OBD - Drzwiczki Ortopedyczne do Każdej Wanny

drzwiczkiobd.pl

OBD - Drzwiczki Ortopedyczne do Każdej Wanny Reviews

Excellent rating
5.0
208 reviews Verified
OBD - Drzwiczki Ortopedyczne do Każdej Wanny
%title%

%offer%

Reviews ( 208 ) 5.0

JAROSŁAW DESKA
JAROSŁAW DESKA
2024.05.10
Mamy drzwi od września 23 r. Oboje z żoną chodzimy o kulach. Teraz bezpiecznie wchodzimy do wanny nie bojąc się, że mokry ześlizgnę się z wanny, jedynie podnoszę nogi na wysokość stopnia i jestem w środku. Pan monter wszystko ładnie zabezpieczył folią a na koniec pozamiatał i wyniósł gruz. Cała instalacja trwała około 5 godzin.
Krystian Tomaszewski
Krystian Tomaszewski
2024.05.09
Znakomita firma. Polecam. Wszystko odbyło się w profesjonalny sposób, począwszy od rozmowy telefonicznej, a kończąc na montażu.
Stanislaw Klimczuk
Stanislaw Klimczuk
2024.05.08
Drzwiczki zamontowane były we wrześniu 2023roku.Usługa wykonana bardzo dobrze, szybko i czysto.Do tej pory sprawdzają się. Jestem bardzo zadowolona i polecam tą firmę
Aleksandra Dziedzic
Aleksandra Dziedzic
2024.05.08
Katarzyna Osmańska
Katarzyna Osmańska
2024.05.08
Polecam serdecznie. W ubiegłym roku mój starszy tata złamał biodro i po operacji nie było szans, aby kiedykolwiek wszedł jeszcze do wanny. Dzięki wykonanym drzwiczkom w wannie, teraz spokojnie może korzystać z wanny. Po prostu otwiera drzwiczki wchodzi małym kroczkiem do środa, zamyka i może się kąpać. Drzwi są szczelne i nie ma obawy, że coś będzie ciekło. Fachowo i sprawnie wykonana usługa- a zaznaczę, że to jest stara żeliwna wanna, ale nie było to żadną przeszkodą dla Pana, który nam montował te drzwiczki. Tak więc gorąco polecam usługi tej Firmy 👍🏻👌
Okularnica 81
Okularnica 81
2024.05.08
Mama zadowolona. Szybko, profesjonalnie. Kontakt z firmą bezproblemowy. Szczerze polecam!
Anna Szafranska
Anna Szafranska
2024.04.27
Korzystam z tych drzwiczek od prawie pięciu miesięcy jestem mega zadowolona.Super sprawa, bardzo rzetelna firma.😊👍U minie drzwiczki montował Pan Adrian.który wykonał pracę bardzo solidnie , po zakończeniu montażu łazienka została przez niego posprzątana,
Marek Matwiejczyk (Matwiej)
Marek Matwiejczyk (Matwiej)
2024.04.26
Szybki montaż, bardzo funkcjonalne rozwiązanie. Nie wymaga totalnej przebudowy łazienki jak w przypadku wymiany wanny. W łazience nic się nie zmienia a wanna zyskuje nową funkcjonalność dla osoby z ograniczoną sprawnością ruchową. Dziękuję i polecam.
Kris
Kris
2024.04.10
Doskonały kontakt ze Sprzedawcą. Profesjonalnie i łatwo wyjaśniony proces zamówienia, montażu i płatności. Sprawny montaż, zgodny z założeniami. Wysoka jakość drzwiczek.
Anna Matusiak
Anna Matusiak
2024.04.07
Montaż w ciągu jednego dnia, bez wielkiego remontu! Pan Adrian spisał się na medal 😊 Rodzice są zachwyceni i uważają, że drzwi do wanny to świetne rozwiązanie dla osób starszych lub z problemami zdrowotnymi.
Ewa Skrobecka
Ewa Skrobecka
2024.03.27
Od września 2023 mój tata użytkuje wannę z drzwiczkami ortopedycznymi. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Drzwiczki spełniają swoją funkcję. Użytkownik bardzo zadowolony. Firma bardzo rzetelna, szybki sprawny montaż. Polecam gorąco.
Agnieszka Pabiniak
Agnieszka Pabiniak
2024.03.26
Firma bardzo solidna ,szybki montaż. Korzystam od pół roku ,nic się nie dzieje , wszystko szczelne . Drzwiczki wyglądają bardzo estetycznie i stylowo. Pan montażysta bardzo sympatyczny i profesjonalny ,zero bałaganu podczas instalacji. polecam
Sosnowski Dariusz
Sosnowski Dariusz
2024.03.24
Firma solidna. Polecam. Na prośbę o przyspieszenie realizacji montażu, znaleźli dogodny termin. Montażysta poradził sobie z żeliwną wanną i murowaną osłoną. Zamontował, posprzątał po sobie i wszystko działa tak jak w ustaleniach i moim oczekiwaniu. Drzwiczki są Ok. spełniają swoje zadanie. Pozdrawiam i jeszcze raz Polecam.
Elżbieta Filipiak
Elżbieta Filipiak
2024.03.20
Z drzwiczek jestem bardzo zadowolona.Niepotrzebny mi jest prysznic w kabinie.Zachęcam každego kto nie ma kabiny prysznicowej do zainstalowania drzwiczek w wannie.
Zbigniew Wyrozumski
Zbigniew Wyrozumski
2024.03.19
Remont łazienki był nimożliwy lepszym rozwiązaniem okazały się drzwiczki ,firma zrobiła to w kilka godzin solidnie .Na miejscu był tylko montaż i chorą nie odczuwała tego a efekt okazało się rewelacyjny,tobyło to czego oczekiwaliśmy.Odwidzający chorą oglądają inie mogą wyjść z podziwu.Mycie i kąpanie chorej stało się proste i bez większego wysiłku polecamy rozwiązanie i wykonawcę.
jagna janicka
jagna janicka
2024.03.12
Bardzo dobre rozwiazanie . Nie oznaczające totalnego remontu , jak w przypadku montowania kabiny prysznicowej zamiast wanny . Bardzo rzetelnie i terminowo wykonane .
Mały Mi
Mały Mi
2024.03.11
Drzwiczki do wanny to świetne rozwiązanie. Są bardzo funkcjonalne, a przy tym estetyczne. Montaż jest szybki (cca 3,5 h) i czysty. Gorąco polecam specjalistów z Krakowa:)
Maria Kwitek
Maria Kwitek
2024.03.06
Jestem bardzo zadowolona z użytkowania drzwiczek. Bardzo ułatwia mi to wchodzenie do wanny.
Sławomir Karcz
Sławomir Karcz
2024.03.03
Profesjonalny montaż, polecam drzwiczki OBD. Mama jest bardzo zadowolona, polecam każdej starszej osobie takie drzwiczki do wanny.
Wanda Kas
Wanda Kas
2024.02.18
Drzwiczki ortopedyczne do wanny zostały wykonane specjalnie dla starszej kobiety. Usługa została zrealizowana starannie i dokładnie, gwarantując jej wygodę i bezpieczeństwo podczas codziennych kąpieli. Polecam tę usługę bez wahania!