Finansowi.pl

Finansowi.pl Reviews

Excellent rating
5.0
47 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (47)
Aleksandra Zakrzewska
Aleksandra Zakrzewska
2024.02.18
Kompetencje, doświadczenie i wsparcie jakie otrzymaliśmy ze strony Pana Marcina sprawiły, że cała procedura udzielenia kredytu przebiegła sprawnie i efektywnie. Dzięki jego zaangażowaniu oraz elastyczności dzisiaj możemy cieszyć się wymarzonym domem. Jeszcze raz dziękujemy!
Advertisement
Joanna Drahuszczak
Joanna Drahuszczak
2024.01.05
Bardzo polecam Panią Anię i Pana Marcina. Świetni doradcy, prawdziwi fachowcy a dodatkowo przesympatyczni ludzie.
Agnieszka Papaj-Żołyńska
Agnieszka Papaj-Żołyńska
2023.12.14
Serdecznie polecam współpracę z Marcinem Janczewskim. Pan Marcin przeprowadził nas przez skomplikowany proces uzyskania kredytu na nowy dom wraz z przeniesieniem hipoteki z innego banku. Bez jego fachowego wsparcia nie wyobrażam sobie zakupu wybranej przez nas nieruchomości. Pan Marcin jest pomysłowy, responsywny i wspiera klientów na każdym etapie procesu pozyskania kredytu. Gorąco polecam skorzystanie z jego usług, aby samodzielnie nie stresować się procedurami, tylko cieszyć się z zakupu nowego lokum.
Maciej Cymanski
Maciej Cymanski
2023.12.13
Profesjonalna obsługa, terminowo zorganizowany kredyt hipoteczny przy minimalnej ilości uwagi z mojej strony oraz najkorzystniejszych warunkach.
Jakub Zawadzki
Jakub Zawadzki
2023.12.08
Z całego serca polecam. Współpraca z Panią Anią była czystą przyjemnością, w każdej sytuacji mogliśmy oczekiwać kompleksowego wsparcia i udało nam się dostać korzystny kredyt mimo nie tak prostej sytuacji:)
Advertisement
karolina zwara
karolina zwara
2023.11.16
Polecam!!!! Profesjonalna firma, z którą dopięłam już 2gi kredyt hipoteczny. Pan Marcin profesjonalista z dużym doświadczeniem i zaangażowaniem działa dla sprawy klienta. Człowiek, który posiada dużą wiedzę i ją aktualizuje, dzięki czemu nie ma możliwości wprowadzenia klienta w błąd. Działa szybko, rzeczowo i wyjaśnia klientowi bardzo dokładnie cały proces finansowania. Wysyłam do Pana Marcina wszystkich znajomych i jeśli będę potrzebowała w przyszłości jakiejkolwiek pomocy finansowej np. Przy refinansowaniu kredytu wiem na pewno z czyją pomocą to zrobię. Oby więcej takich rzetelnych firm na rynku!
Agnieszka Sulima
Agnieszka Sulima
2023.11.13
Bardzo polecam usługi Pana Marcina - profesjonalna pomoc w ubieganiu się o kredyt nawet w nieoczywistych przypadkach wymagających pogłębionej analizy. Świetny kontakt na każdym etapie, formalności ograniczone do minimum i przedstawione wszystkie dostępne możliwości. Pan Marcin zdecydowanie odczarował procedurę ubiegania się o kredyt hipoteczny.
Paulina Cybulska
Paulina Cybulska
2023.11.08
Serdecznie polecam usługi Pana Marcina. Dla kogoś absolutnie nieobeznanego w świecie kredytów, mogłam liczyć na jego wiedzę, poradę oraz wsparcie na każdym kroku. Bardzo ważne, Pan Marcin dba również o to, żeby klient był zawsze na bieżąco, co daje poczucie spokoju i minimalizuje wszelki stres związany z procesem :) Wysoka kultura osobista, poczucie humoru i profesjonalizm - praca z Panem Marcinem to czysta przyjemność!
Regina Materowska
Regina Materowska
2023.11.08
Szczerze polecam współpracę z Panem Marcinem Janczewskim. Na Pana Marcina trafiłam przypadkiem, kiedy chciałam kupić mieszkanie. Pomimo małych problemów po drodze, udało się dzięki pomocy i zaangażowaniu Pana Marcina, a wszystko to odbyło się w bardzo przyjaznej atmosferze. Pełen profesjonalizm, polecam!
Reply from Finansowi.pl 2023.11.08
Dziękujemy i do zobaczenia ponownie :)
Advertisement
Grzegorz Stanny
Grzegorz Stanny
2023.11.01
Bardzo profesjonalne, rzeczowe i partnerskie podejście. Jesteśmy ogromnie zadowoleni ze współpracy z panem Marcinem Janczewskim ze względu na jego doświadczenie, fantastyczną współpracę i niesamowite wsparcie na każdym etapie. Serdecznie polecam!
Reply from Finansowi.pl 2023.11.05
Dziękujemy i zapraszamy ponownie :)
Iwona Jastrzębska
Iwona Jastrzębska
2023.10.24
Bardzo polecam Panią Anię i Pana Marcina. Współpraca z nimi to czysta przyjemność. Profesjonalne podejście i duża wiedza. :) Cały proces kredytowy przebiegł sprawnie mimo długiego okresu oczekiwania na decyzję. W razie jakichkolwiek pytań czy wątpliwości zawsze można liczyć na wsparcie! Polecamy! :)
Reply from Finansowi.pl 2023.10.25
Dziękujemy :)
Khrystyna Grygoryshyn
Khrystyna Grygoryshyn
2023.10.02
Polecam p. Marcina Janczewskiego. Bardzo sprawnie przeprowadził mnie przez proces uzyskania kredytu. Jest konkretny, merytoryczny i szybki w działaniu. Bardzo dobry kontakt, sprawnie odpowiada na wiadomości. Spotkania w sprawie kredytu są dobrze zaplanowane, więc liczba wizyt u doradcy i ilość czasu poświęconego na załatwianie spraw ogranicza się do minimum. Tak profesjonalnie podejście powoduje, że staranie się o kredyt staje się o wiele mniej stresujące.
Reply from Finansowi.pl 2023.10.02
Bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie :)
Katarzyna Wójcik
Katarzyna Wójcik
2022.12.10
Serdecznie polecamy usługi Pana Marcina. Cenimy za dostępność, rzeczowość, wysoką kulturę osobistą i rozwiewanie naszych wątpliwości aż po szczęśliwą finalizację procesu zawarcia umowy kredytowej. Współpraca z Panem Marcinem to idealna opcja dla osób zapracowanych i pozbawionych wolnego czasu na wiele wizyt w bankach.
Advertisement
Kasia Wołowicz
Kasia Wołowicz
2022.08.29
Fantastyczna obsługa, skupiona na kliencie. Dostałam kredyt gotówkowy na firmę. Jestem szczęśliwa z warunków, które mi załatwili.
Paweł Cybulski
Paweł Cybulski
2022.06.07
Świetna współpraca z Panem Marcinem. Bardzo dobry kontakt z doradcą i szybko ogarnięty temat co pozwoliło na uzyskanie dobrej oferty kredytu.
Nadia Naliwajska
Nadia Naliwajska
2022.04.15
Pomogli mi skonsolidować moje kredyty i wyszłam na tym lepiej. Dziękuję za pomoc, zaangażowanie i profesjonalizm.
Klaudia Nowacka-Nowak
Klaudia Nowacka-Nowak
2022.03.26
Zdecydowanie polecam. Razem z mężem ubiegaliśmy się o kredyt na dom, w banku robili problemy, a tu Pan od razu wyjaśnił co i jak powinniśmy zrobić, porozumiał się z bankiem i po problemie. Takie załatwianie sprawy to rozumiem. Polecam.
Advertisement
Ula Wojciechowska
Ula Wojciechowska
2022.03.01
Wszystko ok, kredyt dostałam :-) Nie było łatwo, gdyż ja i mąż mamy własne działalności, ale jednak się udało.
Patryk Klein
Patryk Klein
2022.02.09
Dzięki doświadczeniu Pana Marcina i profesjonalnemu podejściu do sprawy Udało się uzyskać finansowanie na zakup nieruchomości w szybkim czasie i bez większych przeszkód. Polecam!
Konrad Zynda
Konrad Zynda
2022.02.04
Szybko i konkretnie. Jak komuś zależy na czasie i najlepszej ofercie to mogę polecić z czystym sumieniem.