Dam Auto

Dam Auto Reviews

Excellent rating
4.9
15 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (15)
Robin Bodde
Robin Bodde
2024.04.10
Prettig contact gehad over de eventuele aankoop van een auto!
Advertisement
Sana Moenilal
Sana Moenilal
2024.04.05
Zeer tevreden over de aankoop die we vorig week hebben gedaan! We hebben een proefrit gedaan en we waren meteen verkocht. Super service gehad van Erwin! Om ons tegemoet te komen mochten we de auto zelfs ophalen na sluitingstijd. Ondanks dat we de auto op de avond hadden opgehaald zorgde hij toch voor een goede afwikkeling. Bosje bloemen gekregen, dat maakt het net even af. Menig auto verkopers kan hier nog wat van leren! Service hangt geen prijs aan uiteraard en die is hier TOP! Ik zou Dam auto’s dan ook ten zeerste aanraden. Veel geluk met jullie mooie gezin 🌸
Jesse
Jesse
2024.03.29
Op basis van de goede reviews een afspraak gepland met Dam Auto, waarbij deze reviews volledig waarheid bleken te zijn. Na een bezichtiging - waarbij je volledig met rust gelaten wordt - een proefrit gemaakt en vervolgens de prijs overeen gekomen, waarbij er realistisch geboden wordt op een inruilauto. De omgang en service is een voorbeeld voor alle autohandelaren!
J Roelfsema
J Roelfsema
2024.03.18
Ik ben zeer te spreken over Dam Auto Marum. De eigenaar is erg vriendelijk, kundig en denkt goed mee. Hij heeft ons een goede auto + uitstekende service geleverd! Ga zo door!
Lisa Wieringa
Lisa Wieringa
2024.03.14
Wat zijn wij blij met onze nieuwe auto! Een prachtige KIA sportage! Wat hebben we ook een fijne ervaring met de verkoper! Denkt heel erg met je mee, wij wilden graag zeker weten of alles zou passen in de kofferbak. Hij pakte alle attributen erbij om te checken of het lukte. Heel laagdrempelig en super vriendelijk. Eigenlijk geen echte verkoper 😜 maar een mensen-mens. 🙏🏽 En juist dat verkoopt weer. 😉 Ook hebben we een mooie inruilprijs voor onze auto gekregen. Ik raad DAM auto Marum dan ook aan!
Advertisement
Wilma Jongsma
Wilma Jongsma
2024.03.05
Heel blij met de Ford die we hebben gekocht. Super service en fijn contact! Dikke aanrader!
margje van der Spoel
margje van der Spoel
2024.03.02
Audi A4 gekocht. Zeer tevreden over de gastvrijheid. Goed geholpen. En een zeer goede aflevering van de auto. Dik tevreden.
Annemiek Flokstra
Annemiek Flokstra
2024.02.04
Goede service bij Dam Auto. Vriendelijk in contact, behulpzaam en meedenkend. Prachtige bos bloemen gekregen bij aflevering van de auto, dat zijn toch even de kleine extra 's die het 'm doen. Wij raden dit bedrijf ten zeerste aan
Joop D
Joop D
2024.02.02
Na een tijdje zoeken kwam ik een Peugeot 2008 tegen bij Dam auto's. Contact opgenomen met de erg vriendelijke eigenaar die de tijd voor mij nam bij de verkoop van de auto. Ik kreeg een nette inruilprijs voor mijn oude auto. Auto werd met een beurt en een half jaar autotrust garantie afgeleverd. Een erg positieve ervaring bij Dam auto's
Advertisement
René
René
2024.01.27
Lang gezocht naar een volvo s60 naar mijn zin en uiteindelijk bij dam auto een tegen gekomen, Opgebeld en meteen vriendelijk te woord gestaan en een afspraak kunnen maken. Naar de auto gaan kijken en een proefrit gemaakt alles top in orde. Ook wordt alles info over de auto netjes uitgelegd. De deal was snel gesloten en met een kop koffie alles netjes in orde gemaakt. Top service hier en mooie voorraad.
willem terpstra
willem terpstra
2024.01.25
Net een auto gekocht hier bij Dam auto, Werd hier meteen vriendlijk opgevangen. Heb 2x een proefrit mogen rijden. Ben goed geholpen en heb antwoord gekregen op al mijn vragen. Ben hier ook met een goed gevoel vandaan gekomen.
Pepijn van Olphen
Pepijn van Olphen
2024.01.21
Auto precies zoals beschreven, snel een deal kunnen maken.
Daan Guitoneau
Daan Guitoneau
2024.01.15
Erg behulpzaam en goed geholpen bij Dam auto!
Advertisement
Jitze Groen
Jitze Groen
2024.01.12
Op zoek naar een goed uitgeruste Volvo V40 kwam ik er eentje tegen bij Dam Auto’s in Marum. Ik werd gelijk vriendelijk ontvangen met koffie en een heldere uitleg over de achtergrond en staat van de auto. Na een proefrit en een goede offerte werd de deal snel gesloten. Betrouwbaar adres voor het kopen van uw occasion.
Christina Meijer
Christina Meijer
2023.12.17
Dam Auto heeft ons ontzettend goed geholpen met de koop van onze nieuwe Volvo V60 T8. Na het delen van de zoekopdracht vond Erwin binnen no-time onze droomauto. Hij weet met zijn ruime ervaring in de autobranche, maar bovenal met zijn transparante en vlotte communicatie, je als klant vertrouwen te geven. Wij hebben gemerkt dat hij niet alleen graag een auto verkoopt, maar bovenal wil dat de klant naar volle tevredenheid een auto koopt. Wij zijn heel blij!