Energo Instalacje Bartosz Szczerba

Energo Instalacje Bartosz Szczerba Reviews

Excellent rating
5.0
15 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (15)
Marcin M
Marcin M
2024.02.03
Polecam Jedyny elektryk z wielu w mieście , który odpowiedział na przesłane sms zapytanie ofertowe Szybka pierwsza wizyta by obejrzeć na miejscu co jest do zrobienia Umówienie terminu realizacji . Praca zrobiona terminowo. Po realizacji dwukrotny kontakt z inicjatywy Pana Bartosza z zapytaniem czy wszystko w porządku. Bardzo bardzo polecam.
Advertisement
Denis Nowak
Denis Nowak
2024.01.13
Polecam wszystkim
lysolinas lysolinas
lysolinas lysolinas
2024.01.13
Wszystkie zlecone prace w mieszkaniu wykonane profesjonalnie i szybko. Wszystko wg uzgodnień i w terminie. Bardzo dobry kontakt i terminowość.
Konrad Melka
Konrad Melka
2023.10.02
Przerabianie gniazdek w remontowanym mieszkaniu , Pan Bartek wykonał zlecenie blyskawicznie mimo ze bylo juz pózne popoludnie , cena za wykonana prace byla zaskakująco niska no sam kontakt z Panem Bartkiem byl bez problemowy w porownaniu z innymi firmami .Kolejne prace elektryczne tez zlece tej firmie ktora okazala sie zetelna i konkretna , polecam w 100% i serdecznie pizdrawiam Pana Bartka .
Michał Tl
Michał Tl
2023.09.09
Firma Energo wykonała przyłącze elektryczne dla mojego domu. Wykonane prace zostały zrobione bardzo szybko i profesjonalnie. Wykonawca przyjechał o oznaczonej godzinie punktualnie. Wszystkie narzędzia i niezbędne elementy miał już przygotowane. Potrzebowaliśmy zwyżki I koparki. Też przyjechały o wyznaczonym czasie. Wszystkie prace przebiegły bardzo sprawnie. Polecam - bardzo konkretna i rzetelna firma.
Advertisement
elżbieta g
elżbieta g
2023.06.23
Profesjonalnie, szybko, sympatycznie. Serdecznie polecam!!!
antiflag (antiflag)
antiflag (antiflag)
2023.06.01
Wszystko elegancko 💪
Mateusz Smoku
Mateusz Smoku
2023.05.31
Jestem bardzo zadowolony z Pana pracy, wszystko zrobione dokładnie i szybko. Polecam!!!
Ryszard Gęgotek
Ryszard Gęgotek
2023.05.31
Bardzo dobry fachowiec zna się na żeczy. Polecam
Advertisement
Grzegorz Gawlik
Grzegorz Gawlik
2023.05.31
Polecam świetny fachowiec usługa wykonana profesionalnie
Katarzyna Kasia
Katarzyna Kasia
2023.05.31
Polecam skorzystać z usług Pana Bartosza 🙂 przystępne ceny, szybki czas realizacji, dobrze wykonana praca, konkretny Pan który widać że zna się na swojej pracy.
Dawid Oźlański
Dawid Oźlański
2023.05.19
Positive
Professionalism
Quality
Polecam usługi Pana Bartka! Duża fachowość i doradztwo. Kilkukrotnie już uratował w naszej firmie maszyny i bramy dzięki czemu mogliśmy dalej funkcjonować!
Marcin P
Marcin P
2021.11.24
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Polecam Pana Bartosza każdemu kto ceni sobie świetny kontakt z fachowcem i rzetelnie wykonaną usługę. Serdecznie dziękujemy za pomoc!
Advertisement
Kazimierz Roman
Kazimierz Roman
2021.11.20
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Justyna Kucharczyk
Justyna Kucharczyk
2021.11.11
Positive
Professionalism
Punctuality