Dreambedden

Dreambedden Reviews

Excellent rating
4.7
123 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (123)
Spanje Amore
Spanje Amore
2024.04.19
Deskundig en zeer vriendelijk geholpen. Tip; koop nooit een topper online maar gewoon in deze winkel. Even proefliggen, lekkere koffie drinken en je bent verkocht! Een aanrader!
DjNiekey
DjNiekey
2024.04.15
Snelle en vakkundige communicatie via email!
Erwin
Erwin
2024.04.13
Super goed geholpen en zeer tevreden!!
Dave Robbemond
Dave Robbemond
2024.04.11
Wij zijn zeer tevreden over deze winkel! We zijn kundig en vriendelijk geholpen door de eigenaresse. Dreambedden is een familiebedrijf en heeft als doel de klant tevreden te stellen, dat is aan alles te merken. Het ontvangst is fijn, er is goede koffie. En het is eerlijk. Wij hebben een familiebed gekocht van 280x 210cm. Na 4 weken werd het bed geleverd en door het montagebedrijf prima in elkaar gezet. Het montagebedrijf was vergeten ons dekbed mee te nemen en Dreambedden heeft hem snel naar ons opgestuurd, met een extra dekbed erbij als verrassing! Tot nu toe zijn we erg tevreden over de prijs en kwaliteit van het bed. Dus als je op zoek bent naar een goed bed en goede, eerlijke en vriendelijke service kan ik dit bedrijf zeker aanbevelen! Er is een foto toegevoegd van ons bed en een before/ after van de slaapkamer.
Jacqueline De Roode
Jacqueline De Roode
2024.03.22
wat een topwinkel!! heel goed geholpen, vriendelijk personeel! Na bestelling het hoofdbord kleiner laten maken ivm de hoogte van het schuine dak, geen probleem. Ook de levertijd en bezorging en instaleren van het bed echt top! En wat slaapt het geweldig! Bedankt , wij zijn echt super tevreden!
Jong Yul Lee
Jong Yul Lee
2024.03.21
De dames en heer hebben ons uitstekend geholpen ondanks het feit dat wij het product niet bij Dreambedden maar bij een van hun leveranciers hadden gekocht. Altijd goed bereikbaar en vriendelijk.
Patrick Haede
Patrick Haede
2024.03.03
We had a fantastic experience at Dreambedden. Kim and the team made us feel very welcome and gave great advice on our next bed. We bought bed and mattress the same day. This is THE store to go to for your next bed 😊🛌
ronald de graaf
ronald de graaf
2024.02.21
Thomas den Haas
Thomas den Haas
2024.02.19
Ik heb hier in het verleden al een topper gekocht en recentelijk, door een ongeluk thuis, opnieuw een aanschaf gedaan bij Dreambedden. Het personeel heeft fantastisch meegedacht om de nieuwe topper zo snel mogelijk thuis te krijgen. De klantgerichtheid en service van Dreambedden zijn werkelijk indrukwekkend. Wij zijn opnieuw zeer tevreden met onze ervaring en bevelen Dreambedden van harte aan voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en uitstekende klantenservice!
Roy van de Valk
Roy van de Valk
2024.02.11
Hele mooie zaak waar alles uitstraalt dat kwaliteit voorop staat. Wij zijn goed geadviseerd en geholpen door David! Bedankt👍🏻
Jacqueline Isager
Jacqueline Isager
2024.02.02
Zeer fijn geholpen in de winkel. Geen opdringerige verkoper, maar iemand die naar je luistert en zeer goed uitleg geef. Even over nagedacht en besloten het bed te kopen. Bij het bestellen ook weer heel goed geholpen. Goede uitleg over de bezorging wat ook perfect gegaan is. Wij zijn meer dan tevreden over dit bedrijf en raden iedereen aan om daar eens te gaan kijken. Het bed slaapt overigens heerlijk.....
Simone Jacobs
Simone Jacobs
2024.01.30
Dreambedden denkt mee in oplossingen, en ze staan je netjes te woord. Mocht er een probleem zijn, dan helpen ze je graag en dan bieden ze een goed alternatief. Ze zijn betrouwbaar en recht voor zn raap, en ze hebben verstand van wat ze verkopen. Bedankt voor het prachtige beddengoed dreambedden😊
Kristel Fick
Kristel Fick
2024.01.11
Prachtige bedden, ook zeer grote maten leverbaar in echt mooie modellen. Vriendelijk en behulpzaam personeel
Mustafa Harman
Mustafa Harman
2024.01.05
Het woord dreambedden past bij deze familliebedrijf zeker in het plaatje. Vandaag me bed gekregen en het werd netjes gemonteerd. Bed kwam goed en veilig verpakt. Prachtige handgemaakte hoofdbord en een kist. Superblij mee. Goede service en super klantvriendelijk. Kan niet wachten vanavond in me bedje te dromen😍
Brenda wdew
Brenda wdew
2024.01.03
Mooie winkel, goed advies, uitstekende service
Richard
Netherlands | 2023.12.25
Prima ervaring Twee hotel xxl pocketvering matrassen besteld in afwijkende maat. Binnen een paar dagen geleverd. Ook in de voordelige prijsklasse prima kwaliteit, alleen helaas geen handvatten en een chemische geur die langzaam wel zal verminderen. Hiermee onze Ikea Hasselback van 18 jaar oud vervangen.

Date of experience: 20 December, 2023
Bart-Jan Jansen
Bart-Jan Jansen
2023.12.22
In de showroom ons monsterlijk grote familiebed uitgezocht. Goed geholpen en vriendelijk personeel wat de tijd voor je neemt. Binnen 6 weken werd ons bed geleverd en geplaatst. Top service en nu kunnen we heerlijk genieten van ons mega grote droom bed.
Iné Van der Meer
Iné Van der Meer
2023.12.21
We gingen hier kijken voor een bed en zijn erg goed geholpen. Uiteindelijk ook een bed besteld en hadden hem al na 3 weken. We zijn hier super blij mee.
Bastiaan Koetsveld
Bastiaan Koetsveld
2023.12.16
Super geholpen. Hele fijne zaak en ontzettend vriendelijk personeel met kennis van zaken. Echt een aanrader om naar toe te gaan!
Harald Franke
Harald Franke
2023.12.14
Afgelopen zondag naar Alexandrium geweest om meubels te kopen, ik heb haast want begin januari 2024 krijg ik de sleutel van mijn appartement (onverwachts). Een uur rondgelopen en eigenlijk nergens aangesproken totdat ik bij deze winkel naar binnenstapte. Direct aangesproken en binnen het uur heb ik een bed, dekbed, lakens en hoes gekocht. Ik heb haast dus heb advies gekregen welk bed uit voorraad geleverd kan worden, ben keurig gebeld dat het zo goed als zeker geregeld kan worden, inmiddels door transporteur gebeld en woensdag 3 januari wordt mijn bed afgeleverd. Wat een service en wat een bedrijf. Het bestaat nog steeds overigens heb ik de dame in kwestie direct een baan aangeboden maar helaas is ze de echtgenote van de eigenaar :) Chapeau!