EasyNIE

EasyNIE Reviews

Below Average rating
2.3
79 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (79)
oplichting

Date of experience: 15 April, 2022
Advertisement
Steef Faber
Steef Faber
2023.08.08
NIET DOEN !!!! dit is oplichting, helaas zelf ingetrapt. Erg Stom maar was te gretig om een NIE nummer te verkrijgen In Maart aanvraag gedaan. Nog steeds niets ontvangen ,wel alle documenten verstuurd Dus foto,s, Machtiging, etc Aangifte bij politie doen iedereen !. Hopelijk ver kom je dit leed dan voor een ander
Don,t Do this !!!!!
louise martens
louise martens
2022.07.21
Their email stopped working. My case has been stuck for months. Paid but no progress or results. Their appointment at the government to arrange my documents was supposed to be in may, it is now july. They are listed on a scam list of the Dutch police. Will be filing complaints at police in NL and Spain if this does not get sorted in the next weeks.
Anja Vrolijk
Anja Vrolijk
2022.07.18
Wij zijn opgelicht door dit bedrijf. Wij hebben betaald voor priority service, maar geen NIE nummers ontvangen. Post.nl geeft aan dat het adres in Spanje niet bestaat en dat de post retour komt. Terwijl het bedrijf heeft vermeld dat de documenten ontvangen zijn. Je wordt dus bewust opgelicht! Ze zijn niet bereikbaar per telefoon en ook het emailadres klopt niet. Inmiddels hebben wij via een ander bedrijf onze NIE nummers ontvangen en zullen wij in Spanje aangifte doen. Het blijkt namelijk dat de hoofdverantwoordelijke in Spanje woont en niet in Nederland.
Advertisement
stanley Bhagwandin
stanley Bhagwandin
2022.07.11
Hier ook betaald en nog steeds geen NIE nr Waardeloos dit Al verschillende keren gebeld en gemaild om terug storting betaalde bedrag Misschien een Idee om samen een front te vormen voor een ieder die hiervan de dupe is Dit kan toch niet !!!!!
NOnie They promise to deliver. They DO'NT!!
Scam! Don't do business with this company Terrible! Zero stars. You just gonna loose your money. They don't do anything for you. They are unreachable and you don't get your money back (so there is no 100 % satisfaction). I wait from 10 April till now (5 june) and I've got nothing!
Christa Bluijs
Christa Bluijs
2022.06.25
Echt een waardeloos bedrijf! Ik adviseer er niet mee in zee te gaan het zijn namelijk oplichters. Wat een slechte communicatie , niet bereikbaar beantwoorden geen telefoon of app en mail ook vrijwel niet. Twee weken gelden documenten verstuurd echter bezorgadres is Spanje is geen reeel adres en kan dus niet geleverd worden. Veel kosten gemaakt voor niets tot nu toe. We zijn nu 5 weken verder en nog steeds geen NIE nummer. Ik denk dat het ook niet meer komt, dus ga ik een ingebrekestelling stelling doen en een schadeclaim indienen omdat mijn overdracht nu niet door kan gaan schade rond de 20.00 euro
Advertisement
Let op mensen Bij EasyNIE een nienummer aangevraagd slechte communicatie, heb nu via een Spaanse advocaat een nienummer aangevraagd, die heeft geen pasfoto's nodig EasyNIE wel?? Heb nu via email mijn documenten terug gevraagd via het contactformulier, dit is het resultaat:: Het e-mailadres waarnaar u het bericht hebt verzonden, is niet gevonden in het doeldomein. Mogelijk is het adres verkeerd gespeld of bestaat het niet. Los het probleem op door een of meer van de volgende handelingen uit te voeren: Verwijder het adres en typ het adres nogmaals. Verzend het bericht vervolgens opnieuw. Selecteer niet het adres dat automatisch wordt weergegeven in uw e-mailprogramma. Wis de cache voor automatisch aanvullen van de geadresseerde in uw e-mailprogramma door de stappen uit voeren in dit artikel: Statuscode 5.1.1. Verwijder het adres en typ het adres nogmaals. Verzend het bericht vervolgens opnieuw. Neem op een andere manier contact op met de geadresseerde (bijv. telefonisch) om te controleren of u het juiste adres gebruikt. Vraag de geadresseerde of er een doorstuurregel voor e-mail is ingesteld waardoor uw bericht mogelijk wordt doorgestuurd naar een onjuist adres. Dit zijn dus gewoon OPLICHTERS
Christa Bluijs
Christa Bluijs
2022.06.10
Zeer onbetrouwbare partij. Dieventuig is het!!! Betaald voor priority service, kost best veel, maar tot op heden geen NIE. De termijn is al verstreken, geen contact mogelijk op geen enkele manier. Nu 11 weken na ontvangst documenten en geen enkel contact mogelijk, schandalig! Inmiddels via andere weg een NIE nummer gekregen dus aan de Spaanse autoriteiten ligt het niet
Very bad company, do not trust them!!! The ask a lot of money and give no service at all. Very very bad company
Willem Christoph
Willem Christoph
2022.06.10
Mijn dochter is al sinds januari bezig met dit bedrijf. Zogenaamd stond er een afspraak voor afgelopen week, nog niks gehoord. Blijf weg bij dit bedrijf.
Advertisement
It looks like a SCAM I paid for their services in January this year. They informed me that they made an appointment with the Spanish authorities in March, later changed to April and I haven't heard from them since April. They don't answer their phone call or reply to any email I sent to them after April. I'll report them to the police for further investigation.
Jean-Sébastien Wiedemann
Jean-Sébastien Wiedemann
2022.05.17
Terrible client service. Leave you on read on WhatsApp. Don’t answer the phone. Don’t answer emails. They are just greedy for money. SCAM SCAM SCAM. Give me my money back
Sandy Pors
Sandy Pors
2022.05.07
NOOIT DOEN! Betaald en nooit iets ontvangen. Oplichters. Inmiddels aangifte bij politie gedaan.
Oplichters!! Bedrijf betaald documenten op gestuurd. Na een paar weken een afspraak gekregen voor over twee maanden. Na die twee maanden niks gehoord. Weer een nieuwe afspraak grkregen voor over 5 weken en toen weer niks gehoord of gekregen. Reageren nergens op. Dit zijn pure oplichter geen zaken mee doen.
Advertisement
Jean Toussaint
Jean Toussaint
2022.03.30
Ik ben al meer dan 6 maand aan het wachten. Alle papieren zoals gevraagd aangeleverd. Voor 1/1/2022 was het excuus Corona en uitgestelde afspraken. Na 1/1/2022 zijn ze telefonisch niet meer bereikbaar en zouden de papieren niet voldoende zijn terwijl deze aangeleverd zijn zoals gevraagd en het hoort. Ook geen reactie via telefoon. Ook geen reactie op de vraag om het betaalde bedrag terug te storten aangezien ze er niet inslagen.
Nog steeds geen NIE Ik wil nu mijn geld terug. Ze komen niets na. Ze zijn niet bereikbaar per telefoon en alleen mail wanneer het hun uitkomt. Krijg steeds verschillende antwoorden. Ben er klaar mee. Wie zit hierachter? Hebben ze tecensies gekocht?
Alexander Pot
Alexander Pot
2022.02.16
Ook ik wil mee aansluiten bij mn voorganger. Mn NIE nr heb ik binnen. Tenmiste daar lijkt het op. Maar mn originele document laat na een maand nog op zich wachten. Hier al 2 mailtjes aan gewijd richting easynie, maar zonder reactie. Ook in de aanloop liep de communicatie niet heel soepel. Mn niei nr had ik pas na zeker 7 weken na ontvangst van mn stukken binnen. Tussendoor uit eigen Beweging geen bericht van easynie. Pas na enkele appjes en een telefoontje. Vertelde iemand me dat ze het druk hadden en dat mn aanvraag nog niet in behandeling was. All met al heb ik mn twijvels of mn nie nr. Well echt is omdat ik de orginele stukken uit spanje nog moet ontvangen. En een pdfje is zo zelf gemaakt. Al met al nog niet echt tevreden. Zeker niet voor het geld wat ik er voor betaald heb. Update 16.02.2022. Werd vandaag blij verrast door een pakje van UPS. Hierin de originele NIE. Afgelopen week via de mail intensief contact gehad met easy nie. Hierin heeft het bedrijf een aantal fouten toegegeven maar tevens bleek dat er voor mij als klant ook een aantal leermomenten lagen. Het bedrijf neemt dus wel degelijk zijn verantwoordelijkheid. Ik verhoog daarom het aantal sterren van ** naar ****. Hoop dat het bedrijf blijft corresponderen met zijn klanten. Want dat kan beter.
Reply from EasyNIE 2022.01.11
Beste heer Pot, Beste heer Pot, Onze werkwijze is erop toegespitst om u bij elke update automatisch hiervan op de hoogte te stellen. Zo hebben wij u op 28/11 bericht dat uw afspraak op 14/12 gepland zou staan, vervolgens hebben wij op 14/12 uw NIE-nummer verkregen en de gescande versie hiervan op dezelfde dag om 13:47 naar u per email verstuurd. Deze is vervolgens direct op de post gegaan. Volgens de service die u heeft besteld, namelijk NIE Service Basic, wordt dit voldaan middels Correos en dit kan soms vertraging opleveren. Dit is helaas niet aan ons te wijten. Er is een bezorgpoging gedaan, waarna u heeft een afleverpunt heeft gekozen waar deze reeds een aantal dagen wacht tot u deze ophaalt. Wij zien tevens dat de zending reeds een aantal dagen op een door u gekozen afleverpunt ligt, in afwachtng tot u deze ophaalt. De status van uw bestelling kunt u altijd zien door op onze website uw ordernummer en email adres in te vullen. Mocht u twijfelen aan de echtheid van het document, kunt u gerust de Policia Nacional bellen om het e.e.a. te verifiëren. Wij verschaffen u graag het telefoonnummer van het desbetreffende kantoor waar uw NIE-nummer is verwerkt. Tenslotte betreuren wij het dat u hinder heeft ondervonden van onze overbezetting, echter menen wij u correct van dienst te zijn geweest. We zouden een antwoord dan ook zeer op prijs stellen.