Elmo.store Reviews

Elmo.store Reviews

5.0

Excellent - based on 52 reviews

elmo.store
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (52)
Peter
Peter
2024-02-22
Na minder goede ervaringen bij een andere (NIU)dealer.......bij Elmo uitgekomen. Problemen netjes en vakkundig opgelost! bedankt Rene! 👌 Zoek je een Electrische Scooter of heb je onderhoud er aan nodig dan zou ik zeker Elmo aanbevelen 👍 Hier staat hulpvaardigheid,service en goede kennis bovenaan! Kortom een Top bedrijf!
Reply from Elmo.store 2024-02-23
Bedankt voor de positieve review Peter ;) En veel mooie en zorgeloze kilometers gewenst. Tot de volgende onderhoudsbeurt. Grt Rene
albert hoogland
albert hoogland
2023-12-17
Donderdag informatie verzamelt bij nicole,vrijdag bij rene de puntjes op de i om de juiste keuze te maken.door de uitleg van beide waren we er gauw uit en zondag is hij al afgeleverd.zeer tevreden en een heel goed gevoel bij deze topzaak
Remy Bakker
Remy Bakker
2023-11-20
arjen keppel
arjen keppel
2023-09-11
De zeer positieve reviews gelezen en een scooter bij Elmo gekocht en de volgende dag stond René al voor de deur om de scooter af te leveren en dochterlief een zeer goede uitleg te geven. Aangenaam verrast door de hartelijkheid en service! Dus overweeg je een elektrische scooter te kopen dan zou ik dit zeker bij Elmo doen!
Reply from Elmo.store 2023-09-12
Bedankt voor de mooie review Arjen 😀👍. Heel veel plezier met de mooie aankoop. Met vriendelijke groet, René
Antoine Kranendonk
Antoine Kranendonk
2023-09-11
Fijn telefonisch contact gehad omtrent een mooie Niu occasion. Super goed geholpen door Rene en een prachtige scooter aangeschaft welke door Rene persoonlijk thuis werd afgeleverd. Ik kan Elmo dan ook van harte aanbevelen als je een E-scooter wil kopen.
Reply from Elmo.store 2023-09-12
Bedankt voor je review Antoine 👍 Heel veel plezier van je mooie aankoop. Grt René
joran sto
joran sto
2023-06-26
Echt top al mijn vragen met geduld beantwoord. Kon de scooter de zelfde dag meenemen verzekerd en wel. Rond uit top mijn complimenten.
Reply from Elmo.store 2023-06-26
Dank je voor je mooi review Joran :) Veel plezier met je coole NIU.
MaartjeAlida De Lange
MaartjeAlida De Lange
2023-06-12
Kundige verkoper en verkoopster. Heel hartelijke mensen. Goeie uitleg voordat je mag wegrijden. Met vragen kan je altijd terecht. De scooter rijdt fantastisch.
Reply from Elmo.store 2023-06-12
Dank je wel voor de mooie review :). Veel fijne kilometers. Grtjs Rene & Nicolle
Karel Tol
Karel Tol
2023-05-27
Rene heeft me heel vakkundig geholpen en de prijs/ kwaliteit is goed! Blij met mijn aankoop en de goede service!
Reply from Elmo.store 2023-06-07
Veel plezier met de mooie aankoop Karel 👍
rogier sinnige
rogier sinnige
2023-03-04
Na een fijne een goeie uitleg van René besloten om een NIU sport te kopen en mijn benzine scooter weg te doen! Rene bedankt!
Reply from Elmo.store 2023-03-04
Mooie kilometers gewenst Rogier 👍
Cor Nanninga
Cor Nanninga
2023-01-21
Anderhalve week geleden in de winkel geweest om een Segway scooter te bestellen. Keurig te woord gestaan en goed geïnformeerd. Ook een proefrit was geen probleem. Via de mail prima op de hoogte gehouden en vragen werden supersnel beantwoord. Vandaag konden we de scooter ophalen en wederom werden we goed ontvangen en geïnformeerd. Een prima zaak met (tot nu toe) uitstekende service 👍🏻. Dikke kans dat we hier dit jaar nog een scooter gaan kopen 😁
Reply from Elmo.store 2023-01-22
Dank je voor je mooie review Cor 😊. Heel veel plezier en tot ziens 😉.
Marije van Barreveld
Marije van Barreveld
2023-01-15
Geweldige service! We werden snel aan de juiste scooter geholpen, de verkoper was eerlijk over wat we nou daadwerkelijk nodig hadden en had veel vertrouwen in zijn product. Alles kon onder 1 dak: verzekeren, garage en aanschaf. Ik ben zeer tevreden!
Reply from Elmo.store 2023-01-22
Dank je voor je mooie review Marije. Veel mooie en veilige kilometers gewenst.
Patrick Place
Patrick Place
2023-01-04
Joost sentveld
Joost sentveld
2023-01-04
Super vriendelijk en deskundig geholpen! En de service is ongekend! Scooter netjes thuis afgeleverd en uitleg gehad. Heerlijk flesje wijn erbij! Oude scooter ingeruild tegen prima vergoeding. Erg goed gevoel bij Elmo ! Rene heeft meteen de verzekering geregeld en eigenlijk totaal ontzorgt. Toppers
Reply from Elmo.store 2023-01-04
Bedankt voor je mooie review Joost 😊. Heel veel plezier en fijne kilometers. Grtjs René & Nicolle
Peter Jan Heijkam
Peter Jan Heijkam
2022-11-04
Via internet een occasion Niu besteld. Vanaf het moment van bestellen tot aan de aflevering geweldige begeleiding. Via een koerier netjes bezorgd en keurig ingepakt voor het vervoer. Nadien opgebeld of alles naar wens was. Een voorbeeld voor welke winkel dan ook. Nu hopen op veel veilige kilometers. Elmo bedankt!!!
Reply from Elmo.store 2022-11-05
Bedankt voor uw positieve review 😁. Veel plezier met uw mooie NIU NQi
Bart Mulder
Bart Mulder
2022-10-06
Dik tevreden met onze 2de hands scooter van elmo. Goed geholpen door renee. Scooter keurig ingepakt voor verzending alles was snel geregeld! De niu is als nieuw!
Reply from Elmo.store 2022-11-05
Bedankt voor het vertrouwen Bart. Veel plezier van je mooie aankoop.
Marcel De Bueger
Marcel De Bueger
2022-10-02
Sympathieke eigenaar die je vriendelijk te woord staat en ontvangt. De scooter wordt netjes thuis afgeleverd waarbij alles netjes geregeld wordt. Levering is snel en vaak ook voorradig wat het merk Segway betreft.
Reply from Elmo.store 2022-10-02
Dank je voor je review Marcel 👍. Veel plezier met je mooie Segway Met vriendelijke groet, René &. Nicolle
Δαμιανός Σωτηρόπουλος
Δαμιανός Σωτηρόπουλος
2022-08-15
Thanks for all!👍
Reply from Elmo.store 2023-06-07
👍
Bart van Hanegem
Bart van Hanegem
2022-07-02
Hallo René, super bedankt voor alles, je goede uitleg, eerlijkheid en vakkundigheid. Wij zijn er blij met de Segway E-scooter. Tot snel, en we spreken elkaar weer. Gr Bart en Carolien.
Reply from Elmo.store 2022-07-02
Hoi Bart en Carolien, Bedankt voor jullie mooie review 👍. Het was zeer aangenaam 🙂
CeesJan Moerman
CeesJan Moerman
2022-06-18
By Elmo natuurlijk!! René bedankt, ben erg blij met scooter en verkoop proces.
Reply from Elmo.store 2022-06-18
Jij ook bedankt Cees. Veel plezier van je mooie Segway.
Danny Blommestein
Danny Blommestein
2022-06-01
Vriendelijke mensen en heeft een goede klantenservice.
Reply from Elmo.store 2022-06-05
Danny, Bedankt voor je review! Tot ziens/tot ELMO 😉