DoopieCash - Traden & Investeren

doopiecash.nl

DoopieCash - Traden & Investeren Reviews

Excellent rating
4.7
362 reviews Verified
DoopieCash - Traden & Investeren
%title%

%offer%

Reviews ( 362 ) 4.7

Bas Lammerse
Bas Lammerse
2024.04.30
Het leerprogramma swingtraden geeft een goede basis om te starten met traden. De video's moet je als beginner wel meerdere keren kijken omdat het zeer veel informatie is wat je niet in 1 keer eigen maakt. Dit in combinatie met het boek en het YouTube kanaal van de mannen is echt de perfecte start van het traden.
ludo vleugels
ludo vleugels
2024.04.27
Sinds enkele jaren bekeek af en toe al video's over traden, maar altijd was ik van mening dat ik daarvoor niet geschikt zou zijn. Toch kocht ik het boek 'Traden doe je zo' van Doopiecash. Dit boek begon me te overtuigen dat traden toch iets voor mij zou kunnen worden. Ik besloot dan ook me in te schrijven voor het Leerprogramma Swingtraden. Als bijna 74-jarige beginneling kan ik k kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben, zowel over boek als over het Leerprogramma van Doopiecash. Het stemt me echt tevreden dat ik voor Doopiecash heb gekozen, want ik weet nu wel voor een goede partij gekozen te hebben!
Tom Verweij
Tom Verweij
2024.04.23
Jefrey
Jefrey
2024.04.23
Na de aanschaf van het leerprogramma Swingtraden heb ik een deel van mijn winsten gebruikt om ook Daytraden & Scalpen aan te schaffen. En ik moet zeggen dat de combi van deze twee leerprogramma's een goede aanvulling zijn geweest tijdens mijn weg naar winstgevend worden. Alle stukjes vallen nu op zijn plaats door de duidelijke uitleg van Chris en Berry! Bedankt Mannen, ben benieuwd naar de update van beide leerprogramma's.
roy vermeij
roy vermeij
2024.04.17
Als je het hebt over waarde voor je geld, dan is dit een voorbeeld die de top 3 haalt. Naast het team zijn ook de leden in de groep (mede mogelijk gemaakt door de moderators) een verrijking voor iedereen die zich wil verdiepen in investeren en traden. Ga zo door mannen en community!
m Ziani
m Ziani
2024.04.13
👌👌👌👌👌👌👌👌👌
John van Duijvenvoorde
John van Duijvenvoorde
2024.03.31
Super duidelijke uitleg! Berry en Chris zijn duidelijk in hun verhaal en makkelijk te volgen. Dit is de plek om te starten met traden!
Maarten E.
Maarten E.
2024.03.28
Ze hebben goede intenties, maar ik vind dat ze minder slagen in het overbrengen van vaardigheden: ze klikken het vaak aan en de precieze motivatie ontbreekt. Dat komt ook terug in het boek; neem swingtrade 1 en 2 voorbeeld: er wordt niet uitgelegd hoe ze op de SL komen. Bij swingtrade 2 voorbeeld wordt ook naar een bovenliggende range gerefereerd, maar hoe moet je dat zien? Wat zijn de onderkant en bovenkant ervan? Een grijs balkje zou verduidelijking kunnen verschaffen. Bij daytrade 1 voorbeeld wordt gezegd dat er een terugtestje ontstaan is, maar waar dat precies op de grafiek zit, wordt niet aangegeven. Op blz. 155 hebben ze het over een oksel, alleen komt dat wat uit het niets; het heeft iets met het begin van abrupte prijsactie te maken wat het eerste deel van de zin suggereert, maar het wordt ook niet verklaard in de begrippenlijst achterin - iets wat ik wel zou verwachten voor een boek dat een bepaald verhaal vertelt. Overigens zou het wat beter leesbaar zijn als afbreekstreepjes op de juiste plekken stonden en de assen van de grafieken beter leesbaar zouden zijn (suggestie: zet op bepaalde punten op de as de waarde er in een groter lettertype bij). Verder kan je er nog wel wat aanvullende info uit het boek halen ook al volg je hen al lang. Er werd gezegd dat aantal mentors beschikbaar zijn voor vragen in Platinum, maar ik heb een vraag gesteld tot 2x toe, maar nooit een antwoord gehad.
danny baeck
danny baeck
2024.03.26
Ronny Janssens
Ronny Janssens
2024.03.25
Fantastisch…niets aan op te merken. Enkel positief en het is een investering. Hier bespaar je geld mee. Zo moet je het bekijken.
joost vermeulen
joost vermeulen
2024.03.23
Leerprogramma swingtraden & jaar platinum aangeschaft. Leerprogramma erg duidelijk beschreven en platinum is een mooie aanvulling op het leerprogramma. De deepdives & back to the basic video's elke week zijn erg verhelderend.
Dennis S
Dennis S
2024.03.21
Zeer veel en goede content die je helpen om een betere trader te worden. Wel voor de meer gevorderde trader. Aanrader is om eerst de cursussen te doorlopen / te beschikken over de basis. De community is zeer behulpzaam en helpen je echt verder. Ook leer je veel van de xtra video's en analyses van Doopiecash. Een must voor diegene die het traden serieus neemt.
koen willems
koen willems
2024.03.19
michel smedts
michel smedts
2024.03.18
Jorrit De Boer
Jorrit De Boer
2024.03.15
Denzell Ooijer
Denzell Ooijer
2024.03.13
Djeno 08
Djeno 08
2024.03.05
Giovanni Wittevrongel
Giovanni Wittevrongel
2024.03.03
Rens
Rens
2024.02.28
Fijne manier om je te kunnen ontwikkelen als trader en inversteerder. Blij om met alle mensen met dezelfde passie te kunnen doorgroeien naar een betere trader/investeerder.
Peter
Peter
2024.02.27
Ik volg zowel het leerprogramma Swingtraden als Daytraden & Scalpen. Het wordt helder en duidelijk uitgelegd met veel voorbeelden. Voor mij is het een zeer waardevolle toevoeging op de content op YouTube en op het boek 'Traden doe je zo!'. Tot nu toe vind ik het ook de meest praktische informatie als ik het vergelijk met andere boeken of video's op YouTube m.b.t. traden die ik heb gelezen of gezien. Ik kan de leerprogramma's daarom van harte aanbevelen voor iedereen die wil leren traden.