Duurzaam Plus

Duurzaam Plus Reviews

Excellent rating
5.0
120 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (120)
Thomas Scheutjens
Thomas Scheutjens
2024.04.04
Nu alweer een jaar na installatie en nog steeds heel tevreden over alles. Bedankt!
Reply from Duurzaam Plus 2024.04.09
Bedankt voor uw geweldige review! We zijn blij om te horen dat u na een jaar nog steeds tevreden bent met onze diensten. Als u ooit nog vragen of opmerkingen heeft, staan we altijd voor u klaar.
Iwein Fuld
Iwein Fuld
2024.03.29
Reply from Duurzaam Plus 2024.04.09
Bedankt voor de 5 sterren review! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Als u in de toekomst nog verdere vragen heeft of ondersteuning nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Kevin R.
Kevin R.
2024.03.28
Ik ben ontzettend blij dat ik deze club de opdracht heb gegund voor het leveren van mijn zonnepanelen installatie. Vanaf het 1e contact al een goed gevoel qua afgesproken prijs, communicatie en de doorlooptijd van opdrachtverstrekking tot aan. uitvoering. Over de uiteindelijke uitvoering kan ik ook niks slechts vertellen. De mannen waren na een kleine halve dag klaar en hebben alles netjes achtergelaten met een duidelijke uitleg. Super bedankt mannen!
Reply from Duurzaam Plus 2024.04.03
Dank voor uw positieve feedback! We waarderen uw keuze om ons de opdracht te geven voor uw zonnepaneleninstallatie. Ons team heeft hard gewerkt om alles soepel te laten verlopen, en we zijn blij dat u tevreden bent met het resultaat. Als u in de toekomst nog meer duurzame stappen wilt nemen, staan we graag voor u klaar. Bedankt voor uw vertrouwen in ons!
Ricardolosso “x” Ricardolosso
Ricardolosso “x” Ricardolosso
2024.03.26
Heren kwamen helemaal naar Limburg, Geleen voor ons dak te controleren en te vervangen. Hebben ook extra hard gewerkt omdat er wat slechter weer werd voorspelt voor de 3e en 4e dag. Vriendelijk personeel en schromen niet de handen uit de mouwen te steken. Ook al aangegeven als wij met de volgende stap (ramen vervangen) klaar zijn, wij zeker bij hen terugkomen voor de zonnepanelen. Top service!
Reply from Duurzaam Plus 2024.04.03
Bedankt voor uw positieve feedback! Het harde werk en de vriendelijkheid van ons personeel zijn belangrijke waarden voor ons. We kijken ernaar uit om u in de toekomst te helpen met het installeren van zonnepanelen.
J J.M. Slangen
J J.M. Slangen
2024.02.13
Betreft aankoop zonnepanelen. We zijn heel erg tevreden over zowel De-ZonSpecialist.nl Den Bosch, 2 keer zorgvuldige inventarisatie van wat mogelijk is op dak en aansluitingen, alsmede over het Duurzaam-Plus.nl Team Den Bosch. Een plezier om met beide bedrijven en het team zo goed samen te werken. Ook onderling in het team heerste een uiterst goede werksfeer. Nergens buiten leidingen te zien. Vereend krachtig in samenspraak nadenken tot het gaatje is het gelukt met minimale ingreep in muren. Er werd heel goed gecommuniceerd, ook onderling. De volgende dag met zon onmiddellijk perfect alles werkend en op APP zichtbaar te volgen. Fam. Slangen Roermond
Reply from Duurzaam Plus 2024.02.14
Wat geweldig om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de installatie van jullie zonnepanelen! Bedankt voor het het delen van jullie positieve ervaring. We zijn blij dat alles zo vlot en perfect is verlopen. Mocht er in de toekomst nog iets zijn waar we jullie mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten. Geniet van jullie nieuwe zonnepanelen!
Kay Van Den Bogaert
Kay Van Den Bogaert
2023.12.05
Top bedrijf, niks op aan te merken
Reply from Duurzaam Plus 2023.12.05
Bedankt voor de positieve review, Kay
Sven van Deursen
Sven van Deursen
2023.11.29
Fijn contact, bij vragen snel antwoord en willen altijd meedenken. Installatie op korte termijn gerealiseerd.
Reply from Duurzaam Plus 2023.11.30
Bedankt voor je positieve feedback! We doen ons best om snel te helpen en een goede service te bieden. Installaties op korte termijn zijn een prioriteit voor ons. We blijven ons inzetten voor een topervaring. 🌞
Paul Schutgens
Paul Schutgens
2023.11.28
Alles maar dan ook echt alles ging vlgs afspraak op een perfecte manier uitgevoerd met zelfs nog kleine dakreparaties waarvan ik niet wist dat die nodig waren aangezien ik iedere 3 jaar mijn dak laat controleren. Nadat electriciën en de mannen op het dak klaar waren, kregen we tekst en uitleg. De app werd geïnstalleerd en het systeem aangemeld. Alles loopt / gaat sindsdien zoals verwacht. Complimenten voor alle mannen op het dak als ook in de meterkast die hun taak uitstekend verricht hebben. Duurzaam plus, echte aanrader!!
Reply from Duurzaam Plus 2023.11.29
Goed om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen! Bij Duurzaam Plus streven we naar uitstekende service en jouw tevredenheid betekent veel voor ons. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!
Mart de Weerd
Mart de Weerd
2023.11.23
Vorige week zijn medewerkers van Duurzaam Plus op een zeer winderige en natte maandag stevig aan het werk geweest om zonnepanelen en een airco systeem aan te leggen. Verder hebben ze ook de meterkast helemaal aangepast. Met gevaar voor eigen leven gingen ze het dak op en legden zonnepanelen snel en professioneel. Ook het aircosysteem, zowel de buitenunit als twee binneneenheden funcioneerden aan het eind van de middag. Harde vriendelijke werkers. Zorgden voor een prima resultaat
Reply from Duurzaam Plus 2023.11.24
Mart, enorm bedankt voor je waardering! We zijn blij dat onze toegewijde medewerkers ondanks het weer zo professioneel en veilig te werk zijn gegaan. 💪🌧️ Geniet van je nieuwe zonnepanelen, airco en aangepaste meterkast!
Paul Geurts
Paul Geurts
2023.11.23
De mannen van Duurzaam Plus hebben voor ons op erg korte termijn onze zonnecollectoren aangesloten op het systeem. Dit gebeurde professioneel en in goed overleg. Sterk meedenkend kwamen met betere oplossingen dan die ik in mijn hoofd had.
Reply from Duurzaam Plus 2023.11.24
Paul, bedankt voor de 5-sterrenreview! 🌞 We zijn blij dat we jouw verwachtingen hebben overtroffen met onze service voor de zonnecollectoren.
alexander verheij
alexander verheij
2023.10.26
Vandaag onze 17 zonnepanelen laten leggen door duurzaam plus. Het zijn echt vakmensen. Goede communicatie en zeer vakkundig. Zeker een aanrader. Iedereen nogmaals bedankt.
Reply from Duurzaam Plus 2023.10.30
Graag gedaan en bedankt voor de review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en dat je ons aanbeveelt. Als je in de toekomst nog vragen hebt, laat het ons dan gerust weten. We helpen je graag verder!
Rianne van Esch
Rianne van Esch
2023.10.13
Vanaf het begin een fijn contact, snelle reactie, vandaag zonnepanelen geplaatst. Keurig gewerkt. Complimenten. Laat nu de zon maar schijnen!
Reply from Duurzaam Plus 2023.10.16
Heel fijn om te horen dat je blij bent met onze service! Bedankt voor de complimenten. We hopen dat de zon volop gaat schijnen op jouw nieuwe zonnepanelen! 🌞
Thomas Van Iersel
Thomas Van Iersel
2023.10.09
Sinds een aantal maanden zonnepanelen bij duurzaam plus aangeschaft. Fijne gesprekken gehad met de mannen en uitleg super duidelijk! Ze werken secuur, snel en hielden zelf rekening met werkzaamheden omdat mijn dochter van 1,5 sliep. Al met al een erg fijne ervaring
Reply from Duurzaam Plus 2023.10.10
We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en de nieuwe zonnepanelen! Als er ooit vragen zijn, staan we altijd voor je klaar. Geniet van de zonne-energie! ☀️ - Het team bij Duurzaam Plus
Goed en duidelijk advies en een vakkundige installatie. Ook fijne monteurs over de vloer die veilig werken.
Wat een fijne club Gekozen voor duurzaam plus nadat ik verschillende snelle jongens over de vloer heb gehad. Advies was duidelijk en eerlijk. Aanbieding was daarnaast ook de scherpste. Panelen zijn nu geplaatst door een prettig team. Snel en vakkundig opgeleverd. Ook de onvoorziene kosten voor een nieuwe meterkast zijn collant afgehandeld. Wat een fijn bedrijf. Dikke 5 sterren!
Marc vd Bruggen
Marc vd Bruggen
2023.09.29
Een heel fijne ervaring met Duurzaamplus. Vanaf eerste contact tot en met het opleveren na de instalatie. En ook nadien met vraag mijnerzijds. Vriendelijk en keurige medewerkers. Ik heb geen kennis van zonnepanelen maar de uitleg en het mee denken kwam vertrouwd over!!
Kevin Treuren
Kevin Treuren
2023.09.25
Jong en fris team met kennis van zaken. Prima service van aankoop tot plaatsing (en mbt nakomende vragen). Dank Team! Goed werk!
Thina Timmer
Thina Timmer
2023.09.25
Fijn contact met de jongens van duurzaam plus! Netjes gewerkt tijdens het demonteren van onze oude zonnepanelen en het monteren van nieuwe zonnepanelen
Rob van Zoggel
Rob van Zoggel
2023.09.21
Fijn en goed advies gehad van Bas. En bedankt voor de snelle service! Antwan en de andere mannen hebben goed werk geleverd en het ziet er allemaal netjes uit. Fijne mensen in omgang en alles wordt snel geregeld. Zeker een aanrader.
Tineke Hamming
Tineke Hamming
2023.09.19
Duurzaam Plus heeft prima werk geleverd bij de plaatsing van zonnepanelen. Ook het voortraject was bijzonder prettig. Zo hebben we na wat hobbels met behulp van Duurzaam Plus de vergunning van de gemeente ontvangen voor de aanleg van de zonnepanelen.