Tibber Nederland Reviews

Tibber Nederland Reviews

4.7

Excellent - based on 202 reviews

dynamische-energieprijs.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (202)
Eric Vlaanderen
2024-02-24
Eerlijk vergelijk tussen Tibber en een vast contract! Ik ben nu meer dan een jaar bij Tibber en heb nauwkeurig bijgehouden wat ik per maand verbruik en produceer (ik heb ook zonnepanelen). Omdat salderen met een dynamisch contract iets anders werkt (je krijgt een iets lagere prijs terug voor terug levering dan dat je het inkoopt) wilde ik weten of een dynamisch contract nu echt goedkoper was. Hier is mijn data! Over heel 2023 : 1. Jaarverbruik 5970 kWh, waarvan in 4813kWh ingekocht heb bij Tibber en 1157kWh direct verbruikt van de zonnepanelen 2. De 4813 kWh ingekocht bij Tibber koste mij 0.294 Euro/kWh. Totaal: 1415 Euro incl BTW 3. De 3641 kWh teruggeleverd aan Tibber heeft Tibber van mij gekocht voor een prijs van 0.263 Euro/kWh. Totaal 956.19 Euro incl BTW Tussen conclusie: vergeleken met een variabel of vast tarief heb ik dus 3641x0.031 = 112.89 euro meer betaald door het verschil in prijs tussen inkoop en teruglevering van elektriciteit. Daar komen nog de jaarlijkse vaste kosten voor de app bij van Tibber : 48 euro. Dus in eerst instantie kost een dynamisch contract 160.89 euro (112.89+48) meer dan een variabel of vast contract, puur door de intrinsieke karakteristieken van een dynamisch contract. Echter de gemiddelde elektriciteitsprijs in 2023 was 0.43 euro/kWh. Door het prijsplafond was deze 0.40 euro/kWh. Dit betekent dat per ingekochte kWh ik in 2023 10.6ct goedkoper uit was bij Tibber. 1: Had ik geen zonnepanelen gehad dan was dat een jaarbesparing van 632 Euro!!! (5970x0.106) 2: Met zonnepanelen, met een prijs van 0.40kWh voor inkoop en teruglevering zou ik 468 Euro hebben moeten bijbetalen. Mijn jaarrekening is echter 281.41 euro incl de vaste kosten van 142.58 euro. Een besparing van 187 Euro op jaarbasis Wil je overstappen naar Tibber? Gebruik dan deze code op bij Tibber een nieuw contract af te sluiten: vwqbvu6m. Daar hebben we allebei vijftig euro voordeel van en jij kunt voor dat geld de Tibber Pulse aanschaffen die real time je energieverbruik meet! Superhandig! Conclusie: 1: Dynamische contracten zijn echt gunstiger 2: Naarmate je elektriciteit verbruik omhoog gaat wordt het gunstiger om naar een dynamisch tarief over te stappen 3: Zelfs met zonnepanelen is er een voordeel maar kleiner dan zonder zonnepanelen
Advertisement
Morgothzz Jester
Morgothzz Jester
2024-02-22
Top provider met een hele overzichtelijk app. Ideaal om je verbruik te monitoren en om te weten waar je aan toe bent.
A PK
A PK
2024-02-22
💚 Goed bereikbare servicedesk! 50 euro tibbershop tegoed? Vul dan mijn code in: jdfijw0b Leuke handige app met realtime inzicht en prijzen. Goedkoop en per dag opzegbaar en wij hebben al super fijne ervaringen Prijzen ver onder het gemiddelde tarief van andere leveranciers.
T.H. van der Hulst
T.H. van der Hulst
2024-02-22
Abdul Khadar
Abdul Khadar
2024-02-22
Ik gebruik tibber sinds 5 maanden en ben blij met tibber als energieleverancier. Ze hebben dit als een pakket als het gaat om dynamisch tarief en realtime zichtbaarheid van het gebruik. Ook met zonnepanelen is het voordelig. ik zal de komende maanden zien of de terugkeer van elektriciteit me enige besparing oplevert. Als je ook lid wilt worden van tibber, maak dan gebruik van mijn verwijzingscode om 50 euro korting te krijgen in de tibber-winkel. verwijzingscode: 57aubomq
Advertisement
Thilo Kielmann
Thilo Kielmann
2024-02-21
Dynamic electricity tariffs as they should be. No rip-offs and added value via the app.
Thilo Kielmann
Thilo Kielmann
2024-02-21
Dynamic electricity tariffs as they should be. No rip-offs and added value via the app.
c piers
c piers
2024-02-21
Ook wij zitten sinds kort bij Tiber, brengt duidelijkheid en eerlijk model. Dit is innovatie.
c piers
c piers
2024-02-21
Ook wij zitten sinds kort bij Tiber, brengt duidelijkheid en eerlijk model. Dit is innovatie.
Advertisement
Remco Martens
Remco Martens
2024-02-20
Zeer blij met Tibber. Sinds februari klant, en dit jaar tot nu toe 27,1 cent gemiddeld betaald per kWh. Ideaal om de auto in de goedkope uren vol te gooien. Met de Tibber Pulse en een geschikte lader doet Tibber dat automatisch voor je. Verder krijg je een goed werkende en informatieve appet elke dag even na 13:00 de prijzen van de volgende dag, de keuze of je de prijzen inclusief of exclusief belasing wil zien, en dagelijks een seintje als je dat wil of zodra de prijzen de volgende dag laag of hoog zijn. Gebruik de code yoqe9sa1 om te starten met 50 euro ipv 0 tegoed in de shop. Ik denk niet dat ik nog snel om wil naar de vaste prijzen.
Remco Martens
Remco Martens
2024-02-20
Zeer blij met Tibber. Sinds februari klant, en dit jaar tot nu toe 27,1 cent gemiddeld betaald per kWh. Ideaal om de auto in de goedkope uren vol te gooien. Met de Tibber Pulse en een geschikte lader doet Tibber dat automatisch voor je. Verder krijg je een goed werkende en informatieve appet elke dag even na 13:00 de prijzen van de volgende dag, de keuze of je de prijzen inclusief of exclusief belasing wil zien, en dagelijks een seintje als je dat wil of zodra de prijzen de volgende dag laag of hoog zijn. Gebruik de code yoqe9sa1 om te starten met 50 euro ipv 0 tegoed in de shop. Ik denk niet dat ik nog snel om wil naar de vaste prijzen.
Anouk van Erp
Anouk van Erp
2024-02-20
Goede service, duidelijke app en zelf invloed op je verbruikskosten.
Anouk van Erp
Anouk van Erp
2024-02-20
Goede service, duidelijke app en zelf invloed op je verbruikskosten.
Advertisement
Gerrit de Jongh
Gerrit de Jongh
2024-02-20
Gerrit de Jongh
Gerrit de Jongh
2024-02-20
Sannidi Shetty
Sannidi Shetty
2024-02-20
If you use the code ez2gw9gc , each of us get 50 euro for shopping. Als je de code ez2gw9gc gebruikt, krijgt ieder van ons 50 euro om te shoppen. In deze 50 euro kun je Tibber pulse kopen om live je huidige kosten en de prijzen te zien en te controleren. Super handig om in huis te hebben! Goede app, met duidelijke actuele informatie over prijzen en je verbruik. De app biedt al veel koppelingsmogelijkheden. Prijzen (handelsprijzen) zijn variabel en je kunt sommige dingen regelen op basis van de prijs voor de dag. Zoals de was, koken etc kan altijd tegen lagere energieprijzen ingepland worden. De reactie van de klant (in de app) is super efficiënt en heel gemakkelijk om mee te verbinden. Ze spreken allemaal vloeiend Engels, dus als je nieuw bent in de stad, kunnen ze je helpen met je vragen over elektriciteit en connectiviteit. In this 50 euros you can buy Tibber pulse to see and control your live current costs. Super handy to have at home! Good app, with clear current information about prices and your consumption. The app already provides many linking options. Prices (trade prices) are variable and you can regulate some stuff based on the price for the day. Such as laundry, cooking etc can always be scheduled at lower energy prices. The customer response (in the app) is super efficient and very easy to connect to. They all speak fluent English (and Dutch) so in case you're new to the city, they can be of help with your electricity and connectivity questions.
Jeroen van der Voort
Jeroen van der Voort
2024-02-16
Ik ben heel blij met Tibber. Ze leveren de actuele steoomtarieven per uur door. Ik kan zo m.b.v. onze Homey alle zwaardere energie aparaten laten starten op het moment dat de stroom het goedkoopst is. Ideaal!! De Tibber Pulse koppel je makkelijk aan je slimme meter en geeft direct weer wat je op dat moment gebruikt of teruglevert aan het net. De pulse kost 50 euro maar die krijg je gratis als je gebruik maakt van de vriendenkorting. Gebruik deze code: 1unft7ou bij aanmelden voor een contract en je krijgt 50 euro shoptegoed waar je bijvoorbeeld de Pulse van kan aanschaffen. Hier kunnen heel veel andere energielevenciers nog wat van leren.
Advertisement
Mathijs Vm
Mathijs Vm
2024-02-16
Ik ben heel blij met Tibber, de nieuwe app is functioneel en mooi, prijzen zijn eerlijk en klantenservice goed! Ik ben overgestapt nadat mijn vorige leverancier met een verkapte boete kwam voor mijn zonnepanelen. Dan liever de dynamische eerlijke prijs betalen en ontvangen. Met de code 60aprvkd krijg je (en ik) 50€ shoptegoed in de tibber store wanneer je een contract afsluit!:)
Reply from Tibber Nederland 2023-12-04
Thanks Mathijs! Het is geen €100,- meer, dat was een tijdelijke actie. Daarnaast kan Google je review verwijderen vanwege marketing activiteiten.
Joop Hulst
Joop Hulst
2024-02-14
sharon Willemsen
sharon Willemsen
2024-02-14
Tibber, de onbekende op de markt! Na het lezen van de vele reviews ben ik ook overgestapt, per 1 maart 2024. Heb meteen de pulse erbij gekocht. Was me aan het verdiepen op de P1 poort en meter! Werkt leuk. Tot dat ik de P1 meter van home wizard tegen kwam! Die besteld, daarna ook het display, zeer interessant. Omdat ik 2 P1 meters wilde monitoren ook de P1 switch gekocht van home wizard, hou er rekening mee, dat poort 1 gebruikt moet worden voor de aansluiting vanuit de P1 poort meterkast. Hierna ook energie + abonnement afgesloten en de watermeter ook nog gekocht. Al met al geinig spul. Mocht je willen: gllv3ucv De code voor Tibber, als jij lid word, krijg jij 50 euro en ik ook. Succes met de beslissing om over te stappen. P.s. vandaag kreeg ik een mailtje, dat ik ook kon overstappen op een gas contract van Tibber, je snapt het gelijk gedaan, zoveel vertrouwen heb ik in deze nieuwe energie leverancier Gr Albert