Duurzaam Plus Reviews

Duurzaam Plus Reviews

5.0

Excellent - based on 113 reviews

duurzaam-plus.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (113)
J J.M. Slangen
J J.M. Slangen
2024-02-13
Betreft aankoop zonnepanelen. We zijn heel erg tevreden over zowel De-ZonSpecialist.nl Den Bosch, 2 keer zorgvuldige inventarisatie van wat mogelijk is op dak en aansluitingen, alsmede over het Duurzaam-Plus.nl Team Den Bosch. Een plezier om met beide bedrijven en het team zo goed samen te werken. Ook onderling in het team heerste een uiterst goede werksfeer. Nergens buiten leidingen te zien. Vereend krachtig in samenspraak nadenken tot het gaatje is het gelukt met minimale ingreep in muren. Er werd heel goed gecommuniceerd, ook onderling. De volgende dag met zon onmiddellijk perfect alles werkend en op APP zichtbaar te volgen. Fam. Slangen Roermond
Reply from Duurzaam Plus 2024-02-14
Wat geweldig om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de installatie van jullie zonnepanelen! Bedankt voor het het delen van jullie positieve ervaring. We zijn blij dat alles zo vlot en perfect is verlopen. Mocht er in de toekomst nog iets zijn waar we jullie mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten. Geniet van jullie nieuwe zonnepanelen!
Paul van Stippent
2024-02-01
Echt een top bedrijf Doen wat ze beloven Wij zijn zeer tevreden Hebben door hun 18 zonnepanelen Laten leggen Heel blij mee Dank je wel
Kay Van Den Bogaert
Kay Van Den Bogaert
2023-12-05
Top bedrijf, niks op aan te merken
Reply from Duurzaam Plus 2023-12-05
Bedankt voor de positieve review, Kay
Sven van Deursen
Sven van Deursen
2023-11-29
Fijn contact, bij vragen snel antwoord en willen altijd meedenken. Installatie op korte termijn gerealiseerd.
Reply from Duurzaam Plus 2023-11-30
Bedankt voor je positieve feedback! We doen ons best om snel te helpen en een goede service te bieden. Installaties op korte termijn zijn een prioriteit voor ons. We blijven ons inzetten voor een topervaring. 🌞
Paul Schutgens
Paul Schutgens
2023-11-28
Alles maar dan ook echt alles ging vlgs afspraak op een perfecte manier uitgevoerd met zelfs nog kleine dakreparaties waarvan ik niet wist dat die nodig waren aangezien ik iedere 3 jaar mijn dak laat controleren. Nadat electriciën en de mannen op het dak klaar waren, kregen we tekst en uitleg. De app werd geïnstalleerd en het systeem aangemeld. Alles loopt / gaat sindsdien zoals verwacht. Complimenten voor alle mannen op het dak als ook in de meterkast die hun taak uitstekend verricht hebben. Duurzaam plus, echte aanrader!!
Reply from Duurzaam Plus 2023-11-29
Goed om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen! Bij Duurzaam Plus streven we naar uitstekende service en jouw tevredenheid betekent veel voor ons. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!
Mart de Weerd
Mart de Weerd
2023-11-23
Vorige week zijn medewerkers van Duurzaam Plus op een zeer winderige en natte maandag stevig aan het werk geweest om zonnepanelen en een airco systeem aan te leggen. Verder hebben ze ook de meterkast helemaal aangepast. Met gevaar voor eigen leven gingen ze het dak op en legden zonnepanelen snel en professioneel. Ook het aircosysteem, zowel de buitenunit als twee binneneenheden funcioneerden aan het eind van de middag. Harde vriendelijke werkers. Zorgden voor een prima resultaat
Reply from Duurzaam Plus 2023-11-24
Mart, enorm bedankt voor je waardering! We zijn blij dat onze toegewijde medewerkers ondanks het weer zo professioneel en veilig te werk zijn gegaan. 💪🌧️ Geniet van je nieuwe zonnepanelen, airco en aangepaste meterkast!
Paul Geurts
Paul Geurts
2023-11-23
De mannen van Duurzaam Plus hebben voor ons op erg korte termijn onze zonnecollectoren aangesloten op het systeem. Dit gebeurde professioneel en in goed overleg. Sterk meedenkend kwamen met betere oplossingen dan die ik in mijn hoofd had.
Reply from Duurzaam Plus 2023-11-24
Paul, bedankt voor de 5-sterrenreview! 🌞 We zijn blij dat we jouw verwachtingen hebben overtroffen met onze service voor de zonnecollectoren.
alexander verheij
alexander verheij
2023-10-26
Vandaag onze 17 zonnepanelen laten leggen door duurzaam plus. Het zijn echt vakmensen. Goede communicatie en zeer vakkundig. Zeker een aanrader. Iedereen nogmaals bedankt.
Reply from Duurzaam Plus 2023-10-30
Graag gedaan en bedankt voor de review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en dat je ons aanbeveelt. Als je in de toekomst nog vragen hebt, laat het ons dan gerust weten. We helpen je graag verder!
Rianne van Esch
Rianne van Esch
2023-10-13
Vanaf het begin een fijn contact, snelle reactie, vandaag zonnepanelen geplaatst. Keurig gewerkt. Complimenten. Laat nu de zon maar schijnen!
Reply from Duurzaam Plus 2023-10-16
Heel fijn om te horen dat je blij bent met onze service! Bedankt voor de complimenten. We hopen dat de zon volop gaat schijnen op jouw nieuwe zonnepanelen! 🌞
Thomas Van Iersel
Thomas Van Iersel
2023-10-09
Sinds een aantal maanden zonnepanelen bij duurzaam plus aangeschaft. Fijne gesprekken gehad met de mannen en uitleg super duidelijk! Ze werken secuur, snel en hielden zelf rekening met werkzaamheden omdat mijn dochter van 1,5 sliep. Al met al een erg fijne ervaring
Reply from Duurzaam Plus 2023-10-10
We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en de nieuwe zonnepanelen! Als er ooit vragen zijn, staan we altijd voor je klaar. Geniet van de zonne-energie! ☀️ - Het team bij Duurzaam Plus
Marc vd Bruggen
Marc vd Bruggen
2023-09-29
Een heel fijne ervaring met Duurzaamplus. Vanaf eerste contact tot en met het opleveren na de instalatie. En ook nadien met vraag mijnerzijds. Vriendelijk en keurige medewerkers. Ik heb geen kennis van zonnepanelen maar de uitleg en het mee denken kwam vertrouwd over!!
Kevin Treuren
Kevin Treuren
2023-09-25
Jong en fris team met kennis van zaken. Prima service van aankoop tot plaatsing (en mbt nakomende vragen). Dank Team! Goed werk!
Thina Timmer
Thina Timmer
2023-09-25
Fijn contact met de jongens van duurzaam plus! Netjes gewerkt tijdens het demonteren van onze oude zonnepanelen en het monteren van nieuwe zonnepanelen
Rob van Zoggel
Rob van Zoggel
2023-09-21
Fijn en goed advies gehad van Bas. En bedankt voor de snelle service! Antwan en de andere mannen hebben goed werk geleverd en het ziet er allemaal netjes uit. Fijne mensen in omgang en alles wordt snel geregeld. Zeker een aanrader.
Tineke Hamming
Tineke Hamming
2023-09-19
Duurzaam Plus heeft prima werk geleverd bij de plaatsing van zonnepanelen. Ook het voortraject was bijzonder prettig. Zo hebben we na wat hobbels met behulp van Duurzaam Plus de vergunning van de gemeente ontvangen voor de aanleg van de zonnepanelen.
Jeroen & Suzanne de Bruijn
Jeroen & Suzanne de Bruijn
2023-09-15
Ondanks de lange levertijd van onze warmtepomp zijn we erg tevreden over de verleende service van Duurzaam Plus.
Erwin vd Wiel
Erwin vd Wiel
2023-09-12
Goed bedrijf, en vriendelijke werknemers. Netjes werk geleverd volgens afspraak. Belde zelfs of ze een week eerder konden komen leggen. Top gedaan! Bedankt Duurzaamplus! Laat de zon maar schijnen!
Miriam Klaumunzner
Miriam Klaumunzner
2023-09-09
Komen echt thuis kijken hoe de zonnepanelen te plaatsen. Goede gesprekken, komen alles na wat beloofd. Plaatsing zeer secuur.
Marian Rekers
Marian Rekers
2023-08-29
Erg snelle reactie en snel hulp. Er was een forse lekkage en alles is uitgeplozen en gerepareerd. Erg aardige en heel erg behulpzame medewerkers. Aanrader!!!
Ralf van Spaendonk
Ralf van Spaendonk
2023-08-29
Heel blij met de diensten en service van Antwan, Bas en collega’s. Prettig dat ze zowel de dakvernieuwing, isolatie en montage zonnepanelen verzorgden en dat we hiervoor dus niet met meerdere partijen in zee hoefden. De vakmannen die bij ons thuis kwamen waren allen zeer professioneel en vriendelijk. Ook fijne service ná de montage. Aanrader dus.