Klinika dr Kossut, medycyna estetyczna - Warszawa Ochota i Błonie Opinie

Klinika dr Kossut, medycyna estetyczna - Warszawa Ochota i Błonie Opinie

5.0

Doskonały - na podstawie opinii 397

drkossut.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (394)
Magda Ch
Magda Ch
2024-02-22
Najlepszy gabinet medycyny estetycznej w Warszawie. A dr Kossut to świetna specjalistka, prawdziwa profesjonalistka z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Doradzi i pomoże wybrać najlepsze rozwiązanie dla pacjentki. W dodatku używa tylko bezpiecznych i sprawdzonych preparatów. Jestem pacjentką już od kilku lat i z czystym sumieniem polecam wszystkim :)
Odpowiedz z Klinika dr Kossut, medycyna estetyczna - Warszawa Ochota i Błonie 2024-02-22
Pani Magdaleno, to czysta przyjemność pracować z Panią. Gorąco dziękujemy za miłe słowa i polecenie ;)
Rafal Wit
Rafal Wit
2024-01-29
Profesjonalne usługi Dr. Małgorzaty Kossut.
Teresa Tomaszewska
Teresa Tomaszewska
2024-01-27
Na początku grudnia miałam wykonany zabieg blefaroplastyki powiek górnych. Jestem bardzo zadowolona z efektu. Pani doktor jest bardzo sympatyczna i profesjonalna. Polecam🙂
Magda Mińkowska
Magda Mińkowska
2024-01-25
Wracam jak bumerang bo zawsze dostanę rozwiązanie problemu. Zaufanie, pewne ręce, zrozumienie, to cenne dzisiaj. Polecam od zawsze😊
Damian Komorowski
Damian Komorowski
2024-01-24
Profesjonalizm dr. Adama Kossuta to coś wyjątkowego. Jego podejście do pacjenta oraz atmosfera w gabinecie są niezwykle przyjemne. Dr. Kossut precyzyjnie wyjaśnia każdy zabieg, opisuje kolejne kroki, prognozuje efekty i udziela szczegółowych zaleceń. Zaufanie w pełni zasłużone!
Odpowiedz z Klinika dr Kossut, medycyna estetyczna - Warszawa Ochota i Błonie 2024-01-26
Panie Damianie, gorąco dziękujemy za zaufanie i docenienie naszych wszystkich starań - nasi pacjenci są dla nas najważniejsi! Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia ;)
Bambusowe Love
Bambusowe Love
2024-01-16
Pani doktor jest fachowcem w swojej dziedzinie. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie przekładają się na efekty końcowe. Dzięki Pani doktor moje usta nabrały pięknego naturalnego kształtu. Dziękuję
Odpowiedz z Klinika dr Kossut, medycyna estetyczna - Warszawa Ochota i Błonie 2024-01-17
Bardzo dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że sprostaliśmy oczekiwaniom i oczywiście zapraszamy ponownie :)
ewa cabaj
ewa cabaj
2024-01-04
Bardzo profesjonalna klinika. Kilkukrotnie korzystałam z usług medycyny estetycznej w klinice. Bardzo polecam.
Odpowiedz z Klinika dr Kossut, medycyna estetyczna - Warszawa Ochota i Błonie 2024-01-05
Bardzo dziękujemy Pani Ewo za miłe słowo i polecenie. Do zobaczenia wkrótce ;)
Katarzyna Witek
Katarzyna Witek
2023-12-28
Polecam Klinikę Dr Kossut!
Odpowiedz z Klinika dr Kossut, medycyna estetyczna - Warszawa Ochota i Błonie 2023-12-28
Dziękujemy Pani Katarzyno za polecenie! Do zobaczenia ;)
Małgorzata Rokicka
Małgorzata Rokicka
2023-12-21
Super jak zawsze ,Doktor Adam Kochany ,pomocny i życzliwy szczególnie do takiej pacjentki jak ja 😘😘😘
Odpowiedz z Klinika dr Kossut, medycyna estetyczna - Warszawa Ochota i Błonie 2023-09-21
I równie mocno kocha swoich pacjentów ;) Dziękujemy Pani Małgorzato za wizytę i cieszymy się z pozytywnych odczuć. Do zobaczenia :)
Natalia Kausz
Natalia Kausz
2023-12-21
Pani doktor jest bardzo profesjonalna. Czułam się zaopiekowana od samego początku i przez cały zabieg. Otrzymałam odpowiedzi na wszystkie pytania. Skonsultowałam przyszłe ewentualne zabiegi. Jestem zadowolona z efektu. Polecam serdecznie .
Natalia Drozdz
Natalia Drozdz
2023-12-19
Szczerze polecam klinikę! Pani dr Kossut pomogła mi w pozbyciu się mojego odwiecznego kompleksu jakim były wąskie usta. Zależało mi na naturalnym efekcie i Pani doktor spełniła moje marzenie i teraz moje usta są pełniejsze i mają piękny kształt. Jeszcze raz - bardzo polecam :)
Elżbieta Szymańska
Elżbieta Szymańska
2023-12-19
Polecam klinikę dr Kossut. Pan dr Adam jest osobą profesjonalną, taktowną, potrafi wysłuchać pacjenta, doradzić odpowiednie zabiegi, wyjaśnić efekty działania, przekazać zalecenia. Z wykonanego zabiegu jest bardzo zadowolona i z pewnością pozostanę stałym klientem kliniki.
Odpowiedz z Klinika dr Kossut, medycyna estetyczna - Warszawa Ochota i Błonie 2023-12-21
To sama przyjemność pracować z Panią, Pani Elżbieto. Dziękujemy za docenienie wszystkich starań i zaufanie, jakim nas Pani obdarzyła - to dla nas bardzo cenne. Przesyłamy dużo ciepła na zbliżające się święta. Do zobaczenia ;)
Marta Wylot
Marta Wylot
2023-12-18
poleca
Najlepsza klinika, a pani dr Małgorzata i pan dr Adam profesjonalni i niezastąpieni ❤❤❤Polecam !!!!!
magda dandi
magda dandi
2023-12-17
Bardzo polecam wizytę w Klinice . Profesjonalna i miła obsługa oraz indywidualne podejście do klienta. Cena jak najbardziej adekwatna do jakości usług. Pani doktor, swietnie dobiera zabiegi do potrzeb skóry, odradza coś jeżeli uważa ze nie ma to sensu.
Ewa Wiaderkiewicz
Ewa Wiaderkiewicz
2023-12-15
Odpowiedz z Klinika dr Kossut, medycyna estetyczna - Warszawa Ochota i Błonie 2023-12-15
Pani Ewo, Dziękujemy za pozytywną opinię. Do zobaczenia!
Patrycja Jaskułowska
Patrycja Jaskułowska
2023-12-12
Odpowiedz z Klinika dr Kossut, medycyna estetyczna - Warszawa Ochota i Błonie 2023-12-12
Dziękujemy za pozytywną opinię Pani Patrycjo ;) Do zobaczenia!
Mariusz Szymczuk
Mariusz Szymczuk
2023-11-27
Profesjonalne podejście. Zarówno podczas i po zabiegu. Szczegółowe i jasne wyjaśnienie przebiegu zabiegu oraz zaleceń na później.
Odpowiedz z Klinika dr Kossut, medycyna estetyczna - Warszawa Ochota i Błonie 2023-11-27
Dziękujemy Panie Mariuszu za wizytę i pozytywną opinię! Do zobaczenia ;)
Ewa karwicka
Ewa karwicka
2023-11-24
Pełen profesjonalizm. Polecam!
Ania Kołodziejczyk
Ania Kołodziejczyk
2023-11-20
poleca
Dr Małgosia and Dr Adam are super professional, knowable and friendly. The atmosphere in the clinic is very pleasant, Pawel is an added gem to that place. I highly recommend the clinic for whatever you need done.
Odpowiedz z Klinika dr Kossut, medycyna estetyczna - Warszawa Ochota i Błonie 2023-12-18
Dear Ania, thank you for your kind words! We're thrilled to hear that our team, including Dr Małgosia, Dr Adam and Pawel, provided a pleasant experience. Your recommendation means a lot to us.
Wioletta J
Wioletta J
2023-11-16
Wspaniała osobowość, bogactwo wiedzy ,delikatność, rezulaty zabiegów rewelacyjne ...polecam p.doktor Małgorzatę Kossut i pozdrawiam serdecznie cały zespół Kliniki Joanna Janeczek