Filip Kowarski - FLIPY 2.0 Opinie

Filip Kowarski - FLIPY 2.0 Opinie

5.0

Doskonały - na podstawie opinii 964

filipkowarski.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (963)
Chris Miedzinek
Chris Miedzinek
2024-01-31
poleca
Pierwszy kanał na Youtubie, który zasubskrybowałem! Facet na poziomie, elokwentny, fajnie się słucha Jego pomysłów, które potem wdrażam w firmie, generalnie SUPER! 💪 POLECAM
Edyta Syrek Szklarska
Edyta Syrek Szklarska
2024-01-25
poleca
“Ludzie, którzy potrafią postawić się w położeniu innych i zrozumieć, jak myślą inni, nie muszą się martwić o swoją przyszłość”. Na szkoleniu to poczujesz, jednocześnie nauczysz się robić to lepiej. Ciasteczka też były, więc czego chcieć więcej 😎?
Natalia Niedźwiecka
Natalia Niedźwiecka
2024-01-24
poleca
Szkolenie było bardzo profesjonalne i genialnie zorganizowane. Zadbaliście o komfort fizyczny i psychiczny, umożliwiliście korzystanie z waszej wiedzy chyba w maksymalnym stopniu. Jestem pod wrażeniem jakości tego wydarzenia. Cieszę się, że mogłam Was poznać i tak wiele usłyszeć na temat nieruchomości, ale i relacji oraz biznesu. Największą wartością Flipów 2.0 moim zdaniem było połączenie ze sobą tak wielu ważnych aspektów z różnych dziedzin oraz możliwość poznania inspirujących mentorów i życzliwych, otwartych uczestników. Dziękuję za prezent 🫶Nie mogło być lepiej 👌
Jonatan Szklarski
Jonatan Szklarski
2024-01-24
poleca
Super Szkolenie. Fachowo i kompetentnie. Dobra atmosfera i dużo wiedzy.
Monika Wojtusiak
Monika Wojtusiak
2024-01-24
poleca
Polecam z całego ❤️. Super szkolenie, profesjonalnie zorganizowane, ogromna dawka wiedzy. Żadne pytania nie pozostają bez odpowiedzi, a co najważniejsze zostajemy z opieka po szkoleniu. Jeszcze raz polecam!
Mariusz Wolnik
Mariusz Wolnik
2024-01-24
poleca
Pełen profesjonalizm. Polecam.
Marcin Rusek
Marcin Rusek
2024-01-24
poleca
Petarda zaangażowanie podczas szkolenia i poza :) Siła Synergii - Motyw przewodni , przemawia to do mnie Polecam:) Dzięki Chłopaki,:)
Jolanta Gruca
Jolanta Gruca
2024-01-24
poleca
Pełen profesjonalizm połączony z mega pozytywną energią . Polecam w 100%
Ewa Rycharska-Stachowiak
Ewa Rycharska-Stachowiak
2024-01-24
poleca
Facet na żywo robi jeszcze lepsze wrażenie niż w internecie 🤩 super spotkanie, dziękuję.
Adam Ryszewski
Adam Ryszewski
2024-01-24
poleca
Dziękuję za lawinę wiedzy. Polecam wszystkim!
Karolina Nawrocka
Karolina Nawrocka
2024-01-24
poleca
Po szkoleniu śmiało mówię, że będzie to Ojciec mojego sukcesu 💪🏻🙂
Artur Artur
Artur Artur
2024-01-24
poleca
Bardzo polecam. Szkolenia z bardzo dużą ilością wiedzy.
Marlena Chacewicz
Marlena Chacewicz
2024-01-24
poleca
Polecam szkolenie i materiały na Masterklasie! Chłopaki kompetentni i bardzo pomocni.
Jagoda Lachmanska
Jagoda Lachmanska
2024-01-24
poleca
Filp, dziękuję za mega dawkę wiedzy.
Radosław Wróbel
Radosław Wróbel
2024-01-22
poleca
Wiedza i doświadczenie oraz profesjonalne podejście w motywowaniu do działania i poszerzania horyzontów - polecam każdemu, kto chciałby zrobić kolejny krok do przodu. 👋
Khethabahle Ngubo
Khethabahle Ngubo
2024-01-22
poleca
This is a great period of time to Invest and earn reasonable profits with great signals on bitcoin and binary trade, with the help of a woman called Mrs Sandra, she is the best account manager I have ever known or heard of. She has been helping me. I started with just $500 and now am getting great profits like $5,500 upward. You get to withdraw yourself after 6-7 days of trading ,No extra commissions. If interested, you can contact her via: Email: sandrabilly500@gmail.com WhatsApp: +15128931587 She very trustworthy and reliable
Marcin Stranz
Marcin Stranz
2024-01-21
poleca
Maga soczysta wiedza z dziedziny nieruchomości. Gorąco polecam 💪🤩🚀
Łukasz Zarębski
Łukasz Zarębski
2024-01-21
poleca
Ciekawe szkolenie. Dużo przydatnych informacji.
Beáta Bradiaková
Beáta Bradiaková
2024-01-21
poleca
Bardzo pozytywne szkolenie . Dużo wiedzy, śmiechu, poznania nowych ludzi i niespodzianek. ��
Grzegorz Kniaziak
Grzegorz Kniaziak
2024-01-21
poleca
Super szkolenie, profesjonalne, merytoryczne, dobrze przygotowane organizacyjnie.Polecam