Detailing center

Detailing center Reviews

Excellent rating
5.0
79 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (63)
BobbyBae
BobbyBae
2024.01.12
Har aldrig oplevet en bedre service, end hos detail centeret - uanset firma type. Virkeligt imponeret over arbejdet, kan klart anbefale en keramisk coating.
Jan Lund
Jan Lund
2023.11.23
Laver et virkeligt flot arbejde
Bjarne Sørensen
Bjarne Sørensen
2023.11.22
Jeg har haft min Tesla y til Coating hos Rune, og jeg må sige at jeg var lidt mundlam da jeg hentede bilen. Den Stod bare så flot, og en hel anden dybde i lakken. Frontrude-plastdele-fælge mv. har fået Opticoat 3+. Rune fortalte prof om behandling og pleje af bilen fremover i en venlig og rolig tone. Han får min største anbefaling, og jeg venter nu bare på vaskekursus efter 14 dage. 👍👍
Karsten Nielsen
Karsten Nielsen
2023.09.15
Kim Kjær Laursen
Kim Kjær Laursen
2023.05.03
Det er altid en fornøjelse at handle med personer som kan deres kram og som siger tingene som de er! Rune havde en masse gode pointer i forhold til vores sorte model Y og fandt fejl i lakken, som vi aldrig selv havde fundet. Takker!
Reply from Detailing center 2023.05.03
Hej Kim Tak for de fine ord. Det var en fornøjelse hele vejen. Med venlig hilsen Rune Detailing Center
Renas Ali
Renas Ali
2023.04.22
Rigtig god service og men kan rejse hele Verdens rundt hjem fra.
Kasper Jeppesen
Kasper Jeppesen
2022.11.04
Reply from Detailing center 2022.11.09
Mange tak for de 5 stjerner 🙏😊
Johnny Houlind Berggreen
Johnny Houlind Berggreen
2022.10.27
recommends
Min spritnye BMW iX3, hvis lakering havde fået en hård medfart under klargøringen hos BMW, fik en omgang polering, keramisk coating m.m. hos Rune. Hvilket fænomenalt resultat. Tydeligt at Rune brænder for det her. KÆMPE anbefaling her fra 👍
Nikolaj Kellmann
Nikolaj Kellmann
2022.08.09
recommends
rigtig god service og kanon resultat af bilen efter en gang polering og coating. Rune kan varmt anbefales herfra 👍
Maria Jakobsen
Maria Jakobsen
2022.07.28
recommends
Vi er så tilfredse med det Rune har lavet på vores DS 7. Sikke en kundeservice han yder og ikke mindst et utroligt flot stykke arbejde. Så vil man med glæde køre turen helt fra Aalborg ned til ham. Han får de varmeste anbefalinger herfra og det er bestemt ikke sidste gang vi kommer derned.
Christian Barnkob
Christian Barnkob
2022.06.03
recommends
Rune er passioneret, professionel og en venlig person, og har leveret et godt resultat på min bil. Stor anbefaling herfra👍🏻
Steen Kjær
Steen Kjær
2022.05.31
recommends
Super god service og resultatet blev rigtig godt. Jeg er yderst tilfreds og vil anbefale det til alle andre interesserede.
Michael Poulsen
Michael Poulsen
2022.05.29
recommends
Super service👍 Kom med en Volvo med mange vaskeridser og fik en bil tilbage som så bedre ud en dengang jeg fin den. Rigtig flot arbejde Rune
Rene Buch
Rene Buch
2022.05.22
recommends
Veludført arbejde på 2 biler. Er meget glad for deres professionelle tilgang, og følelsen af at hver eneste bil nærmest er et personligt projekt. Det møder man ikke så tit. 😊😊
Strange Munk Poulsen
Strange Munk Poulsen
2022.02.26
recommends
Flot håndværk leveret på min Tesla Model Y. Kørte den direkte ned til Rune for at få beskyttet bilen bedst muligt. Fik OptiPro+ coating på alle udvendige dele og ruder. FIk beskyttet sæderne også. Rune er virkelig passioneret omkring sit arbejde og går meget op i at levere det bedste resultat til kunden. Han er yders hjælpsom omkring beskrivelsen af hvad han leverer og han overdriver ikke mht. hvor modstandsdygtig coating er. Jeg fik en reel og helt ærlig beskrivelse af hvad jeg køber og ser nu frem til at have en "ny" lak i de kommende år. Især efter han har lært mig at vaske bilen korrekt med en spand vand. :)
Lasse Kjær Bak
Lasse Kjær Bak
2021.10.19
recommends
Min e-Golf fra 2019 med kun 9000km på tælleren fik en grundig tur. 2-trins polering, opti-coat pro+, rude coatning og læderplejer. Bilen står fuldstændig som ny, endda lidt skarpere vil jeg sige!! Rune er utrolig passioneret og går ind i opgaven med ildsjæl. Har man lyst til en nørdet snak omkring produkter, polering og vedligeholdelse er der rig mulighed for dette. Han har gjort en fantastisk stykke arbejde hvor pris og kvalitet hænger rigtig godt sammen. Jeg kan på det kraftigste anbefale Detailng Center! Overvejer nu om konen bil også skal have en tur.. :)
Rasmus Andreasen
Rasmus Andreasen
2021.09.16
recommends
Min nye Ioniq 5 fik den store tur med Opti Coat Pro+, coating af ruder/vinduer, lædersæder og to sæt fælge. Rune er virkelig professionel i sit arbejde og kommunikation. De største anbefalinger herfra!
Anne V. Porse
Anne V. Porse
2021.08.09
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Vi har fået en bil tilbage der ligner en ny:)
Reply from Detailing center 2021.08.09
Mange tak for den fine anmeldelse. Med venlig hilsen Rune Jensen Detailing Center
Rasmus Frostholm Petersen
Rasmus Frostholm Petersen
2021.06.18
recommends
Har netop fået bilen givet den store tur med Opti Coat Pro+, rigtig flot og grundig polering af bilen samt fjernet div oxidering på lister. Resultatet og det flotte håndværk er bestemt køreturen værd. Pris og kvalitet hænger unægtelig sammen, men her får man rigtig meget kvalitet for pengene! Fleksible tider både ved levering og afhentning hvilket er super belejligt når man kommer langvejs fra.
Niels Hamann Bundesen
Niels Hamann Bundesen
2021.02.05
recommends
Jeg fik givet min Tesla Model 3 en opticoat pro+ lag på, her hos detailing centeret. Et fantastisk resultat hvor bilen skinner nærmest mere end fra da den var ny, en rigtig god service og rigtig flinke folk der går derude. De tager sig helt sikkert godt af bilen, og der følger også et gratis kursus med i at vaske bilen rigtigt med den nye coating. Der blev endda støvsuget i bilen så det er ned til mindste detalje at alt bliver klaret. De får også lov til at ordne min næste bil om lang tid når garantien på 7 år for coating'en er udløbet!