dadi.nl

DaDi Websites enzo Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
50 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies ( 49 ) 5.0

Patrizia Esposito
Patrizia Esposito
2024.03.04
Sytze heeft een website gebouwd waarin hij al mijn wensen heeft vervuld. Hij heeft mij alle informatie en handleidingen gegeven om de website up to date te houden. Hier heb ik jaren plezier van✨
Antwoord van DaDi Websites enzo 2024.03.18
Hoi Patrizia, heel erg bedankt voor deze mooie woorden. Heel veel plezier met je nieuwe website!
Quincy Schothorst
Quincy Schothorst
2024.02.06
Sytze van Dadi websites heeft ons uitstekend geholpen met het maken en het ontwerpen van onze website. We zijn zeer tevreden over de snelheid en professionaliteit waarmee ze te werk gaan. Het team schakelt snel en levert hoogwaardige resultaten. Ik zou Dadi ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en professionele webbeheerdiensten.
Antwoord van DaDi Websites enzo 2024.02.07
Hey Quincy, dank voor deze mooie review. Wordt gewaardeerd!
Dennis Kuipers
Dennis Kuipers
2024.02.06
Behulpzaam en snel schakelen voor een project oplossing. Aanrader.
Antwoord van DaDi Websites enzo 2024.02.06
Bedankt Dennis! En uiteraard graag gedaan.
Renate Verstraaten
Renate Verstraaten
2023.12.15
Sytze is een ontzettend fijn persoon om mee samen te werken. Je krijgt van Sytze gegarandeerd eerlijk advies over wat wel en niet kan en vooral wat beter kan. Sytze heeft veel kennis en werkt ook nog eens enorm proactief en efficiënt. De service van DaDi is de vijf sterren meer dan waard!
Antwoord van DaDi Websites enzo 2023.12.23
Hartelijk dank voor je mooie review. Ik ben blij te horen dat je tevreden bent met onze samenwerking en de service die ik heb kunnen bieden. Het is ook voor mij altijd leuk om met jou te werken; jouw heldere communicatie en positieve instelling (met soms een vleugje wispelturigheid 😉) maken elk project een leuke uitdaging. Ik kijk er naar uit om onze samenwerking voort te zetten en zal blijven klaarstaan voor al jouw toekomstige projecten.
Omarm - Carola Dominicus
Omarm - Carola Dominicus
2023.10.25
Zeer tevreden met de ondersteuning van Sytze. Mijn website draait probleemloos. En mocht ik iets niet weten of loop ik ergens tegenaan bij het aanpassen van mijn website, dan is Sytze zeer behulpzaam en snel in zijn dienstverlening.
Antwoord van DaDi Websites enzo 2023.10.27
Hartelijk dank voor deze mooie review! Blij mee 😊
Sandra Winkel - Achterberg
Sandra Winkel - Achterberg
2023.10.10
Sytze is een rustige behulpzame motiverende man. Hij heeft veel verstand rondom alles van de website. Ik ben enorm geholpen en voelde mij gedreven om zelf een mooie tekst te schrijven. Ook omdat hij aanbood dat hij ook wilde helpen. Ik hoefde het niet alleen te doen. EN dat voelde heel erg fijn. Door zijn rustige houden, soms wat achter de broek aanzitten wat ik als heel positief ervaarde merkte ik dat er een heel mooi resultaat kwam van mijn website. Ik wil Sytze zeker aanraden bij alle ondernemers. Waarom? omdat hij kundig is en goed kan vertellen welke stappen er komen duidelijk is in wat hij nodig heeft om een fantastische website te maken. Dus klim in die pen en schrijf hem om jou te helpen om een mooie website te maken. Ook ben ik blij dat alles nu bij hem in onderhoud is. Kortom een topper. Heel erg dank je wel voor al je hulp! Ga zo door!
Antwoord van DaDi Websites enzo 2023.10.20
Hoi Sandra, dankjewel voor deze uitgebreide review! Ben ik heel blij mee, en graag gedaan :)
Laura Hamer
Laura Hamer
2023.09.25
Sytze is een topkerel - super ter zake kundig, altijd heel snel met reageren en nog aardig ook!
Antwoord van DaDi Websites enzo 2023.10.10
Dankjewel Laura!
Heleen Verkerk
Heleen Verkerk
2023.09.19
Ik werk nu al een aantal jaren samen met Sytze. Voor mijn eigen business maar ook via opdrachtgevers die ook met hem samenwerken. Naast dat Sytze een topper is als mens en een expert op zijn vakgebied, is hij lekker snel, to the point, oplossingsgericht, gestructureerd en duidelijk! Daarom adviseer ik al mijn klanten met Sytze (Dadi) te gaan samenwerken.
Antwoord van DaDi Websites enzo 2023.09.19
Dankjewel voor deze mooie complimenten!
Rik van der Horst
Rik van der Horst
2023.09.14
Sytze is een uitstekende website-bouwer die meedenkt en zijn netwerk kan inzetten voor allerlei interessante en mooie oplossingen. Duidelijke afspraken en een uitstekend eindresultaat. Meerdere keren mee samengewerkt en we gaan in de toekomst de samenwerking wat mij betreft vervolgen.
Antwoord van DaDi Websites enzo 2023.09.15
Hoi Rik, bedankt voor je review! Heel fijn om te lezen, ik ben blij met onze samenwerking.
LD Gravieres B&B
LD Gravieres B&B
2022.12.19
Erg Blij met Dadi, Sytse dus. Hij is een klantgericht denker en geeft snel topservice! Zeer aan te bevelen !!
Antwoord van DaDi Websites enzo 2022.12.20
Hartelijk dank, en graag gedaan.
Hooykaas Opticals Doorn
Hooykaas Opticals Doorn
2022.12.14
Perfect bedrijf!! Aanrader.
Antwoord van DaDi Websites enzo 2022.12.15
Hartelijk dank!
Henk Fransen
Henk Fransen
2022.12.14
Goed bereikbare, betrouwbare partij.
Antwoord van DaDi Websites enzo 2022.12.14
Bedankt voor je review Henk, wordt gewaardeerd. :)
Roel van Dam
Roel van Dam
2021.11.26
Positief
Professionaliteit
Kwaliteit
Ik was verbaasd over de snelheid van werken en over de frisheid van de site die Dadi bouwde. Echt superblij met het resultaat! Daarnaast goede uitleg gekregen over hoe zelf aanpassingen te maken. Goed bereikbaar en proactief. Een heel goede ervaring.
Antwoord van DaDi Websites enzo 2021.11.29
Hartelijk bedankt voor deze woorden Roel! En uiteraard heel graag gedaan :)
elise mooij
elise mooij
2021.09.02
Positief
Professionaliteit
Kwaliteit
Was super goed geholpen, en een hele snelle service. Kom zeker terug.
Antwoord van DaDi Websites enzo 2021.09.04
Dankjewel en graag gedaan 👍
Jose Pluymaekers
Jose Pluymaekers
2021.06.21
Sytze is erg behulpzaam en mocht een probleem zijn, dan lost hij het snel en vakkundig weer op. Hij denkt goed mee en zorgt altijd voor een goed resultaat.
Antwoord van DaDi Websites enzo 2021.06.29
Dank je wel voor je review en heel erg graag gedaan! Groeten Sytze
Tim Van Lokven
Tim Van Lokven
2021.05.01
Positief
Professionaliteit
Kwaliteit
Waarde
Bedankt Sytze voor de goede service! Wij zijn blij met onze nieuwe QR-registratie.
Antwoord van DaDi Websites enzo 2021.05.03
Hoi Tim, dank je wel en graag gedaan!
Joost Vernooij
Joost Vernooij
2021.04.29
Positief
Professionaliteit
Kwaliteit
Waarde
Antwoord van DaDi Websites enzo 2021.04.29
Dank voor de beoordeling Joost!
Sanne van Dort
Sanne van Dort
2020.10.25
Sytze is erg kundig, werkt snel, is oplossingsgericht en denkt met je mee. Heel fijn, een aanrader!
Antwoord van DaDi Websites enzo 2020.10.26
Hoi Sanne, hartelijk dank voor deze woorden en ik ben blij dat ik kon helpen!
Pieter Joosten
Pieter Joosten
2020.04.30
Positief
Professionaliteit
Ontvankelijkheid
Sytze heeft me geholpen bij het opzetten van mijn website. Niet alleen focus op design maar ook op hoe aantrekkelijkheid te verhogen voor de bezoeker. Erg fijn hoe snel gereageerd werd op mijn vragen. Weet snel de vertaling te maken van behoefte naar techniek.
Antwoord van DaDi Websites enzo 2020.06.07
Dank je wel voor je review Pieter!
Wilma van Veldhuisen
Wilma van Veldhuisen
2020.04.22
Positief
Professionaliteit
Kwaliteit
Goed en snel geholpen, zeker een aanrader!
Antwoord van DaDi Websites enzo 2020.06.07
Hoi Wilma, bedankt voor je review en graag gedaan ;)