De Duurzame Hypotheekadviseur

deduurzamehypoteekadviseur.nl

De Duurzame Hypotheekadviseur Reviews

Excellent rating
5.0
26 reviews Verified
De Duurzame Hypotheekadviseur
%title%

%offer%

Reviews ( 26 ) 5.0

Rodney Bronkhorst
Rodney Bronkhorst
2024.07.02
Wij waren nieuwsgierig naar wat voor een hypotheek wij zouden kunnen nemen i.c.m. een studieschuld. Dankzij Arthur konden wij een mooie hypotheek afsluiten. Hij was heel betrokken en het contact was altijd correct, makkelijk en vooral duidelijk. Voor ons is dit de vaste hypotheek adviseur geworden.
Reply from De Duurzame Hypotheekadviseur 2024.07.04
Bedankt voor je review! heel veel geluk in je 1e eigenwoning!
kaisaloulou
kaisaloulou
2024.07.01
Remek Kozieł
Remek Kozieł
2024.06.20
Arthur is a great guy that has been proactively helping with every topic and documents required from the bank. Thanks to him, the process of obtaining financing is extremely efficient and hassle-free.
Reply from De Duurzame Hypotheekadviseur 2024.06.20
Thanx for your review! Good luck in your appartment! We were a good team together!
Jamila S
Jamila S
2024.05.30
Mr Arthur Neuhof was and still very helpful and very patient. And finally we bought our house because of his advices (always on point ).He was always there for us on any time. He always has answers and solutions for our questions. We highly recommend .
Reply from De Duurzame Hypotheekadviseur 2024.05.31
Thank you very much! I wish you and your husband lot's of luck in your first home!
Ice Man
Ice Man
2024.05.23
Mijn ervaring met Arthur is als zeer positief te noemen. Hij denkt niet alleen met je, maar ook voor je. Er komt zoveel op je af tijdens het afsluiten van een hypotheek en Arthur heeft het vermogen om zorgen weg te nemen, dan wel te verduidelijken zodat het ,zelfs voor een leek, begrijpbaar wordt. Misschien wel het belangrijkste voor mijn persoon was de nazorg. Terwijl de rekening al betaald was, heeft Arthur mij nog altijd bijgestaan met raad en daad. Kortom,,,, een dikke 10. Ik zou hem bij werkelijk iedereen aanraden. Arthur,,,,heel erg bedankt.
Reply from De Duurzame Hypotheekadviseur 2024.05.27
Bedankt voor je mooie review! Succes met de laatste puntjes om je appartement helemaal jouw thuis van te maken!
B M
B M
2024.05.21
Goed en snel geregeld, overzichtelijke portal. Niets op aan te merken!
Demy Janssen
Demy Janssen
2024.04.05
Aanrader!!! Super service, Arthur staat 24/7 voor je klaar en doet alles voor het beste resultaat. Super fijn!
Reply from De Duurzame Hypotheekadviseur 2024.04.05
Bedankt Demy voor je mooie review! Ik kijk terug op een mooie intensieve samenwerking! Heel veel succes met verbouwen. Ik ben benieuwd hoe jullie mooie woning op deze waanzinnig plek gaat worden!
Hans Vanu Uden
Hans Vanu Uden
2024.03.04
Zeer goede begeleiding gehad, alles netjes en snel geregeld. En waar nodig duidelijke uitleg gekregen. Helemaal tevreden.
Reply from De Duurzame Hypotheekadviseur 2024.03.05
Bedankt voor je review! Heel veel geluk in je eerste eigenwoning!
Daan Coumans
Daan Coumans
2024.02.18
Bij de aankoop van mijn huis heb ik De duurzame hypotheek adviseur ingeschakeld als financiële adviseur. Alles is soepel verlopen en heb tot het laatste moment hulp en advies ontvangen. Een echte aanrader dus.
Reply from De Duurzame Hypotheekadviseur 2024.02.19
Bedankt voor je aanbeveling! Ik kijk terug op een mooie samenwerking. Heel veel succes met verbouwen! Ik ben benieuwd hoe het gaat worden!
Frans De Jong
Frans De Jong
2024.02.08
zeer behulpzaam en alles prima geregeld toppie
C Weber
C Weber
2023.12.05
Niet alleen door de zeer aangename en heldere communicatie, maar ook door het goede oplossingsgerichte meedenken, de betrouwbaarheid en deskundigheid van Arthur Neuhof van Ikwileenstartershypotheek.nl verblijf ik nu, na de scheiding van mijn partner, nog steeds op mijn vertrouwde locatie. Arthur, bedankt dat je mijn bijzonder moeilijke situatie uitstekend en passend hebt weten op te lossen, je bent een topper!
Reply from De Duurzame Hypotheekadviseur 2023.12.06
Bedankt voor je mooie review! Ik vond het een erg goede en prettige samenwerking in drieluik met de mediator en jou! Je leven start weer in een nieuw hoofstuk. Heel veel geluk en succes!
Richard N.
Richard N.
2023.11.05
Wij waren tot oktober 2023 woonachtig in de V.S. en kwamen toen ons 'droomhuis' tegen. Het was vrij gecompliceerd, we kochten een huis op afstand en we hadden het nog nooit gezien. Bovendien waren mijn vrouw en ik op verschillende locaties in de V.S. We hadden een financieel adviseur nodig die zeer flexibel was en snel kon schakelen. Bij Arthur waren we duidelijk aan het juiste adres. Ook het tijdsverschil met Nederland bleek voor hem geen enkel probleem. 's ochtends vroeg of 's avonds laat, Arthur was altijd beschikbaar of antwoordde super snel. Wat ook opviel was zijn proactieve houding richting de verkoopmakelaar. We gaan over drie weken verhuizen, en we hebben dit huis voor een groot deel te danken aan het professioneel handelen van Arthur Neuhof.
Reply from De Duurzame Hypotheekadviseur 2023.11.07
Heel erg bedankt voor je mooie review! Het was voor mij ook een uitdaging en ben echt heel blij dat jullie je droomwoning op afstand hebben kunnen vinden. Geniet met jullie prachtige gezin in jullie mooie woning!
Michel van Hezel
Michel van Hezel
2023.10.30
Wat voor ons bijna een onmogelijke financieringsopgave leek als startend ondernemer is door Arthur Neuhof toch gelukt! Enorm meedenkend, creatief en echt een expert in zijn vak. Enorm bedankt Arthur, je hebt ons enorm gelukkig gemaakt!
Reply from De Duurzame Hypotheekadviseur 2023.11.07
Het was een hele fijne samenwerking! Samen hebben we het mogelijk gemaakt! Heel veel woonplezier!
Romina p
Romina p
2023.08.07
Shelly Ver
Shelly Ver
2023.06.20
Geen startershypotheek maar tòch ook super goed geholpen door Arthur Neuhof. Wat onmogelijk leek maakte hij mogelijk. Deskundig advies en zelfs tijdens zijn vakantie zorgde hij dat mijn proces bleef doorlopen. Super service!
Mattie Schlangen
Mattie Schlangen
2023.04.23
kundige service, altijd behulpzaam
Luuk Vries
Luuk Vries
2023.02.09
Vanaf het begin goed begeleid, goede adviezen, meer dan gevraagd. Mooie tips en altijd zeer vriendelijk. Open en heldere communicatie, altijd bereid vragen te beantwoorden. Hypotheeklening aanvraag voortreffelijk afgehandeld. Deskundig en goede kennis naar mijn idee van de markt.
Reply from De Duurzame Hypotheekadviseur 2023.02.10
Bedankt voor je review Luuk! Ik wens je heel veel geluk met je nieuwe woning en succes met de verbouwing!
Mike Lemmens
Mike Lemmens
2022.12.23
Arthur heeft mij gedurende het gehele traject super geholpen. Zelfs nadat alles was afgerond, kon ik nog met vragen bij hem terecht. Ik zou Arthur dan ook zeker bij familie en vrienden aanbevelen!
Reply from De Duurzame Hypotheekadviseur 2022.12.23
Heel graag gedaan Mike! Geniet van je mooie plek aan de Maas!
Eva Visser
Eva Visser
2022.12.13
Arthur Neuhof heeft ons uitstekend geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. Met een goede proactieve begeleiding en prettige communicatie gedurende het traject werden we vrijwel volledig ontzorgd. Zeker een aanrader, bedankt Arthur!
Reply from De Duurzame Hypotheekadviseur 2022.12.13
Heel fijn om te horen dat jullie helemaal tevreden zijn! Heel veel geluk met jullie eerste woning en heel veel succes met de verbouwing!
Sara Chouman
Sara Chouman
2022.11.24