Excello Car Care Detailing Apeldoorn Reviews

Excello Car Care Detailing Apeldoorn Reviews

5.0

Excellent - based on 20 reviews

excello-carcare.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (20)
Bart Boesenach
Bart Boesenach
2024-02-04
Reply from Excello Car Care Detailing Apeldoorn 2024-02-07
Beste Bart, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten. We zijn blij om te weten dat onze diensten aan uw verwachtingen voldeden. Wij kijken ernaar uit u weer van dienst te zijn. Hartelijke groeten.
Advertisement
Berkan
Berkan
2024-01-27
Geweldige plek, echt een aanrader!
Quincy Vl
Quincy Vl
2024-01-26
Top service en kwaliteit 👍
Burak c
Burak c
2024-01-26
Deze detailer levert zeer nauwkeurig werk. Zijn passie en toewijding voor het vak zijn duidelijk merkbaar in het geleverde werk. Het is echt zichtbaar hoeveel zorg hij besteedt aan zijn taken. Ik wil hierbij deze top gozer bedanken voor de uitstekende service!
Dark Tamsko
Dark Tamsko
2024-01-26
Ik bracht mijn auto met hoge verwachtingen, en ze stelden me niet teleur! Van begin tot eind was de service professioneel en vriendelijk. Mijn auto ziet er nu binnen en buiten onberispelijk uit, alsof hij zo uit de showroom komt. Het team legde alles duidelijk uit en leverde echt vakmanschap. Een absolute aanrader voor iedereen die zijn auto wil laten stralen!
Reply from Excello Car Care Detailing Apeldoorn 2024-01-27
Wat een fantastische review, hartelijk dank! We zijn dolblij dat we aan je hoge verwachtingen hebben voldaan en dat je auto nu schittert als nooit tevoren. Bij Excello Car Care streven we altijd naar topkwaliteit in onze detailing diensten daarnaast is jouw tevredenheid onze grootste beloning. We hopen je snel weer te zien bij de volgende detail beurt! Groetjes, Het Excello Car Care Team 🌟
Advertisement
ShootingBrosPr -Airgun
ShootingBrosPr -Airgun
2024-01-26
1 maand geleden Coating laten doen op mijn bmw ik ben super geholpen en de viezigheid spoel ik er zo vanaf en geen krasjes te bekennen echt super ben er heel blij mee
Reply from Excello Car Care Detailing Apeldoorn 2024-01-27
Fijn dat we je konden helpen met onze 10 Jarige Keramische Coating! Het helpt inderdaad de viezigheid gemakkelijker af te kunnen halen en het beschermt tegen krasjes. Fijn om te horen dat je er blij mee bent, tot de volgende detailing beurt bij Excello Car Care.
Maximus Prime
Maximus Prime
2024-01-26
Vriendelijk en eerlijke prijzen, komt zijn woorden na!
Gregory Fuzzally
Gregory Fuzzally
2024-01-26
Ferdi Dilsiz
Ferdi Dilsiz
2024-01-26
Topper bedankt weer mijn auto is weer helemaal spik en span wat jij doet is echt magisch thanks tot de volgende keer ✨✨
Reply from Excello Car Care Detailing Apeldoorn 2024-01-27
Bedankt voor de Review Ferdi, Echt tof om te horen dat je zo blij bent met het resultaat. Bij Excello Car Care doen we ons best om elk voertuig te laten stralen, en hopen je volgende keer te zien voor jou car detailing beurt bij ons in Apeldoorn.
Advertisement
Khiem Ly
Khiem Ly
2024-01-26
Top service, heb me auto nog nooit zo schoon gezien
Reply from Excello Car Care Detailing Apeldoorn 2024-01-27
Hey Khiem dankjewel voor je review, fijn dat we je konden helpen bij het reinigen van je auto en het weer die showroom staat te kunnen geven. Tot volgende keer bij ons in Apeldoorn.
Mohouseee
Mohouseee
2024-01-26
Top mn bmw 118i gedetaileerd. Blij mee.
Reply from Excello Car Care Detailing Apeldoorn 2024-01-27
Bedankt voor de review and voor het kiezen van Excello Car Care, Tot de volgende Car detailing beurt bij ons in Apeldoorn.
antonio wood
antonio wood
2024-01-26
Je auto word echt met oog voor detail schoongemaakt. De binnen- en buitenkant was weer alsof het uit de showroom kwam. Het pakket was naast de standaard pakketten samengesteld voor mijn auto. Fijne dienst tot de volgende!
Simon Peters
Simon Peters
2024-01-25
Prima ondernemer, Levert fijne advies, houdt je op de hoogte tijdens het proces en denkt ook mee met jou als klant om een zo goed mogelijke detail op maat te geven. Zeker een aanrader en tot de volgende keer.
Advertisement
Andrey Roman
Andrey Roman
2024-01-21
Wij danken Kiro voor een geweldig nieuwstaat van onze auto. Via Facebook de Keramische Coating deal gepakt. Onze auto is nu 10 Jaar beschermt volgens de brochure die we mee hebben gekregen maar ook de garantie die erop zit! Voor Keramische Coatingen raad ik dit bedrijf zeker aan! Bedankt Kiro 👍
Reply from Excello Car Care Detailing Apeldoorn 2024-01-26
Hoi Andrey! 😊🚗 Hartstikke bedankt voor je geweldige review! We zijn super blij dat je tevreden bent met de Keramische Coating. Het is fantastisch om te horen dat je auto nu voor de komende 10 jaar beschermd is. We zijn er altijd voor je als je ons nodig hebt! Groetjes en nogmaals dank, jouw detailing specialist in Apeldoorn, Excello Car Care! 🌟👋
Andrey Shaposhnikov
Andrey Shaposhnikov
2024-01-14
Via Facebook de Keramische Coating actie gezien, kon gelijk zondagochtend terecht. Werd aangenaam ontvangen door Kiro. Heb achteraf een kleine goodiebag gekregen en ook wat instructies over hoe ik de auto moet wassen om de coating in een zo goed mogelijke staat te behouden.
Reply from Excello Car Care Detailing Apeldoorn 2024-01-15
Beste Andrey, 🌟 Hartelijk dank voor je review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze Keramische Coating en de service die Excello Car Care je heeft kunnen bieden. Het is goed om te horen dat je onze instructies voor het onderhouden van de coating nuttig vond. Bij Excello Car Care streven we ernaar om onze klanten de beste ervaring te bieden. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! 😊🚗
Veronica Doornebosch
Veronica Doornebosch
2024-01-14
Prima service. De auto werd netjes thuis opgehaald en terug gebracht. De auto ziet er top uit. Echt een aanrader.
Reply from Excello Car Care Detailing Apeldoorn 2024-01-15
Hey Veronica🌟😊🚗 Hartelijk dank voor je review! En natuurlijk je vertrouwen te geven aan Excello Car Care! We hopen dat je 6 jaar lang kan genieten van onze Keramische Coating. Bij Excello streven we altijd naar de beste zorg voor jouw auto. We kijken uit naar je volgende bezoek. Veel veilige en glanzende kilometers gewenst!
Amal Maroun
Amal Maroun
2024-01-09
Hallo, ik ben Amal Marou en ik wil mijn geweldige ervaring delen met Excello Car Care in Apeldoorn. Ik had een Citroen bumper die wat liefde nodig had, en jongens, wat een transformatie! Ik koos voor het 1-stap polijstpakket, met de hoop dat mijn bumper er weer glanzend uit zou zien. Nou, Excello stelde niet teleur! Hun expertise in car detailing is duidelijk zichtbaar in het resultaat. Het polijsten werd met zoveel zorg en precisie gedaan dat ik haast niet kon geloven dat het dezelfde bumper was. Dankzij Excello Car Care kon ik mijn bus glanzend in de verkoop doen, wat zeker heeft bijgedragen aan een snellere verkoop. Als je op zoek bent naar topkwaliteit in polijsten, dan is Excello Car Care in Apeldoorn waar je moet zijn. Hun werk is niet alleen effectief, maar ook betaalbaar. Ik ben super tevreden met het resultaat en zal zeker terugkomen voor toekomstige auto detailing behoeften. Bedankt, team Excello, voor jullie fantastische werk! Groetjes, Amal Marou
Reply from Excello Car Care Detailing Apeldoorn 2024-01-13
Hallo Amal, wat een plezier om jouw enthousiaste review te lezen! Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring met ons 1-stap polijstpakket. Bij Excello Car Care streven we altijd naar het beste resultaat, en jouw feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn. We zijn blij dat we je konden helpen en hopen je snel weer te zien voor al je auto detailing behoeften. Groetjes, Het Excello Team
Advertisement
Ian Trip
Ian Trip
2024-01-05
Als CEO van een bedrijf ben ik altijd op zoek naar efficiëntie en kwaliteit, en dat is precies wat ik vond bij Excello Car Care. Ik heb recentelijk gekozen voor hun Premium interieur detail service voor mijn Audi A3, en ik ben uitermate tevreden over het resultaat. Excello Car Care kwam naar mijn op locatie, wat ongelooflijk handig was omdat ik zo geen werk hoefde te missen. Het interieur van mijn auto had enkele hardnekkige vlekken en de bekleding was dringend toe aan een grondige reiniging. Zo heeft excello hun best gedaan om alle vlekken voor zo ver mogelijk grondig te verwijderen. Daarbij ook aangeboden om vlekken te verwijderen door middel van extractie tegen een meerprijs, zelf vond ik het werk dat verricht was al prima dus dat hoefde van mij niet! Het eindresultaat was verbluffend. Mijn Audi A3 zag er van binnen uit als nieuw, met een frisse en schone uitstraling. Ook was de geur heerlijk aangezien ze best een assoritment aan geurtjes hadden. Ik zou hun diensten ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare auto interieur reiniging. Hun vermogen om op locatie te werken, voegt een extra laag van gemak toe die ik zeer waardeer.
Reply from Excello Car Care Detailing Apeldoorn 2024-01-06
Hallo Ian! Super om jouw review te lezen, echt top! 😄 We zijn mega blij dat je zo tevreden bent met het resultaat. Jouw Audi A3 laten shinen is precies wat we willen bereiken. En hey, altijd fijn om te horen dat onze geurtjes in de smaak vallen! We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe sessie. Bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling. Groetjes!
Masis Kamal
Masis Kamal
2023-10-22
Ik ben onlangs bij Excello Car Care geweest om mijn Parelmoer witte Volkswagen Golf 7.5 GTI te laten behandelen met hun Wash & Wax pakket, en ik ben absoluut verbluft door de resultaten! Vanaf het moment dat ik mijn auto terugzag, viel het op hoe de unieke parelmoer witte kleur echt tot zijn recht kwam, met een diepte en glans die ik sinds de aankoop van de auto niet meer heb gezien. Zonder twijfel zal ik terugkeren voor toekomstige diensten en het aanbevelen aan andere eigenaren van hoogwaardige voertuigen die op zoek zijn naar een premium behandeling.
Reply from Excello Car Care Detailing Apeldoorn 2023-11-01
Hallo Masis Kamal! 😊 Hartelijk dank voor je prachtige woorden! We zijn zo blij dat je tevreden bent met het resultaat van je Volkswagen Golf 7.5 GTI. Jouw tevredenheid is onze grootste beloning. We zien je graag weer terug bij Excello Car Care! 👍✨
Aileen Hatamy
Aileen Hatamy
2023-09-15
TOP service! Ik had overdag geen tijd dus hij bood aan om mij in de avond te helpen. Vlekken die al jaren in mijn stoelen zitten heeft hij eruit gekregen! Daarna nog even de auto gepolijst om te laten zien dat de krassen er wel uit konden, omdat andere garages mij vertelde dat deze er niet uit gingen. Heel goed advies gekregen over alles en nog wat. Ik ben erg tevreden!!
Reply from Excello Car Care Detailing Apeldoorn 2023-10-13
Hallo! Wat fijn om te lezen dat u zo blij bent met onze service. Het is altijd ons doel om verder te gaan dan wat klanten verwachten. We zijn blij dat we de vlekken in uw auto hebben kunnen reinigen en dat we nuttig advies hebben kunnen geven over een eventuele polijst beurt. Bedankt voor het delen van uw ervaring! Vriendelijke groeten, Excello Car Care