Petr Hofman

financehofman.cz

Petr Hofman Reviews

Excellent rating
5.0
10 reviews Verified
Petr Hofman
%title%

%offer%

Reviews ( 10 ) 5.0

Gauč
Gauč
2024.04.10
Perfektní
Advertisement
Vojtěch Sejkora
Vojtěch Sejkora
2024.02.26
Petr Hofman je férový chlap. Vede herohero pro investory do nemovitosti, kam zve hosty na různá podnětné témata, tedy super pro zorientovat se, nakousnutí do dalších segmentu (novostavby, starší stavby, krátkodobé pronajimani, dlouhodobe pronajimani, dane, v CR ale i v zahranici atd.). Tedy velmi pestré témata, dobře zpracované.
Martin
Martin
2024.02.25
Dobrý den Petře,jen jsem Vám chtěl poděkovat za ten včerejší kurz ,nestihl jsem to osobně.Bylo to výživné a ucelené.Člověk má co studovat a když si neví rady tak má další kontakty, takže skvělý.Upřímně děkuju,že tu komunitu držíte.S přátelským pozdravem Martin Šubrt
Dušan Frik
Dušan Frik
2024.02.21
Děkuji panu Hofmanovi za skvělé informace a komunitu ohledně investic do nemovitostí!
David Šolc
David Šolc
2024.02.20
S panem Hofmanem je radost spolupracovat. Naše dlouholetá spolupráce je vždy velkým přínosem pro obě strany.
Advertisement
Mach Motivation
Mach Motivation
2024.02.20
Fil Brt
Fil Brt
2024.02.20
Pan Hofman jde proti trendu koupě starých "levných nemovitostí", i když na portálu je mnoho obsahu i k tomuto tématu. Díky jemu jsem upravil svoje myšlení a nyní se také snažím zaměřit na "pěkné byty pro pěkné nájemníky".
Marek Pleskač
Marek Pleskač
2024.02.19
Finanční poradenství na úrovni a vždy něco navíc, např. možnost být součástí online komunity investorů sdílejících své cenné know-how. Rozhodně doporučuji!
Jakub Lustyk
Jakub Lustyk
2024.02.19
Místo, které mi umožňuje rozšířit si obzory, učit se novým věcem a především bezpečný prostor, kde je zodpovězena i “hloupá” otázka bez urážek a hodnocení.
Advertisement
Radomíra Hofmanová
Radomíra Hofmanová
2024.02.17
Skvělé služby!