Deerhorn meble

deerhorn.pl

Deerhorn meble Opinie

Opinie Doskonały
4.9
387 opinii Zweryfikowany
Deerhorn meble
%title%

%offer%

Opinie ( 387 ) 4.9

Mariusz
Mariusz
2024.05.08
Wszystko super. Najwyższa jakość jak i profesjonalna obsługa. Gorąco polecam !
Odpowiedz z Deerhorn meble 2024.05.08
Bardzo dziękujemy za komentarz 🙂
Lukáš Charvát
Lukáš Charvát
2024.04.08
Ordered desk was delivered in approx. 7 days and it looks beautiful! I highly recommend this company with quality goods and perfect service + communication!
Odpowiedz z Deerhorn meble 2024.04.08
Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że podoba Ci się nasze biurko! Nasza firma zawsze stawia na pierwszym miejscu jakość towarów i doskonałą obsługę klienta wraz z komunikacją. Jeszcze raz dziękujemy za polecenie naszej firmy!
Piotr Ważydrąg
2024.03.18 2024.03.18 | Poland
Zakup mebli Obsługa bardzo miła, telefony działają. Meble bardzo dobre, mogłyby być trochę tańsze. Polecam opcję wniesienia do domu i ustawienia mebli. Panowie bardzo mili i bardzo kompetentni. Polecam
Jakub Materna
Jakub Materna
2024.02.15
Meble bardzo wysokiej jakości. Wyposażyliśmy 7 pokoi biurowych rożnym asortymentem. Całość obsługi zaczynając od zamówienia po dostawę przebiegła bardzo profesjonalnie i bez najmniejszych zastrzeżeń. Firma godna zaufania. Pozdrawiam
Odpowiedz z Deerhorn meble 2024.02.15
Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze meble spełniają wysokie standardy jakościowe. To świetnie, że Pan miał już okazję urządzić 7 biur - mamy nadzieję, że nasze produkty przyczyniły się do stworzenia funkcjonalnych i stylowych przestrzeni :) Będzie nam bardzo miło z możliwości zobaczenia zdjęć z Pańskich dotychczasowych aranżacji biurowych :) Pozdrawiamy serdecznie.
Maciej Lebioda
Maciej Lebioda
2024.02.07
Extra meble. Mam już 2 biurka, 2 kontenerki i 5 regałów. Polecam
Odpowiedz z Deerhorn meble 2024.02.07
Pięknie dziękujemy za komentarz i podzielenie się opinią :) Serdecznie zapraszamy na kolejne zakupy :)
Patryk “Walus17” Waluś
Patryk “Walus17” Waluś
2024.01.22
Piękne i wysokiej jakości meble, które stały się kluczowym elementem wyposażenia mojej kancelarii. Usługa wykonana na najwyższym poziomie od momentu złożenia zamówienia, aż do dostarczenia mebli. Świetny kontakt z firmą i pracownikami. Serdecznie polecam!
Odpowiedz z Deerhorn meble 2024.01.22
Dziękujemy bardzo za miłe słowa! Cieszymy się, że nasze meble spełniły Pana oczekiwania. Wartość dobrego kontaktu jest dla nas priorytetem. Jeszcze raz dziekujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie :)
Kornelia K.
Kornelia K.
2024.01.14
Meble przepiękne i na lata. Jakość na najwyższym poziomie. Realizacja terminowa, kontakt z obsługą sklepu sympatyczny i bardzo sprawny. Polecam :)
Odpowiedz z Deerhorn meble 2024.01.14
Bardzo dziękujemy za komentarz i opinię. Będzie nam bardzo miło jak podzieli się Pani zdjęciami :)
Michal Studeny
2023.12.20 2023.12.20 | Czech Republic
Very bad communication. After promised date still without neither furniture nor money. After order and payment, delivery date was confirmed. But after the first urgency - they answered that they have due. But only 2-3 bus. days. But after a week I urged the 2nd urgency. mail, chat and still without any response. I’m afraid that they steal my money. Also their every response took 2-3 days.
Martyna
2023.12.18 2023.12.18 | Germany
Klasa sama w sobie! Biurko Deerhorn to klasa sama w sobie! Jestem zachwycona jakością i bezproblemowym montażem. Biurek elektrycznych na rynku jest wiele. Wydawać by się mogło, że można kupić pierwsze z brzegu, z pierwszej pozycji wyszukiwarki. Ale jeśli jest się klientem bardzo wymagającym, zwracającym uwagę na detale, to nie ma takiej opcji. Szukanie idealnego biurka zajęło mi sporo czasu, ale opłaciło się. Jestem zachwycona prawdziwie drewnianym blatem, idealnie wyszlifowanym i zaimpregnowanym. Jest tak miłe w dotyku, że (nie) mogę mu się oprzeć :) To było coś absolutnie najważniejszego! W końcu to na nim pracujemy pisząc rysując, a przede wszystkim cały czas dotykając. Miałam obawy co do panelu, do regulacji wysokości. Na stronie nie było dokładnie pokazanych zdjęć, jak będzie wyglądał. Martwiłam się, że blat i stelaż będą najwyższej jakości, ale panel będzie zrobiony z "zabawkowego" plastiku, którego bardzo nie lubię. Odetchnęłam z ulgą, kiedy zobaczyłam, że wykonany jest całkiem solidnie. Ponieważ jest wrażliwa na dźwięki, cieszę się że silniczek działa w sposób nie powodując u mnie drażliwości. To też ważna dla mnie kwestia. Zdecydowałam się na blat 140x80cm, żeby swobodnie zmieścić się z dużym monitorem, klawiaturą i laptopem oraz różnymi dokumentami, które są na co dzień potrzebne. Teraz komfort pracy jest zupełnie inny. Cieszę się, że mam biurko, które spełniło mojego najwyższe oczekiwania. Bez wahania gratuluję firmie tak wspaniałego produktu!
Łukasz Wawrzak
Łukasz Wawrzak
2023.12.09
Długo szukałem w sieci biurka, które spełniłoby moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolony, z tego zakupu.W końcu drukarka i komputer mają swoje miejsce. Jest stabilne, praktyczne, a jednocześnie bardzo nowoczesne. POLECAM
Odpowiedz z Deerhorn meble 2023.12.09
Bardzo się cieszymy z Pana zadowolenia, jak również bardzo dziękujemy za komentarz :) Pozdrawiamy serdecznie. Zespół Deerhorn :)
Rafał
Rafał
2023.11.27
Polecam firmę Deerhorn. Bardzo dobry kontakt. Realizacja zamówienia w ustalonym terminie. Meble solidnie wykonane i pięknie się prezentują. Jakość na najwyższym poziomie.
Klaudia Czajkowska
Klaudia Czajkowska
2023.11.20
Jestem bardzo zadowolona z zakupu regału. Jakość i wykonanie na najwyższym poziomie. Szybka realizacja oraz dostawa. Gorąco polecam! 👌😊
Odpowiedz z Deerhorn meble 2023.11.20
Cieszymy się z Pani zadowolenia i wierzymy, że regał będzie służył przez wiele lat 😊 Dziękujemy za podzielnie się opinią i komentarzem🙂
Kamil Kurantowicz
Kamil Kurantowicz
2023.10.23
Pozytywny
Profesjonalizm
Jakość
Wartość
Niesamowita jakość wykonczenia. Moim zdaniem, są to najlepsze meble jakie udało nam się znaleźć. Biuro mamy już uzbrojone, niebawem przyjdzie pora na wieksze domowe zakupy 😁 Uważam, iż są warte swojej ceny, polecam!
Odpowiedz z Deerhorn meble 2023.10.23
Serdecznie dziękujemy za komentarz i miłe słowa. Jednocześnie cieszymy się, że jest Pan zadowolony :) Pozdrawiamy, Zespół Deerhorn.
Fundacja Bliżej Pasji
Fundacja Bliżej Pasji
2023.10.20
Pozytywny
Profesjonalizm
Meble są przepiękne, a jakość i wykonanie na najwyższym poziomie. Jesteśmy zachwycone drewnianym designem, doradztwem i fachową obsługą. Z czystym sumieniem polecamy zakup w firmie Deerhorn. Musimy jeszcze wspomnieć o cudnym zapachu drewna w naszej fundacji😀 Dziękujemy ! 🤎
Odpowiedz z Deerhorn meble 2023.10.21
Bardzo dziękujemy za komentarz i cieszymy się z Państwa zadowolenia. Jest nam bardzo miło 🥰 Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Deerhorn 🙂
Gosia
2023.09.30 2023.09.30 | Poland
Firmę Deerhorn znalazłam przez przypadek na Allegro. Zamówiłam biurko, regał i szafkę. Zamówienie dotarło zgodnie z terminem. Niestety firma kurierska uszkodziła w trakcie trsportu nogę biurka. Deerhorn bez problemu przyjął zgłoszenie i zaproponował dostarczenie nowego mebla lub rekompensatę. Wybraliśmy rekompensatę i dostaliśmy stolik. Meble są warte swojej ceny- są solidne, dokładnie wykonane, drewno piękne. Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi i zakupu. Będziemy polecać znajomym.
Martin Šor
Martin Šor
2023.09.25
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Reakcja na coś
Wartość
Velmi kvalitně zpracováno, nábytek super, výborná komunikace s obchodem. Vzhledem k velmi velké vzdálenosti doručeno přesně na čas. Kvalitně zabaleno proti poškození. Rádi si koupíme další nábytek.
Odpowiedz z Deerhorn meble 2023.09.25
Cieszymy się z Pana zadowolenia i jednocześnie dziękujemy za komentarz i ocenę :) Zapraszamy częściej do Deerhorn :)
Aliaksandra Sytaya
Aliaksandra Sytaya
2023.09.21
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Reakcja na coś
Odpowiedz z Deerhorn meble 2023.09.21
Dziękujemy serdecznie za ocenę :)
Natalia
2023.09.07 2023.09.07 | Poland
Meble bardzo wysokiej jakości, realizacja zamówienia przeszła moje oczekiwania - wszystko na czas, byłam od samego początku informowana o statusie zamówienia, czułam się idealnie zaopiekowana przez pracowników z biura obsługi firmy.
Hubert
Hubert
2023.08.31
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Reakcja na coś
Budowałem swój gaming corner i zdecydowałem się na biurko od DEERHORN. Strzał w dziesiątkę!!! Jakość premium oraz kontakt na medal. Polecam z czystym sumieniem. Biurko pod mój gamingowy setup jest mega.
Odpowiedz z Deerhorn meble 2023.08.31
Bardzo dziękujemy za komentarz i niezmiernie cieszymy się, że nasze biurko jest numerem 1 🎯🙂
Konrad Danczewski
Konrad Danczewski
2023.08.07
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Reakcja na coś
Wartość
Długo szukałem regulowanego biurka zanim trafiłem na Deerhorn. Było to jedyne miejsce, w którym zgadzały się wszystkie elementy: wymiary, gruby blat z litego drewna, solidny stelaż, bardzo dobry kontakt z obsługą klienta, transport już złożonego biurka i jednoznacznie określony, szybki termin realizacji zamówienia. Co najważniejsze, wszystko znalazło odbicie w rzeczywistości, nie skończyło się na zapewnieniach. Jakość biurka jest namacalna i widoczna na pierwszy rzut oka. Byłem tak zadowolony, że momentalnie domówiłem kontenerek, który nie dość, że wygląda świetnie, idealnie pasuje do biurka, jest też po prostu solidnym meblem. Jeśli ktoś szuka wyposażenia do biura lub domowego stanowiska pracy, zdecydowanie polecam. Tak powinny wyglądać meble. Dziękuję za udane zakupy.
Odpowiedz z Deerhorn meble 2023.08.07
Dziękujemy za podzielenie się swoją pozytywną opinią na temat zakupu regulowanego biurka i kontenerka! Cieszymy się ogromnie, że udało się Panu znaleźć produkt spełniający wszystkie oczekiwania. Dziękujemy także za rekomendację nas, naszej firmy innym poszukującym wyposażenia do biura czy domu. :) Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Deerhorn. :)