Astra Decor d.o.o.

Astra Decor d.o.o. Reviews

Excellent rating
5.0
28 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (28)
Dragan Vojinovic
Dragan Vojinovic
2024.04.16
Advertisement
Marija Djurovski
Marija Djurovski
2024.03.07
Zoran Cirovic
Zoran Cirovic
2024.02.09
Apsolutno sve preporuke za Nikolu i firmu Astra Decor. Saradjivali smo u vise navrata i uvek je sve bilo uradjeno kvalitetno i maksimalno profesionalno. Uz to, izuzetno korektan odnos prema klijentu.
Sara Vasić
Sara Vasić
2024.02.09
Prezadovoljna i saradnjom i finalnim proizvodom, jako profesionalni i pedantni, sve preporuke, bilo mi je zadovoljstvo saradjivati sa takvim profesionalcima! 🙌🏽
Milena milanovic
Milena milanovic
2024.02.03
Sve pohvale za kvalitet,efikasnost i tačnost!Naši PVC prozori su kao novi i nas enterijer je dobio moderan izgled...Momci samo napred,prave vrednosti se prepoznaju!🎖🏅🏆
Advertisement
Ivan Panajotovic
Ivan Panajotovic
2024.02.03
Totalni profesionalizam. Svaka cast👌👏
Only home
Only home
2023.12.17
Odličan čovek za saradnju Kvalitet,brzina sve na mestu Sve preporuk 100%
Nemanja Vujic
Nemanja Vujic
2023.12.16
Sve pohvale i preporuke za ceo Tim!!! Pohvala i za direktora Nikolu koji takodje radi sa svojim zaposlenima i funkcionisu neverovatno dobro! Momci samo napred -kapa dole!
Semih Durovic
Semih Durovic
2023.12.16
Pro service- Astra Decor 👍
Advertisement
Vladimir Niklanovic
Vladimir Niklanovic
2023.12.15
Stolarija je ispala bukvalno kao nova. Odlično urađeno i pedantno!
Dusan Miskovic
Dusan Miskovic
2023.12.15
Perfektno odradjeno farbanje ostecenog Aluminijuma (Alumil S600) i promena boje na PVC profilu (Aluplast Interteck)!!! Cista 10ka, za preporuku!!!
Uros Kostic
Uros Kostic
2023.12.15
Nikolic Bozidar
Nikolic Bozidar
2023.12.15
Advertisement
Maja Bozanic
Maja Bozanic
2023.12.15
Miloš Vučković
Miloš Vučković
2023.12.15
Veoma stručno osoblje i kvalitetna usluga!
Nemanja Smiljkic
Nemanja Smiljkic
2023.12.15
Krstavb
Krstavb
2023.12.15
10/10 Vrhunski kvalitet!
Advertisement
Sasa Grubacic
Sasa Grubacic
2023.07.19
Positive
Professionalism
sve pohvale za Nikolu i Acu - izuzetno dragi i vredni! Uradjeno je izuzetno cisto i precizno za svaku pohvalu! Najlepse hvala za divno obavljen posao! Srdacan pozdrav iz Kule
Anja Kolaric
Anja Kolaric
2023.04.04
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Zelim da pohvalim Asta Decor tim ovim putem! Brzi su i profesionalni u svom poslu, posle njih je sve tako cisto i dobili smo nove prozore u kratkom vremenu. Sve preporuke na ovaj tim 👨‍🎨🎨🥇🤝
Toner House
Toner House
2023.02.02
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value