exalize

exalize Reviews

Excellent rating
5.0
38 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (38)
Hannie Ekkelenkamp
Hannie Ekkelenkamp
2024.02.14
Hele mooie jas besteld en gekregen, goede service. Werd gebeld door een aardige medewerkster om mij erop te attenderen dat het jasje erg getailleerd is en of ik daar rekening mee had gehouden Qua maat. Fijn , zo kon ik de juiste maat aangeven en paste het gelijk. Superblij met de jas!
Reply from exalize 2024.02.15
Heel veel plezier ermee Hannie!
Ad Sandtke
Ad Sandtke
2024.02.05
Zeer mooi bikersjack besteld maar die bleek iets te krap. Even naar Exalize gereden, supervriendelijk geholpen en met de perfecte maat weer naar huis gegaan. Uitstekende service dus en uitstekende spullen! Aanrader!
Reply from exalize 2024.02.05
Bedankt voor de review Ad! We zien je graag terug:)
Wim Zwart
Wim Zwart
2024.01.29
What you is what you get. Sympathiek personeel, mooi bedrijf, mooi product. Extra flexibel m.b.t. levertijd; kon de leren blazer direct ophalen, verschillende maten passen en uitkiezen. Aanrader.
Reply from exalize 2024.01.31
Bedankt voor de review Wim! We zien je heel graag terug :)
Viviana Russo
Viviana Russo
2023.12.22
Snelle levering! Omruilen in andere maat en zelfs amder model was ook geen enkel probleem. Ze zijn pas tevreden als jij dat ook bent!
Reply from exalize 2023.12.22
Bedankt voor de review Viviana, wij zijn idd pas tevreden wanneer jij dat ook bent :)
Frans van Eeden
Frans van Eeden
2023.11.10
Een zeer ruime sortering aan leren jassen voor dames en heren. De bediening is zeer prettig en men staat klaar om met je mee te denken. Inmiddels is men bezig een tassenlijn op te zetten. Direct "winkelbezoek" is niet mogelijk maar wanneer je van tevoren contact zoekt vind je een tijdstip waarop men aanwezig is. Overigens kan je via een bankoverschrijving betalen maar natuurlijk óók contant.
Reply from exalize 2023.12.08
Bedankt voor de review! Heel veel plezier ermee!
Odile T
Odile T
2023.10.27
Reply from exalize 2023.10.30
Bedankt voor de review Odile!
moen kalidien
moen kalidien
2023.10.23
Prachtige zaak voor jassen en riemen. Heb een pilotenjas gekocht voor een redelijke prijs. Goed geholpen en goede kwaliteit. Echt top.
Reply from exalize 2023.10.30
Bedankt voor de review en de foto Moen!
rebecca Verhagen
rebecca Verhagen
2023.09.30
Bij Exalize een mooie groene leren jas gezien en gekocht. Wat een fantastische service heb ik hier gekregen. Bijzondere aardige en behulpzame mensen. Dat maakt dat ik nog meer plezier heb van mijn jas! Bedankt Exalize! Groet Rebecca..
Reply from exalize 2023.10.30
Bedankt voor de review Rebecca!
M.T. Gürgöze
M.T. Gürgöze
2023.09.13
Lang gezocht naar een goede leren jas. Uiteindelijk op website van Exalize uitgekomen. Telefonisch contact gehad met eigenaar die zeer behulpzaam was en mij duidelijk heeft geïnformeerd over alle opties. Afspraak gemaakt en vriendelijk ontvangen bij hun showroom. Ruime keuze en goede prijs/kwaliteit lederen jassen. Ideale maat snel gevonden en geslaagd voor een luxe biker jack van zacht leer en perfecte pasvorm. Na aankoop nog via whatsapp contact gehad of alles naar wens was. Kortom, top bedrijf en zeker voor herhaling vatbaar!
Reply from exalize 2023.10.30
Bedankt voor de review!
Bert Tabak
Bert Tabak
2023.09.13
Perfecte webshop met uitermate vriendelijke en behulpzame eigenaars. 2 blazers gekocht nadat ik deze in Nootdorp had bekeken en gepast. Zeer goede kwaliteit. Webshop zeer aan te bevelen. Top! Aanvulling: Wegens uitermate tevreden over de blauwe en zwarte blazer, nu een paar dagen later ook nog de cognax kleurige blazer aangeschaf. Dit keer via website omdat voor mij passende maat al bekend was. Nu ook weer prettige communicatie, en als dank voor mijn eerdere aankopen, aantrekkelijke korting mogen ontvangen. Volgende dag al blazer thuis ontvangen, kwaliteit en service weer top!! Wederom dank.
Reply from exalize 2023.10.30
Bedankt voor de review Bert!
Ben Rensen
Ben Rensen
2023.05.09
Goede service mooie leren jassen en colbert 's
Reply from exalize 2023.10.30
Bedankt voor de review Ben!
Nikos Lempseoglou
Nikos Lempseoglou
2023.01.10
Amazing jacket...I'm working on a ship the guy literally drive and came on the ship with 2different size numbers of the jacket I asked...thanks a lot a !!
Reply from exalize 2023.10.30
Bedankt voor de review Nikos!
Victor & Eugenie Moledo Belo
Victor & Eugenie Moledo Belo
2022.10.09
Na mijn bestelling online werd ik gebeld of ik in de wens had en gelegenheid had om de Lammy jas die ik besteld had te komen passen. Dat heb ik gedaan en ik werd heel vriendelijk ontvangen en vakkundig geholpen. Mooie kwaliteit/prijsverhouding. Erg tevreden en zeker een aanrader
Reply from exalize 2023.10.30
Bedankt voor de review!
jos
jos
2022.09.10
Goede kwaliteit Vriendelijke service Voor herhaling vatbaar
Reply from exalize 2022.09.13
Bedankt voor de positieve review Jos!
Hans Knaapen
Hans Knaapen
2022.03.26
Na eerst een telefonische afspraak ,zijn we naar Nootdorp gegaan. Er is een enorme keus lederen kleding. We zijn snel geslaagd voor een blauwe biker jack. Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Mooie kwaliteit/prijsverhouding. Erg tevreden en zeker een aanrader.👌👌👌
Reply from exalize 2022.04.17
Bedankt voor de review Hans!
Peter Hermans
Peter Hermans
2022.02.01
Wat kan ik nog toevoegen aan al die positieve ervaringen? Ik kan het alleen maar bevestigen, ik bestelde een jack en omdat het mij zo goed beviel heb ik er nog een besteld, wel in een andere kleur natuurlijk, na een vlotte omruiling wegens een verkeerde maatinschatting mijnerzijds heb ik nu twee mooie jacks voor een prima prijs! Complimenten voor de correcte afhandeling. Peter Hermans
Reply from exalize 2022.02.08
Bedankt voor de positieve review Peter:)
Alexander Steenhorst
Alexander Steenhorst
2022.01.05
Hele chille service. Ik wilde het jasje van fight club hebben en ze hebben ‘m perfect nagemaakt en zit fantastisch!
Reply from exalize 2022.01.05
Bedankt voor je review Alexander! We doen ons best:)
Francis Nowack
Francis Nowack
2021.12.16
Op de website 2 gave blazers gezien kon niet kiezen welke kleur er naar toegegaan werd hartelijk ontvangen blazers gepast en heb gekozen voor de cognac kleur blazer van goede kwaliteit en mooie pasvorm ben super tevreden kom zeker nog een keer terug en wens de eigenaar veel succes met het bedrijf.
Reply from exalize 2022.09.13
Heel erg veel dank voor je komst. Blij dat je geslaagd bent! En met meer klanten als jou zullen wij zeker veel succes boeken! Wij waarderen je vertrouwen in ons en hopen je gauw terug te zien.
Bu di
Bu di
2021.11.10
Serieus goede service en ruime keus...
Reply from exalize 2021.11.10
Bedankt voor de review Bu di!
Liek van Schie
Liek van Schie
2021.11.03
Zelf langs gegaan bij Exalize. Goed geholpen, ik kreeg alle tijd om te beslissen, lastig als je 2 jassen allebei mooi vind. Goeie prijs voor een gave jas! Aanrader!
Reply from exalize 2021.11.03
Bedankt voor je review Lieke! Volgende keer kom je weer langs voor de andere jasje:) uiteraard met showroom korting. Heel veel plezier ermee!