteld en komt zo op maat naar de montageplek bij de klant. Jeroen heeft vanmiddag de klus geklaard binnen 2 uur, inclusief het slopen van het oude houten hekwerk. En de afwerking was héél zorgvuldig, het ziet er fantastisch uit. Form-a-Fence is een bedrijf dat zeer klantvriendelijk te werk gaat en naar de wensen van de klant luistert, geen moeite is teveel. Een aanrader!
R Rose
R Rose
2023.09.03
Wij zijn echt super blij met het hek wat Formafence bij ons geplaatst heeft. Fijn contact gehad en netjes geregeld allemaal.
Colin Black
Colin Black
2023.08.23
Great company! Form-A-Fence installed a new composite deck on our balcony, and we are very happy with the result. Also everyone we dealt with at the company, from sales to the workers who did the installation, were very friendly and professional. Excellent communication and workmanship. Highly recommended.
René Underberg
René Underberg
2023.08.17
Vlekkeloos geholpen met ons nieuwe kunststof balkon. Eerst werd een nette offerte uitgebracht, die na een schouwafspraak nog gering werd aangepast. Op de datum van plaatsing waren de vaklieden keurig op tijd. Het oude balkon werd vakkundig gedemonteerd, waarna het nieuwe balkon keurig werd geplaatst. Om 16.30 uur waren de werkzaamheden klaar, waarna alles keurig opgeruimd werd achtergelaten. Het resultaat is heel fraai. We zijn zeer tevreden over dit bedrijf en bevelen het zeer aan!
Fien van der Zwan
Fien van der Zwan
2023.08.09
Top! Professioneel en snel - mijn dakterras ziet er tip top uit.
Michael Schmitz
Michael Schmitz
2023.06.21
Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat! Het hek werd super snel geleverd. De communicatie, transparantheid en het product zijn een aanrader. De monteur werkte ook super netjes. Petje af voor het geweldige en harde werk.
christel van der pol
christel van der pol
2023.06.13
Er is alleen maar een werkplaats en buiten kan je een verranda zien. Alles wordt op maat van kunststof gemaakt. Daarom is er geen showroom. Er wordt goed uitgelegd wat er mogelijk is en hoe de procedure gaat. Iedereen kan zijn wensen aangeven en maten doorgeven op grond waarvan een offerte wordt opgesteld. Als het kan wordt ter plaatse alles op maat gemaakt of de voorbereidingen worden in de werkplaats gedaan. Het materiaal ziet er erg mooi uit.
Antwoord van Form a Fence 2023.06.13
Hartelijk dank voor uw leuke review, Helaas was het showmodel terras met overkapping nog niet af toen u de foto’s ,s heeft genomen. Voor balustrades en balhekwerken hebben wij binnen op de 2e verdieping wel een showroom. Voor een impressie van de terrassen en overkappingen hebben we dit buiten gemaakt. Nogmaals bedankt voor uw leuke review. Mvg Matthew van der Linden.
Titia Wenneker
Titia Wenneker
2023.03.14
Geweldig bedrijf, absolute aanrader. We hebben door hen een prachtig balkon/dakterras laten realiseren, met mooi hekwerk en vlonders. Zeer tevreden met het resultaat, het ziet er heel mooi, en zeker niet 'té plastic/kunststof-achtig' uit. Vooraf daarover nog even getwijfeld, maar heel blij met deze onderhoudsvrije keuze. Heel vriendelijk personeel, dat goed meedenkt en adviseert. En toen we een check wilden doen onder de vlonders ivm lekkage zijn ze tweemaal kosteloos langsgereden om de vlonders te verwijderen en later weer terug te leggen (lekkage bleek overigens niets met het balkon te maken te hebben). We kunnen Form-A-Fence van harte aanbevelen. En inmiddels hebben diverse buren ook zo'n mooi hekwerk.
Jordi
Jordi
2023.02.05
Zeer tevreden met hekwerk en trap door Formafence. Zeer tevreden hoe Jeroen het project van begin tot einde perfect heeft gedragen. Echt een topper! Opdracht duurde iets langer dan verwacht, maar communicatie was uitstekend en duidelijk. Zeer tevreden met de geleverde kwaliteit en prijs. Zeer aan te raden!
Alex Salé
Alex Salé
2019.10.20
Succesvol onderneming.top service.
Anneke Emor-Dingler
Anneke Emor-Dingler
2019.05.06
Super zijn heel gelukkig, de monteur heel professioneel een absolute aanrader. Een dikke 10
John Bond
John Bond
2019.02.15
De mannen van Formafence hebben vorige week ons balkonhekwerk in Zandvoort vervangen. Mooi product, keurig gemonteerd, uitstekende, vriendelijke service en dit alles voor een scherpe prijs. Formafence is een aanrader!
vera van kempen
vera van kempen
2017.07.03
In de aanloop naar de uitbreiding van ons dakterras heb ik veel contact gehad met Matthew van FormaFence. Hij is altijd heel duidelijk geweest in wat wel en niet mogelijk was, hij is langs geweest om alles op te nemen voor hij aan de opdracht begon en kwam daardoor zeer professioneel over. Zo heeft hij ons ook geadviseerd wat voor vlonder we het beste konden gebruiken voor het type hekwerk dat we wilde gebruiken. De factuur is goed geprijsd, we hebben ook offertes uitgezet bij een aantal andere bedrijven, maar uiteindelijk heel blij dat er gekozen is voor FormAFence.