DoopieCash - Traden & Investeren Reviews

DoopieCash - Traden & Investeren Reviews

4.7

Excellent - based on 322 reviews

doopiecash.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (251)
Rob Verwater
Rob Verwater
2023-09-17
Goede online uitleg in de videos, enorm tevreden. Wel mis ik naslagwerk/documentatie om te downloaden over de specifieke onderdelen binnen het behandeld onderwerp.
John van Duijvenvoorde
John van Duijvenvoorde
2023-09-16
Super duidelijke uitleg! Berry en Chris zijn duidelijk in hun verhaal en makkelijk te volgen. Dit is de plek om te starten met traden!
Steffan Egges
Steffan Egges
2023-08-21
Sinds een paar weken lid van de familie DoopieCash. Cursus gekeken en door gespit, lekker duidelijk en ovrerzichtelijk discord poosje gevolgd, veel youtube filmpjes gezien, conclusie: dit is precies het laatste zetje wat ik nodig had om fulltime trader te worden, en mij thuis te voelen bij een community. Thanks team.
Patrick Dorrestijn
2023-08-20
Absolute topkwaliteit Na de aanschaf van beide cursussen ook gekozen voor platinum lidmaatschap. Geen seconde spijt van en de content is gewoon van hoogwaardig niveau. Geen dure woorden maar gewoon simpel uitleggen. Verder zijn er heel veel leden waar je met allerlei vragen terecht kunt. Niet alleen de mensen van DoopieCash maar ook de andere leden tillen je naar een hoger level! Mits je zelf beschikt over de benodigde dedication ben ik er van overtuigd dat platinum de absolute garantie tot succes is!
mark
mark
2023-08-16
Een aantal weken geleden lid ben ik lid geworden van DoopieCash Platinum. Hier is veel waardevolle en informatieve content te vinden voor een ieder die zijn of haar kennis van het traden wil verdiepen en hoopt op een dag een winstgevende trader te zijn.
Giorgio Kluijtenaar
Giorgio Kluijtenaar
2023-08-16
Beste progamma wat ik heb gekocht🤝
A.
A.
2023-08-12
In platinum krijg je bijzonder veel extra informatie. Veel meer dan de openbare info die op You Tube staat. Heel erg leerzaam en aan te raden om een abonnement te nemen.
patrick nijssen
patrick nijssen
2023-08-12
Sinds twee weken op platinum nu, in het begin wel effe gewoon worden dat je nu dagelijks extra content krijgt maar dit is duidelijk een mooie aanvulling op de cursussen die ik bij jullie gevolgd heb.
Menno van de wetering
Menno van de wetering
2023-08-05
Kevin Azidax
Kevin Azidax
2023-08-03
Top content , no nonsense , no moontalk. But such a added value for every trader and investor. A collective runned by passionated and down to earth people. All props to Doopiecash ♥️
tim Van Rooij
tim Van Rooij
2023-07-31
Ik zou het zeker niet aanraden veels te onduidelijk voor een beginner. Ze laten je letterlijk aan je lot over zeker niet kopen !
Daniel Fleur
Daniel Fleur
2023-07-26
Nice! Nice!
Senna Wuytack
Senna Wuytack
2023-07-21
Mat
Mat
2023-07-20
M.b.t. het Platinum abonnement: ik mis de herhaling/verfijning/verdieping van theoretische concepten (van bijv. de onderwerpen van de leerprogramma's); vaak is het meer huidige charts analyseren. Voor de rest ben je vooral op jezelf aangewezen en je moet je eigen uitzoekwerk doen; er zijn wel een aantal medetraders in het kanaal die je helpen bij vragen, maar vaak blijf je ook met vragen zitten. Positieve punten: ze willen oprecht dat je een goede trader wordt en geven ook waarschuwingen voor fouten. Laagdrempelige toegang. Inmiddels 2 jaar volg ik hen op YT. Daarvoor ook wel een cursus van een goede trader/organisatie uit de VS (hun performance disclosure is publiekelijk beschikbaar) gedaan vanaf 2018.
Remon Boons
Remon Boons
2023-07-15
Auke Rozema
Auke Rozema
2023-07-10
Ik heb heel wat opleidingen / cursussen gevolgd maar wat ik in platinum geleerd heb is in geen enkele training opleiding cursus geëvenaard. Geweldig jongens ook wat jullie in de livestreams doen is super leerzaam maar ook gewoon op een hele leuke manier gebracht. ga zo door
Sandy Van Landeghem
Sandy Van Landeghem
2023-07-07
De mensen die hier 1,2 of 3 sterren geven snappen het echt niet, zijn te kort door de bocht of zoeken enkel de quick-rich formules. Ik ben 4 jaar bezig waarvan het laatste jaar met doopiecash en dat heeft veel inzichten gegeven. Na een half jaar platinum te zijn heb ik er nog een half jaar bijgedaan en wss daarna nog een extra jaar. Traden kun je leren maar je moet leren om niet te snel te willen gaan. Ik ga het alvast nergens anders zoeken omdat wie wil, hier alles tegenkomt om een aardige cent bij te verdienen. Geduld wordt hier echt beloond en de platinum Discord is goud waard. Doe zo verder Berry en Chris ! Kijk weeral uit naar de update van de cursus.
bert de jong
bert de jong
2023-07-01
Johan Berende
Johan Berende
2023-06-21
Ik ervaar de cursus swingtraden als een welkome aanvulling op hetgeen ik nu weet. Er komt wel erg veel op me af wat weer uitgezocht moet worden, dus wordt ik lekker geprikkeld. Ook de insteek naar het programma TradingView mag er wezen, daar dit voor mij toch de uitvalsbasis is.
Patrick Vromans
Patrick Vromans
2023-06-03
Zoveel nuttige info over het traden, deze inhoud gaat nog dieper dan alle gratis content die ze maken. Een investering in jezelf die het meer dan waard is om jezelf te ontwikkelen.