DESIGNY Webdesign & Grafisch Ontwerp

designy.nl

DESIGNY Webdesign & Grafisch Ontwerp Reviews

Excellent rating
5.0
34 reviews Verified
DESIGNY Webdesign & Grafisch Ontwerp
%title%

%offer%

Reviews ( 34 ) 5.0

Richard Blanken
Richard Blanken
2024.05.23
Creatief en correct
Reply from DESIGNY Webdesign & Grafisch Ontwerp 2024.05.23
Dank Richard voor de review!
Lies Kroon
Lies Kroon
2024.05.23
Zeer tevreden over het nieuwe ontwerp van mijn advertentie, visitekaartje en flyer. Snel, prettige communicatie, denkt mee.
Reply from DESIGNY Webdesign & Grafisch Ontwerp 2024.05.23
Bedankt voor je geweldige review Lies! Ik ben blij dat je tevreden bent met het ontwerp en de communicatie. Ik kijk ernaar uit om weer met je samen te werken!
Günter Wohling
Günter Wohling
2023.05.31
Snel en Professioneel! Denkt mee en luistert naar wat de klant wil. Fijn om mee samen te werken.
Amar Kamat
Amar Kamat
2022.06.16
Alexander Kooistra
Alexander Kooistra
2022.06.03
Betaalbaar en kwaliteit gaat dus wel samen! Aanrader!
J. van Dijk
J. van Dijk
2022.05.13
Designy staat voor pure kwalteit! Wat ben ik blij met de prachtige website van zijn hand!
Martine Bos
Martine Bos
2022.02.08
Kardo is een professionele webbouwer waar je makkelijk mee kunt afstemmen wat je wensen zijn. Ik ben super tevreden met het eindresultaat.
Ramon Bijsterveld
Ramon Bijsterveld
2021.11.05
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Prachtig logo ontwikkeld! Snelle en professionele dienstverlening tegen aantrekkelijk tarief.
Tanja Jullens
Tanja Jullens
2021.10.23
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Kardo van Designy heeft voor mijn bedrijf de gehele huisstijl, logo en website ontwikkeld. Hij heeft mijn visie uitstekend vertaald naar de look een feel van de site. Kardo is servicegericht, flexibel en reageert snel. De website zal altijd in ontwikkeling blijven en dan is Designy zeker mijn samenwerkingspartner! Een aanrader!
Paul Rakke
Paul Rakke
2021.10.16
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Mijn vooraf opgestelde wensen prima verwerkt, met als resultaat een gewenst en professioneel logo
H De Baets
H De Baets
2021.06.10
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Designy heeft snel en professioneel topkwaliteit afgeleverd van ons logo voor The Professional Sales Alliance. Zeer tevreden
Linda Swart
Linda Swart
2021.03.16
Positive
Professionalism
Quality
Voor mijn diëtistenpraktijk heeft Kardo van Designy een prachtige website gemaakt. We zijn heel blij met het resultaat. De website blijft in ontwikkeling. Voor iedere gewenste aanpassing op de website heeft Kardo een passende oplossing die hij snel, creatief en vakkundig uitvoert. Inmiddels laten we alles door Kardo ontwerpen. Aanrader!
ted teddie
ted teddie
2021.03.16
Positive
Professionalism
Quality
frans spijkers
frans spijkers
2021.03.05
Professionele en fijne support. Kardo, bedankt!
Menno Beenes
Menno Beenes
2021.02.10
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Snel en adequaat, creatieve oplossingen, we komen zeker terug!
Karwan Karim
Karwan Karim
2020.09.22
Positive
Professionalism
Quality
Zeer tevreden over mijn ontworpen logo door Designy levert zeer proffesionele werk. Een aanrader 👍🏼👍🏼👍🏼👌🏼
Najim Zeryouh
Najim Zeryouh
2020.07.15
Een prettige en professionele samenwerking. Kardo denkt mee en handelt snel. Zeer tevreden met het resultaat.
Jan Ter Wal
Jan Ter Wal
2020.07.08
Designy heeft voor ons een fantastische website + huisstijl gemaakt waar we ontzettend blij mee zijn. Zeker een aanrader voor iedereen!
Matthijs Oostra
Matthijs Oostra
2020.06.22
Positive
Professionalism
Quality
Value
Denkt goed mee, reageert snel en voor ons veel extra werk gedaan. Super blij mee. Zowel over het resultaat als de communicatie.
Siva Garieb
Siva Garieb
2020.06.13
Positive
Professionalism
Responsiveness