Drömformen

dromformen.se

Drömformen Reviews

Excellent rating
4.8
64 reviews Verified
Drömformen
%title%

%offer%

Reviews ( 64 ) 4.8

Leksboda by
Leksboda by
2024.04.02
Mycket nöjd med upplägg och bemötande. Kan varmt rekommendera!
Mona Claesson
Mona Claesson
2024.03.31
Ett koncept som passar mig. * vanliga recept anpassade för din kalorinivå * Vanlig motion i olika nivåer * Kloka tankar/idéer * Bra stöd av coach med veckomail * Personliga svar från coach * Privat Facebook grupp med likasinnade * 10 veckor är lagom att hålla fokus
Irene Olsson
Irene Olsson
2024.03.31
Mycket bra upplägg, lätta recept Rekommenderas
Jennie Helmersson
Jennie Helmersson
2023.12.26
Jättebra upplägg med många goda recept, mättande portioner och bra träningspass. Veckorna gick jättefort och jag fick väldigt bra resultat! Bästa program jag kört där inget är förbjudet utan ett hälsosamt sätt att gå ner i vikt och forma kroppen och där alla kan lyckas oavsett startläge.
Annika Wirefeldt
Annika Wirefeldt
2023.12.11
Drömformen motsvarade mina förväntningar och levererade en enkel kost och träningsplan att följa! Att välja nivå på träningen utifrån dig själv och din egen förmåga, det finns något för alla. Gillade de dagliga utmaningarna mycket då de ökade vardagsmotionen på ett enkelt sätt! Feedback via mejl och goda råd och tips via facebookgruppen från andra deltagare men även coachernas ibland peppande men också uppmana till att förändring tar tid!
katja Hedlund
katja Hedlund
2023.12.09
Maja Arvidsson
Maja Arvidsson
2023.11.21
Enkel och inspirerande upplägg, där man får gör helt i sin egen takt.
Ulla Lundström
Ulla Lundström
2023.11.21
Seriöst personligt upplägg med kost och träning. Fin pepp från Nina och David samt Facebook grupp.
Marianne Bäckebo
Marianne Bäckebo
2023.11.20
Rekommenderas varmt! Supernöjd med mina tio veckor. Vanlig mat som hela familjen kan äta, anpassad träning efter dina behov, roliga utmaningar och tävlingar, bra pepp i FB gruppen och framförallt en otrolig stöttning från David och Nina. Helt klart ett hållbart tänk i längden, inga quickfix. Seriöst!
Jessica Johansson
Jessica Johansson
2023.03.05
Väldigt lätt upplägg att följa och det enda som verkligen hjälpt mig att komma neråt viktmässigt. Bra o snabb feedback från "ägaren"
Carina Wennberg
Carina Wennberg
2023.03.02
Jag kan varmt rekommendera Drömformen. Ett mycket bra upplägg med bra tips på träning och goda recept. Det personliga upplägget passar för alla oavsett ålder och träningskapacitet och man får god stöttning och pepp. Drömform är helt klart det bästa jag tränings och viktprogram som jag har testat😊
Lisa
Lisa
2023.03.02
Jag har deltagit i Drömformen nyårsutmaningen 2023 under tio veckor. Deras upplägg passar mej helt och hållet då man bla får sin egen kokbok och träningsschema som är anpassat efter dej. Dessutom får man varje dag dagens utmaning och dagens motivation plus veckoutmaningar i den slutna Facebook-gruppen där vi peppar varandra. Det här upplägget passar dej som inte har lyckats förut. Kan jag så kan du! Rekommenderas starkt!
Madeleine Svensson
Madeleine Svensson
2022.06.20
Susanne Åkerblom
Susanne Åkerblom
2022.06.19
Otroligt bra, lättlagade och mättande recept, bra träningstips och som grädde på moset ”Fuskboken” så att man inte skulle känna förtvivlan när man råkat halka tillbaka…
Maria Björling
Maria Björling
2022.06.19
Allt har varit väldigt pedagogiskt och lätt att följa och David har alltid kommenterat med peppande ord när det behövts. Att vi är flera som skriver på fb gör att man inte ger upp och man kämpar på.
Anna Hellström
Anna Hellström
2022.06.19
Marielle Skoglund
Marielle Skoglund
2022.06.19
Tycker om detta programmet, lätt och smidigt! Och underbara David Holm som är en stjärna😊
Liselotte Nilsson
Liselotte Nilsson
2022.06.17
Ta chansen att vara med, bra hjälp och stöd på din resa💪💪alltid hjälpsam när du behöver råd och stöd👌
Katrin Roslund
Katrin Roslund
2022.06.17