De Kruif Sloopwerken B.V.

De Kruif Sloopwerken B.V. Reviews

Excellent rating
4.8
43 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (43)
dennis schreinders
dennis schreinders
2024.03.28
Goede communicatie vooraf en tijdens het werk zelf om nog wat details af te stemmen. De mannen waren super snel en hebben binnen 2 dagen alles kunnen afronden! Wij zijn enorm blij met het resultaat.
Safi-Ola Huseini
Safi-Ola Huseini
2024.02.29
Uitstekende service voor een eerlijke prijs! Ik ben zeer tevreden met de professionele en vriendelijke aanpak van Kruif Sloopwerken B.V. Ze hebben mijn draagmuur snel en efficiënt gesloopt, zonder verborgen kosten. De medewerkers waren beleefd en lieten de werkplek netjes achter. Een geweldige ervaring, ik raad ze ten zeerste aan!
Maarten Theijsmeijer
Maarten Theijsmeijer
2024.02.05
Netjes onze draagmuur verwijderd en portaal van staal geplaatst, alles volgens afspraak. 👍
K Karsten
K Karsten
2023.12.22
Goed werk geleverd door Dirk en zijn team! Erg tevreden over de muurdoorbraak & de bijbehorende staal constructie!
Diego Vanwijk
Diego Vanwijk
2023.11.24
De kruif sloopwerken heeft bij ons een draag muur verwijderd en een portaal geplaats zijn super tevreden met het resultaat en de gang van zaken zoek je een bedrijf dan zou ik zeker de kruif sloopwerken aan raden
Noelle Sessink
Noelle Sessink
2023.11.24
De jongens van de kruif sloopwerken weten echt waarmee ze bezig zijn gespecialiseerd in draagmuren zijn ze dan ook zeker!!!
krisztian kertesz
krisztian kertesz
2023.11.08
Twee draagmuren netjes gesloopt. Twee stalen draagbalken geplaatst. Jongens geeft netjes geleverd. Wij zijn echt tevreden. 10⭐️
theo boutellier
theo boutellier
2023.10.28
Lieneke Strik
Lieneke Strik
2023.10.28
Ga niet met deze mensen in zee. Reageren niet dan wel slecht op telefoontjes en mails. Zijn ruim 2 weken langer bezig geweest dan dat er afgesproken is waardoor de rest van de verbouwing vertraging heeft opgelopen. Daarnaast zaten er scheuren in de meur en de metselaar heeft 2 maanden na afronding van de klus op zich laten wachten.
Art V
Art V
2023.10.06
Ze bestaan nog, de pareltjes van vakmensen, netjes, secuur, leuke mensen en vooral verstand van zaken! Dirk en zijn team zijn de hele dag vrolijk en werken keihard en netjes. Prijzen zijn eerlijk en hele snelle levering. Stalen contructie verwijderd in muur en stalenbalk en drager terug geplaatst. Hielpen tussendoor ook nog even mee met ander sloopwerk! Moest ook nog de vloer verwijderen, kon Dirk ook regelen. De volgende dag was de vloer al weg! Het mooie is de samenwerking met constructiefgoed, dit is uniek, de boys schakelen razend snel. Zoek je vakmensen bel Dirk!!
Artoero
Netherlands | 2023.10.05
Vakmensen!! Ze bestaan nog, de pareltjes van vakmensen, netjes, secuur, leuke mensen en vooral verstand van zaken! Dirk en zijn team zijn de hele dag vrolijk en werken keihard en netjes. Prijzen zijn eerlijk en hele snelle levering. Stalen contructie verwijderd in muur en stalenbalk en drager terug geplaatst. Hielpen tussendoor ook nog even mee met ander sloopwerk! Moest ook nog de vloer verwijderen, kon Dirk ook regelen. De volgende dag was de vloer al weg! Het mooie is de samenwerking met constructiefgoed.nl dit is uniek, de boys schakelen razend snel. Zoek je vakmensen bel Dirk!!
Margo Nieuweboer
Margo Nieuweboer
2023.09.25
Snel en effectief geregeld. Er was duidelijke communicatie en het bedrijf was goed bereikbaar. De mannen hebben net werk geleverd en lieten alles ook weer netjes achter. Zeer vriendelijk. In twee dagen draagmuur eruit en balken erin.
Krijn Overgaauw
Krijn Overgaauw
2023.08.12
De Kruif is een heel goed bedrijf om je draagmuur te verwijderen en je portaalconstructie te laten plaatsen. Aardige werkmannen met kennis van zaken die zich netjes aan de afspraken houden. Aanrader!
Mike Megens
Mike Megens
2023.07.24
Twee doorbraken in onze jaren 70 woning laten realiseren door De Kruif Sloopwerken. Alle afspraken netjes en tijdig nagekomen en werkzaamheden conform afspraak uitgevoerd. Ook het staalwerk netjes terplekke geplaatst, gelast en gecementeerd. Erg tevreden!
Jolien De raad
Jolien De raad
2023.04.19
Medewerker kwam met zijn dochter op De afspraak. Althans zo leek het verder goede ervaring met Dit bedrijf.
Felix
Felix
2023.01.06
Makkelijk 5 ***** ! Vanaf het begin met de offerte aanvraag tot de oplevering van de stalen balk voor de draagmuur is alles vlekkeloos verlopen. Dirk, Bobby en Jimmy hartstikke bedankt voor het goede afgeleverde werk en het fijne contact! Supertevreden!!Felix&Lisa.
Dennis Delu Delu
Dennis Delu Delu
2022.12.28
Dit sloopbedrijf is een aanrader voor iedereen,die geld wil besparen op de sloopwerkzaamheden !!! En van aanpakken weet ,keiharde werkers tegen een redelijk tarief ,ik ben zeer tevreden en raad iedereen dit sloopbedrijf aan .Double D uit Haarlem en nogmaals bedankt voor jullie inzet bij mijn verbouwing .
Thijs van der Kwast
Thijs van der Kwast
2022.11.03
Dirk en zijn mannen hebben puik werk geleverd. Aan 2 kanten wordt uitgebouwd. Sloopwerk, stutten en stalen balken geplaatst. Alles netjes binnen een week geregeld. Fijne communicatie! Bedankt mannen!
L S
L S
2022.10.24
Duidelijk en vakkundig werk. Goed en snel contact. We hebben de draagmuur laten doorbreken en herstellen. Geven daarnaast handige en bruikbare tips voor de nieuwe ruimte. Zeker aan te raden!
Bart Blaauw
Bart Blaauw
2022.09.12
Ik kan dit bedrijf niet aanbevelen. Ze vragen te veel geld voor wat ze doen en zijn erg slordig. Als je vraagt een deur te verwijderen en die dicht te zetten, laten ze de deurkozijnen zitten. Van mijn stukadoor weet ik dat dit volstrekt onprofessioneel is. Daarnaast laten ze een bouwstempel staan. Die verwijdert en in de tuin gelegd. "Komen we ophalen", en ligt er 4 weken later nog. Container voor de deur wordt, omdat ik daarom vraag, 3 weken na het werk pas afgemeld. Achtergelaten overtollig materiaal laten ze staan. Ga niet met deze mensen in zee.