Domki Dobre Miejsce Reviews

Domki Dobre Miejsce Reviews

5.0

Excellent - based on 112 reviews

domkidobremiejsce.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (112)
Mag Rok
Mag Rok
2024-02-13
Świetne miejsce. Gorąco polecam! Piękny domek. Ciepło i przyjemnie. Wszystko na najwyższym poziomie. Dobrze wyposażony. Świetne miejsce dla rodzin z dziećmi. Świetny plac zabaw. Miły właściciel. Na pewno jeszcze kiedyś wrócimy.
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Reply from Domki Dobre Miejsce 2024-02-13
Pani Magdaleno dziękujemy i pozdrawiamy całą wesołą ekipę 👍
Advertisement
Tomek Strzoda
Tomek Strzoda
2024-02-12
Domki Dobre Miejsce w którym spędziliśmy ferie w okresie od 3 do 10 lutego 2024 roku oceniamy w 10 punktowej skali na 11:). Jesteśmy bardzo zadowoleni. Klimatyczny domek szary, w którym zostalismy ulokowani znajduje się w bardzo fajnej i spokojnej okolicy, jest gustownie urządzony i w pełni wyposażony. Mimo okresu zimowego i bardzo mocnego wiatru w domku ciepło i przytulnie. Właściciele zadbali o nasz komfort pod każdym względem, a do tego czekała na nas na start słodka niespodzianka w postaci drożdżówek, a także świeżego pieczywa oraz tradycyjnego oscypka i korbaczy. W kuchni prócz pełnego wyposażenia właściciele zadbali o dostępność kawy, herbaty, cukru, soli i wielu przypraw przydatnych w sporządzaniu codziennych posiłków. Domek wysprzątany. Pościel i reczniki czyste i zadbane. Projektor z magicznym dywanem daje możliwość aktywnego spędzania czasu zarówno dzieciom jak i dorosłym i doskonale może integrować. Fajną opcją dla naszej rodzinki na długie wieczory jest również wspólne oglądanie filmów na udostępnionym przez właściciela koncie na netflixie. Super opcją jest zadaszony plac zabaw z wieloma bodźcami dla dzieciaków. Dla rodziców stoliki i ławeczki. Ja osobiście również skorzystałem ze stoła do ping-ponga. Z pogodą trafiliśmy fatalnie (brak śniegu, deszcze i wiatry) w pierwszych kilku dniach wypoczynku. Natomiast właściciel na bieżąco podsyłał inspiracje do aktywnego spędzania czasu w Rabce i okolicach - niestety zabrakło czasu żeby wszystkie punkty z listy zaliczyć. Tym samym bardzo fajnie i aktywnie spędzaliśmy czas, a nasze córki byly bardzo zadowolone. Zwieńczeniam pobytu i atrakcją, która zachwyciła nasze dziewczyny były odwiedziny w pobliskiej stajni, gdzie kuzynka właściciela opowiadała o zasadach opieki nad konikami i zafundowała im karmienie, czesanie i przejażdżkę konną. Pozdrawiamy serdecznie i polecamy to miejsce w 100%.
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Reply from Domki Dobre Miejsce 2024-02-12
Panie Tomku dziękujemy za opinię. Faktycznie pogoda nie dopisała początkiem lutego, więc zależało nam abyście mieli wybór fajnych miejsc do odwiedzenia z córkami. Miło, że Pan to docenił :) Pozdrawiam serdecznie Bartek Sarka
Marta K
Marta K
2024-02-04
Mieliśmy przyjemność spędzić tydzień ferii w Zielonym Domku. Serdecznie polecamy to miejsce i pozdrawiamy przesympatycznego właściciela. Domek jest w spokojnym otoczeniu, pięknie urządzony i bardzo ciepły w zimowe dni. Wyposażenie kuchni i łazienki znakomite, było dosłownie wszystko, cała zastawa, naczynia dla maluchów, herbata, kawa, przyprawy, środki czystości oraz art. higieniczne. Do dyspozycji są również sanki i ślizgi, a górka do zjeżdżania jest przed samym domkiem. Dla dzieci (3, 8 i 11 lat) największą frajdą był plac zabaw (trampolina, basen z kulkami, tenis stołowy, huśtawki, kręgle, jeździki itd.), zabawy co nie miara :) Wieczorami natomiast był maraton z magicznym dywanem, szczególnie polecamy grę wieloosobową piłka nożna. Codziennie rano odwiedzał nas przekochany kot Rysiek, dzieci były zachwycone i nie mogły się doczekać kiedy przyjdzie :) Można też pooglądać ciekawe gatunki ptaków, które przylatują do karmników na przeciwko placu zabaw. Pobyt będziemy wspominać z wielką sympatią :) Zdecydowanie nie było czasu na nudę! Polecamy i na pewno jeszcze wrócimy!
Trip type
Family
Location
Rooms
Service
Reply from Domki Dobre Miejsce 2024-02-04
Pani Marto dziękujemy za obszerną opinię z pobytu w trakcie ferii zimowych 2024 👍 ukłony i pozdrowienia dla całej wesołej rodzinki, Bartek
Kinga Bielecka
Kinga Bielecka
2024-01-30
Dziękujemy za miły pobyt nic nam nie brakowało, ciężko wyjeżdżać. Pozdrawiamy;)
Pawel Florczak
Pawel Florczak
2024-01-30
Domki z podwyższonym standardem, wszystko nowe, dopieszczone, dopracowane. Miejsce nastawione na rodziny z dziećmi. Właściciele życzliwi i sympatyczni. Jesteśmy gośćmi z tej samej branży i z pełną odpowiedzialnością polecamy Dobre Miejsce.
Advertisement
Ewelina Olas
Ewelina Olas
2024-01-28
Domki Dobre Miejsce, to był dla nas idealny wybór. Z dwójką maluchów znaleźliśmy to wspaniałe miejsce i na pewno będziemy wracać! Domek jest urządzony z klimatem, udogodnienia dla dzieci i magiczny dywan - wymiatają. Udostępnione sanki i inne ślizgi na śnieg to świetne rozwiązanie! Nie trzeba nic przywozić. Plac zabaw jest naprawdę dwa kroki od domków i spędziliśmy tam sporo czasu 🛝😬 Serdecznie polecamy to miejsce!
Michał Stawowczyk
Michał Stawowczyk
2024-01-28
Bardzo ładne domki.Bardzo dobrze wyposażone.,praktycznie jest Wszystko co potrzebne jak w domu. Dodatkowa atrakcją dla dzieci jest "magiczny dywan". Miejsce godne polecenia!
Agata Malicka
Agata Malicka
2024-01-06
Z całego serca polecam Domki Dobre Miejsce!!! Spędziliśmy tu 5 dni z mężem i córeczką w okresie świąteczno-sylwestrowym i mimo niedostępnych niektórych okolicznych atrakcji nie nudziliśmy się. Co nas najbardziej ujęło, to chęć bezpośredniego powitania przez właścicieli pierwszego dnia (bardziej to cenimy niż kontakt bezosobowy) oraz bardzo miły i niespodziewany gest w postaci zakupu świeżego pieczywa dla naszej trójki (a innego dnia przepysznych oscypków)! :) Sam domek pierwsza klasa, wszystko co potrzebne dla rodziny z dziećmi, bardzo przemyślane wyposażenie. Plac zabaw idealny - nawet po zmroku! Córka powtarzała wielokrotnie, że chciałaby mieć taki domek i plac zabaw :) Miasto Rabka jest idealnym miejscem wypadowym w pobliskie atrakcje. Polecane restauracje sprawdzone. Nie zawiedliśmy się kulinarnie :) Na pewno tu wrócimy w cieplejsze miesiące, żeby w pełni wykorzystać potencjał tego miejsca :) Serdecznie pozdrawiamy!
Patrycja Kantorska
Patrycja Kantorska
2023-11-03
Spędziliśmy kilka dni w Rabce i wybór domków Dobre Miejsce był strzałem w dziesiątkę! Piękne domki, dobrze wyposażone. Kontakt w właścicielami super! W niepogodę można spędzić czas z dzieciakami na placu zabaw i basenie z kulkami, który jest pod zadaszeniem ;) polecam!
Advertisement
Marta G
Marta G
2023-10-08
Domki Dobre Miejsce to cudowna miejscówka na spędzenie wolnego czasu dla rodzin z dziećmi. Domki są bogato wyposażone i przystosowane do odpoczynku nawet 8 osób. Wewnatrz znajduje sie nowoczesny aneks kuchenny z niezbędnymi sprzętami, salon z rozkładaną kanapą i TV (netflix, YouTube), wyjście na taras z meblami ogrodowymi i grillem gazowym, nowoczesna łazienka i dwie duże sypialnie. Domek jest doskonale przygotowany by gościć najmłodszych. Krzesełko do karmienia, stoliczek z krzesełkami, łóżeczko z odpowiednim materacem, wanienka i stopka to podstawowe elementy wyposażenia. Domek dostosowany jest też pod względem bezpieczeństwa - zabudowane schody, oklejone rogi w szafkach, okrągły stół czy drzwi wyjsciowe zamykane na górny zamek. Domki to dobre miejsce bez względu na pogodę. W chłodne lub deszczowe dni można świetnie bawić się w domu z interaktywnym magicznym dywanem oraz korzystać z ogromnego krytego placu zabaw, na terenie którego znajduje się m.in. basen z kulkami. W słoneczne dni ośrodek oferuje duże boisko, hustawki i tyrolke. Można też skorzystać z licznych atrakcji w okolicy. Miejscem tym zarzadzają mlodzi, cudowni, uśmiechnięci i zawsze pomocni właściciele i ich rodzina , którzy dobrze wiedzą czego potrzeba rodzinom z dziecmi, aby spokojnie spędzić czas urlopu. Na pewno bedziemy polecać to miejsce znajomym z dzieciakami! Było super
Martyna Kaczmarczyk
Martyna Kaczmarczyk
2023-10-03
Cudowne miejsce ❤️ wszystko było tak jak należy, domki pięknie wykończone, wyposażone ponad standard, kontakt z właścicielami na szóstkę. 😊
Joanna Bala
Joanna Bala
2023-09-25
Piękne miejsce, idealne do rodzinnego wypoczynku. Domki zadbane, czyste, bardzo dobrze wyposażone. Przemiły kontakt z gospodarzami. Można tu zaznać ciszy, spokoju, a nawet spotkać sarenki :) Polecamy!
Ania Czerni
Ania Czerni
2023-09-24
Wygodny, nowocześnie urządzony domek: w pełni wyposażony aneks kuchenny, przestronny salonik z TV (pakiet Netflixa był miłą niespodzianką), w sypialni wygodne łóżko. Klimatyzacja na górnym poziomie na pewno jest przydatna w czasie upałów. Bardzo ładnie urządzona łazienka, aczkolwiek brak klasycznej kabiny prysznicowej wymuszał mopowanie podłogi po każdym prysznicu. Ale nie było to bardzo uciążliwe, a mop z wiaderkiem był na wyposażeniu w domku. W korytarzu przestronne szafy, dużo wieszaków - widać że domki zostały przemyślanie urządzone. Fajnym dodatkiem był grill na werandzie i projektor "Magiczny dywan" z różnymi grami (dla dzieci ale nie tylko). Najlepsze zostawiam na koniec, czyli bardzo miłych, gościnnych gospodarzy, cały czas służących pomocą i będących w kontakcie. Czuliśmy się zaopiekowani i mile widziani, a to wbrew pozorom nie zawsze standard w obiektach noclegowych. :) Dziękujemy i będziemy polecać!
Advertisement
Jadwiga Pisarczyk
Jadwiga Pisarczyk
2023-09-23
Tomasz Giec
Tomasz Giec
2023-09-22
Rodzinne miejsce. Polecam ! Super miejsce dla dzieci, do dyspozycji gości wszystko co potrzebne, Internet, zmywarka, podnóżek dla dzieci aby mogły skorzystać z umywalki, wszystko przemyślane na 5+
Yomi Who
Yomi Who
2023-09-10
Miejsce i właściciele wspaniali. Z synkiem spędziliśmy tam cudowne wakacje. Nie można się było nudzić (ani w domku, ani na terenie wokół domków - szklarnia przerobiona na plac zabaw, ani w okolicy). Czas zleciał nam stanowczo zbyt szybko. Co dla nas było ważne: na miejscu dostaliśmy łóżeczko turystyczne dla dziecka, krzesełko a nawet kilka zabawek. Oszczędność miejsca w bagażniku. Polecam z całego serducha.
Anna Krajewska
Anna Krajewska
2023-08-29
Advertisement
Aleee
Aleee
2023-08-22
Serdecznie polecamy Domki Dobre Miejsce :-) piękny czysty domek, jest wszystko czego potrzeba, pięknie urządzone, magiczny dywan to rewelacja nawet dla maluszka, szklarnia super sprawa, dodatkowo bardzo mili właściciele służący pomocą, polecamy!!! :-) Ola z rodziną
Bogdan S.
Bogdan S.
2023-08-09
Krzysztof Lewandowski
Krzysztof Lewandowski
2023-08-09
Piękne miejsce na wypoczynek z dziećmi. Tak naprawdę niczego nie brakuje. Teren dookoła przystosowany dla dzieci. W domku też nie ma nudy. Magiczny dywan "robi robotę". W Rabce na miejscu mnóstwo atrakcji. Wszędzie tak naprawdę jest dość blisko. Rabka jest też doskonale położona pod kątem dojazdu w inne ciekawe miejsca warte zobaczenia. Tak naprawdę w odległości około godziny drogi w każdą ze stron można dojechać w super miejsca na spacery po górach z dziećmi. Bardzo dużo tras przystosowanych do wędrówkę z pociechami. Właściciele bardzo pomocni i mili. W domkach wszystko co potrzebne jest na miejscu. Czysto, schludnie, świeżo i nowocześnie. Polecam jak najbardziej rodzinom z dziećmi. Jeszcze raz bardzo dziękujemy, że mogliśmy spędzić super czas w super miejscu.