De rolluikenschoonmaker

derolluikenschoonmaker.nl

De rolluikenschoonmaker Reviews

Excellent rating
4.9
267 reviews Verified
De rolluikenschoonmaker
%title%

%offer%

Reviews ( 267 ) 4.9

Anita V schijndel
Anita V schijndel
2024.05.24
Vanmorgen onze rolluiken schoon gemaakt van binnen en van buiten !!!! Netjes , en echte vakmensen ! Super tevreden klant hier 😁 Keurig op tijd zoals afgesproken ! Nog nooit zo schoon geweest ! En alles keurig netjes achter gelaten , zelfs alle ramen buiten gewassen ! Top mannen !!!!!
D van gorkum
D van gorkum
2024.05.23
Prima ervaring,offerte en afspraak via de app gemaakt,de mannen waren stipt op tijd en hebben onze rolluiken weer als nieuw schoon gemaakt,het was een zware klus.1 rolluik had een klein defect en werd zonder moeite door de jongens verholpen.na het schoonmaken netjes de muren en ramen gewassen. Echt een aanrader!! Mannen bedankt👍👍
Ahman Dhondai
Ahman Dhondai
2024.05.23
Toppers!
Niyazi Karadurmus
Niyazi Karadurmus
2024.05.20
Top kwaliteit en top service. Eerlijke mensen met een oog voor kwaliteit en maatwerk. Uiterst tevreden met mijn rolluik die ze hebben geplaatst. Ze werken erg professioneel en secuur.
Ton van Leeuwen
Ton van Leeuwen
2024.05.20
Perfekt stuk werk afgeleverd! Rolluiken zien er na 10 jaar weer uit als nieuw en dat alles voor een schappelijk bedrag!
Olexandr Pospishniy
Olexandr Pospishniy
2024.05.19
Fast, thorough and responsible. A job well done.
Yulissa
Yulissa
2024.05.18
Gisteren is de rolluikenschoonmaker langs gekomen voor het reinigen en nakijken van onze 6 rolluiken. Offerte was aangevraagd via de site, toen al zeer duidelijke en snelle communicatie. De heren waren er op de afgesproken tijd. Zijn snel en vakkundig aan het werk gegaan. De rolluiken zijn nog nooit zo schoon geweest! Na het werk vroegen ze zelfs om een dweil om de vloer binnen te drogen, omdat er toch wat spetters water waren gevallen, aangegeven dat dat niet nodig was. Maar zeer nette en vriendelijke service! Prijs zoals afgesproken via de mail. Dus, rolluiken laten reinigen, neem zeker contact op met de rolluikenschoonmaker!
Marion Smulders
Marion Smulders
2024.05.18
Super netjes gewerkt en ook meteen mijn ramen gewassen zeer vriendelijke jongens En het is betaalbaar mooi prijsje voor 3 rolluiken Ik ben er zeer blij mee en ik raad hun iedereen aan Bedankt jongens 👍
Will-Jan Gijsbers
Will-Jan Gijsbers
2024.05.17
Ondanks zonnepanelen zijn de rolluiken mooi schoongemaakt en 1 hersteld.
Jasper Zuidhof
Jasper Zuidhof
2024.05.16
Deze heren hebben verstand van hun vak en doen naast schoonmaken ook uitstekende reparatie! Mijn rolluik had schade door hevige storm en zat klem, waardoor ik geen zonlicht meer in m'n kamer kreeg. Binnen 24 uur stond het team aan de deur om de schade te analyseren en deels te repareren. Hij kon weer rollen en ik had weer licht! Niet veel later zijn ze terug gekomen om enkele grote onderdelen te vervangen. Dit alles werd netjes gecommuniceerd. Ik beveel ze aan 👍
A. D.
A. D.
2024.05.16
Zeer positief over Mohammed en zijn collega’s. Vriendelijke, fijne en snelle communicatie! Ondanks de lange reistijd, was het geen probleem voor Mohammed z’n team om bij ons langs te komen. Klus snel geklaard. Binnen een uur het koord van rolluik vervangen. Zou hen zeker ook bij mijn vrienden aanraden. Groeten uit Leusden ;)
Matthijs Boer
Matthijs Boer
2024.05.15
Wat een vakmannen. Mohamed is zowel in zijn communicatie vooraf als tijdens de opdracht heel vriendelijk en duidelijk. Onze ramen op 1e en 2e verdieping, rolluiken en de zonnepanelen zijn weer stralend schoon. Ik zou iedereen aanraden om via hen de schoonmaak te laten plaatsvinden.
Marianenjos Pieterse
Marianenjos Pieterse
2024.05.13
Hele vriendelijke mensen! Top geholpen & helemaal tevreden. Zeker aan te raden!
D Woutersen
D Woutersen
2024.05.13
Rolluik snel en vakkundig gerepareerd door deze toppers. Erg vriendelijke mannen die vakkundig te werk gaan!
Diane Kok
Diane Kok
2024.05.11
Jolande Van Den Broek
Jolande Van Den Broek
2024.05.10
Wat ben ik blij met m'n schone rolluiken. Wat een aardige jongens en vakmensen. Hebben verstand van hun werk en voeren hun werk rustig en bekwaam uit. Voor de toekomst zal ik ongetwijfeld weer gebruik maken van hun service. Een echte aanrader. TOP 👍👍👍.
corné van nunen
corné van nunen
2024.05.08
Nette jongens die per rolluik vragen of je tevreden bent. Ramen netjes gewassen achtergelaten en een vriendelijke zwaai bij vertrek.
Ton van Rijsingen
Ton van Rijsingen
2024.05.05
Wij hebben rolluiken laten reinigen. Het werk werd vakkundig, snel en netjes uitgevoerd. En dat tegen een mooie prijs.
Jos Kerkhof Oudshoorn
Jos Kerkhof Oudshoorn
2024.05.04
Prima! Netjes gewerkt, heel erg tevreden!
Nicole vd Heijkant
Nicole vd Heijkant
2024.05.01
Super service, mooi resultaat. Ze denken ter plaatse mee en het is weer heerlijk schoon geworden!