EVC Academie

evcacademie.nl

EVC Academie Reviews

Good rating
4.4
19 reviews Verified
EVC Academie
%title%

%offer%

Reviews ( 19 ) 4.4

Ano Ano
Ano Ano
2024.05.22
Graag deel ik mijn ervaring met het EVC-traject dat ik heb gevolgd en de begeleiding die ik daarbij heb gekregen. Ik ben ontzettend blij om te kunnen zeggen dat ik dankzij dit traject mijn diploma heb behaald! Vanaf het begin werd ik professioneel en warm ontvangen. Het EVC-traject bood mij de mogelijkheid om mijn werkervaring en kennis te laten erkennen, en ik voelde me gedurende het hele proces serieus genomen. De begeleiding die ik ontving was buitengewoon goed. De begeleiders waren deskundig, geduldig en altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden waar nodig. Mijn ervaring werd zorgvuldig geanalyseerd en gewaardeerd, wat me het vertrouwen gaf dat ik op de goede weg was. Het traject was goed gestructureerd, en dankzij de duidelijke richtlijnen en het persoonlijke advies kon ik me volledig richten op het behalen van mijn diploma. Ik kan het EVC-traject en de betrokken begeleiders ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een effectieve en professionele manier om hun ervaring te laten erkennen en hun diploma te behalen. Het was een waardevolle en positieve ervaring die mijn carrière een boost heeft gegeven. Dankzij dit traject voel ik me gesterkt in mijn vaardigheden en ben ik klaar voor de volgende stap in mijn professionele leven.
Reply from EVC Academie 2024.05.23
Beste Ano, Bedankt voor het delen van je uitgebreide en positieve ervaring! We zijn blij dat ons EVC-traject en de begeleiding je hebben geholpen om je diploma te behalen en je carrière een boost te geven. Veel succes verder!
Advertisement
Dndhdh Shdhdhd
Dndhdh Shdhdhd
2024.05.13
Slechte ervaring met Evc academy, maken veel onnodige fouten die ten kosten van jou gaan.
Reply from EVC Academie 2024.05.13
Bedankt voor je review. We vinden het jammer dat je deze ervaring hebt gehad en zouden graag eerder in gesprek zijn gegaan om dit op te lossen. We zijn gevestigd in Veenendaal, waar koffie en thee altijd klaar staan om dit soort zaken te bespreken. We staan altijd open voor feedback en denken graag mee. Het is ons opgevallen dat je review niet specifiek ingaat op wat er mis is gegaan, wat het voor ons lastig maakt om een passende oplossing te bieden. We zouden het op prijs stellen als je contact met ons opneemt, zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing. Gezien je naam en e-mailadres, lijkt het erop dat deze review mogelijk ongegrond is. Mocht dit het geval zijn, willen we vriendelijk verzoeken om de review te verwijderen, zodat onze huidige en toekomstige kandidaten een juist beeld krijgen van onze diensten, zoals blijkt uit de vele positieve reviews van onze eerdere kandidaten. Ons doel is niet alleen om de reviews te verbeteren, maar vooral om ervoor te zorgen dat we iedereen zo goed mogelijk kunnen helpen met hun vragen en meer. We hopen snel van je te horen!
D H
D H
2024.05.10
Ik heb een super goede ervaring gehad met EVC Academy! Ik heb mijn EVC traject gevolgd voor mijn SKJ en het is allemaal heel soepel verlopen. De werknemers van EVC Academy zijn meedenkend en behulpzaam. Ik raad iedereen dit EVC bureau aan. Bedankt voor de afgelopen periode toppers!
Reply from EVC Academie 2024.05.23
Beste D H, Hartelijk dank voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je EVC-traject bij ons. We waarderen je aanbeveling enorm. Veel succes verder! Met vriendelijke groet. Team EVC Academie
Youni Diablo
Youni Diablo
2024.05.06
Het EVC traject was zeer goed georganiseerd en professioneel begeleid. De begeleiders waren deskundig en betrokken en zorgden ervoor dat ik me op mijn gemak voelde tijdens het traject. De procedure verliep soepel en ik kreeg duidelijke feedback over mijn competenties en ervaring. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en de resultaten en zou het traject zeker aanraden aan anderen die hun ervaring willen laten erkennen.
Reply from EVC Academie 2024.05.23
Bedankt, Youni, voor je geweldige feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het EVC traject en de begeleiding. We waarderen je aanbeveling enorm!
Jack Board
Jack Board
2024.05.02
Mijn ervaring met EVC Academy was teleurstellend. Beloofde feedback werd niet binnen de afgesproken tijd gegeven, afspraken werden niet nagekomen en het contact was minimaal. Bovendien waren er talloze fouten tijdens het EVC-proces. Al met al kan ik EVC Academy niet aanbevelen vanwege hun gebrek aan professionaliteit en nalatigheid.
Reply from EVC Academie 2024.05.02
Hoi Jack, Bedankt voor je reactie. We hebben zorgvuldig onze klantendatabase gecontroleerd en konden helaas geen informatie over je vinden. Om je zo goed mogelijk te helpen, verzoeken we je contact met ons op te nemen via info@evcacademie.nl. We zijn er om eventuele problemen op te lossen of je vragen te beantwoorden. Mocht het zo zijn dat deze review gebaseerd is op een misverstand, zouden we het waarderen als je overweegt de review te verwijderen of aan te passen. Jouw feedback is belangrijk voor ons, en we streven ernaar om alle kwesties naar tevredenheid op te lossen. We hopen snel van je te horen en staan klaar om je verder te helpen. Team EVC Academie
Advertisement
Bilal el Bouichi
Bilal el Bouichi
2024.04.25
Ik ben ongelooflijk blij met mijn ervaring bij de EVC Academie! Vanaf het allereerste moment hebben ze mij uitstekend ondersteund tot dat ik mijn EVC traject heb behaald. Alles verliep voorspoedig en gestroomlijnd, wat het leerproces erg aangenaam maakte. Ik raad iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve educatieve ervaring aan om zich bij de EVC Academie in te schrijven. Ze weten echt hoe ze hun studenten moeten begeleiden en ondersteunen door het hele proces!
Reply from EVC Academie 2024.05.23
Bedankt Bilal, voor je geweldige feedback! We zijn blij dat je ervaring bij EVC Academie positief en gestroomlijnd was. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons. Veel succes met je verdere carrière!
K
K
2024.03.06
Marouan Van de rijt
Marouan Van de rijt
2024.02.02
Ik ben super tevreden! Het zijn serieuze begeleiders die top kwaliteit leveren.
Reply from EVC Academie 2024.05.23
Bedankt Marouan, voor je geweldige compliment! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze begeleiding.
J Be
J Be
2024.01.19
Ik ben uitstekend geholpen door het deskundige personeel bij EVC Academie. Ik zou hen aan iedereen aanraden!
Reply from EVC Academie 2024.01.20
Beste J Be, Bedankt voor je complimenten aan ons team! We stellen het op prijs dat je onze deskundigheid erkent. We wensen je heel veel succes bij het verzilverproces en weet dat als er vragen zijn wij altijd voor je klaar staan... Team EVC Academie
Advertisement
Rick
Rick
2024.01.14
Ik raad ze niet aan, overweeg maar goed of je niet beter naar een andere kan. Loze beloftes.
Reply from EVC Academie 2024.01.15
Hoi Rick, Bedankt voor je reactie. We hebben zorgvuldig onze klantendatabase gecontroleerd en konden helaas geen informatie over je vinden. Om je zo goed mogelijk te helpen, verzoeken we je contact met ons op te nemen via info@evcacademie.nl. We zijn er om eventuele problemen op te lossen of je vragen te beantwoorden. Mocht het zo zijn dat deze review gebaseerd is op een misverstand, zouden we het waarderen als je overweegt de review te verwijderen of aan te passen. Jouw feedback is belangrijk voor ons, en we streven ernaar om alle kwesties naar tevredenheid op te lossen. We hopen snel van je te horen en staan klaar om je verder te helpen. Team EVC Academie
Nabil El benaissati
Nabil El benaissati
2024.01.04
Ik ben perfect geholpen en geadviseerd door de deskundige medewerkers van EVC Academie. De begeleiding was top en ze stonden voor mij klaar wanneer ik ze nodig had! Zou EVC Academie aan iedereen aanraden.
Reply from EVC Academie 2024.05.23
Bedankt, Nabil! Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en begeleiding. We waarderen je aanbeveling enorm!
Marvin Bots
Marvin Bots
2023.12.07
Ik heb mijn EVC hier behaald. Vriendelijke groep mensen die je goed overweg helpen bij het behalen van jou EVC. Aanrader!
Reply from EVC Academie 2024.01.05
Beste Marvin, hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij dat we u konden helpen met het behalen van uw EVC! Groeten, het team.
Mark Van Reeuwijk
Mark Van Reeuwijk
2023.12.07
Erg tevreden over het gehele traject. Ook over de communicatie erg tevreden.
Reply from EVC Academie 2024.01.05
Beste Mark, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent over ons traject en communicatie. We waarderen je steun!
Advertisement
Berkant Gursaz
Berkant Gursaz
2023.12.05
De Evc Academie heeft me aangenaam verrast met hun snelle, simpele en duidelijke aanpak. Vanaf het moment dat ik me aanmeldde, was het meteen helder waar ze voor staan. Hun transparante aanpak en eerlijke handelswijze hebben mijn vertrouwen gewonnen. Het hele proces was moeiteloos en overzichtelijk, waardoor ik snel begreep hoe ik kon profiteren van hun diensten. Als je op zoek bent naar een plek waar je kunt rekenen op efficiëntie, helderheid en integriteit, dan raad ik de Evc Academie ten zeerste aan.
Reply from EVC Academie 2023.09.04
Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met onze aanpak en dienstverlening. We streven ernaar om het proces voor onze kandidaten zo helder en eenvoudig mogelijk te maken, en het is geweldig om te horen dat dit voor jou het geval was. Jouw vertrouwen en tevredenheid zijn voor ons van groot belang. We zullen ons best blijven doen om de hoge standaard van dienstverlening die je hebt ervaren te handhaven en zelfs te overtreffen. Mocht je in de toekomst nog vragen of behoeften hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar! Als je zo tevreden bent, zouden we het geweldig vinden als je het woord zou willen verspreiden! Spread the word! Jouw aanbeveling kan anderen helpen om ook van onze diensten te profiteren. Nogmaals bedankt en met vriendelijke groet, EVC Academie
S M
S M
2023.10.26
Ik ben zeer goed geholpen toen ik hier naar binnen liep. De medewerkers van EVC Academie waren erg vriendelijk en erg kundig. Ze hebben mij antwoord gegeven op elke vraag die ik had, en gedurende het traject kon ik ze ook altijd benaderen wanneer ik een vraag had. Kortom, ik raad deze EVC aanbieder aan aan iedereen die geïnteresseerd is in het volgen van een EVC traject.
Reply from EVC Academie 2024.01.05
Beste S M, wat fijn om te horen dat uw ervaring met ons zo positief was. We staan altijd klaar voor onze klanten. Bedankt voor uw aanbeveling en uw vriendelijke woorden.
Dina Smit
Dina Smit
2023.09.20
Heb onlangs mijn evc traject kunnen afsluiten , ben zeer goed geholpen zeer zeker een aanrader , gewoon duidelijk transparant bedrijf
Reply from EVC Academie 2024.01.05
Beste Dina, hartelijk dank voor je positieve feedback. We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen. We stellen je aanbeveling erg op prijs!
Parwiz Ahmadi
Parwiz Ahmadi
2023.07.25
Leuke omgang, betrouwbaar en vakkundig!
Reply from EVC Academie 2023.07.25
Beste Parwiz, dank voor je feedback kort maar krachtig :) Fijn om te lezen dat we je het gevoel hebben gegeven dat je door onze begeleiding en volledige ondersteuning jouw de goede kant hebben gestuurd waardoor jij middels je EVC traject voor SKJ registratie de nodige zorg kunt bieden.
Advertisement
Aboe Suleyman
Aboe Suleyman
2023.07.04
Super! Snel, simpel en effectief! Top!
Reply from EVC Academie 2023.07.05
Kort en krachtig, hartelijk dank voor je positieve feedback. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze dienstverlening.
Raffy Boudellah
Raffy Boudellah
2023.06.27
Ben via een maat bij EVC Academie terecht gekomen. De jongens hier zijn vakbekwaam en erg helder en duidelijk. Vanaf het eerste moment dat ik een gesprek been aangegaan voelde ik me prettig en had gelijk door dat deze heren het juiste met me voor hadden. Ze zijn erg behulpzaam en staan ook gelijk voor je klaar bij vragen. Ik kon telefonisch het met ze bespreken maar het was ook geen probleem om op kantoor langs te komen. Al met al geweldige service en kwaliteit.
Reply from EVC Academie 2023.06.30
Beste Raffy, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat je onze service en de professionaliteit van ons team waardeert. Het is ons doel om een ondersteunende en duidelijke leeromgeving te bieden. We kijken ernaar uit je in de toekomst te blijven ondersteunen. Nogmaals bedankt voor het kiezen van EVC Academie!