DekkTeam Drammen

DekkTeam Drammen Reviews

Good rating
4.3
166 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (166)
Inger Nilsen
Inger Nilsen
2024.04.09
Reinhard Miglavs
Reinhard Miglavs
2023.12.26
Bra service
James Butler Hickok
James Butler Hickok
2023.11.04
Kjersti Johansen
Kjersti Johansen
2023.11.04
Mitt faste dekkhotell. Enkelt og kjapt
Tony Fingard Kristensen
Tony Fingard Kristensen
2023.11.02
Imøtekommende og rask service. Digg med dropinn når dekkskift er litt for seint
Lukasz Szarner
Lukasz Szarner
2023.11.02
Aldri, aldri tidligere har jeg opplevd en så dårlig service. Selskapet har kastet bort mye av tiden og pengene mine. Og de prøvde til og med å svindle meg midt på lyse dagen.
Kjetil Sem
Kjetil Sem
2023.10.25
Bra service, litt lang ventetid på dekk skift i høysesong. Også gode priser på Mye dekk og felger, får også 10% igjennom. Fjordkraft og Nbbo. Synes dekkhotell prisen har blitt noe dyrere etter dem byttet navn. Så kommer nokk til å se meg selv etter et rimeligere dekkhotell.
Cathrine Wessel
Cathrine Wessel
2023.10.21
Effektive og veldig hyggelig
Oda Glesne
Oda Glesne
2023.10.20
Kjempefin kundeservice og raskt utført dekkskift.
Stian Martinsen
Stian Martinsen
2023.08.15
Stakk innom for å reparere et punktert dekk. De gjorde det mens jeg ventet og jeg er kjempefornøyd både med resultatet og prosessen.
Leif Arne Kristensen
Leif Arne Kristensen
2023.07.14
Øyvind Urberg
Øyvind Urberg
2023.06.03
Arne Gram
Arne Gram
2023.04.24
Meget hyggelig mottagelse. Kundebehandling som det skal være. Proffe på dekk og dekkhotell.
A Pinetree
A Pinetree
2023.04.24
Har nettopp vært innom og handlet ett par dekk. Ansatte tar rask telefon, er profesjonelle og hyggelige å prate med. Jeg satt i telefonen en god stund med en av ansatte og prøvde å finne ut hvilket dekk var tilgjengelig for min Tesla Model S. Vi fant ut av det og jeg fikk en veldig bra pakkepris pluss forklaring på alt. De er tydelig på tid og forventet lager på forhånd.Jeg er veldig fornøyd og kommer til å handle her fremover. Dere har vunnet en fast kunde hos meg ☺️.
Eugene
Eugene
2023.03.16
T ommy Jacobsen
T ommy Jacobsen
2023.03.10
Topp service
Tor MOUGE
Tor MOUGE
2022.12.17
Raskt og greit. God kundeservice
Mette Lislerud
Mette Lislerud
2022.11.19
Serviceminded og veldig hyggelige! Blir tatt godt i mot av dyktige folk. Veldig fornøyd! Har dekk på dekkhotell i tillegg til å skifte dekk til hver sesong.
Anne-Gunn Skalleberg
Anne-Gunn Skalleberg
2022.11.05
Blir alltid møtt av serviceinnstilte og blide ansatte her. Godt fornøyd med valg av dekkhotell.
Ahmad Al gharrawi
Ahmad Al gharrawi
2022.11.05