Climotec

climotec.nl

Climotec Reviews

Excellent rating
5.0
56 reviews Verified
Climotec
%title%

%offer%

Reviews ( 56 ) 5.0

2024.07.04
Fijn proces met de mannen van Climotec van aanvraag via de website, snel een afspraak om bij ons thuis te komen kijken wat de mogelijkheden zijn. Goed advies en scherpe offerte. Installatie was vlot en super netjes gewerkt met oog voor detail, schoonmaken (stofzuigen van boorgruis) en uitleg/ aansluiten op de app. Wij hebben 2 binnen units van Daikin en een buitenunit draaien sinds vanmiddag. Top dus!
2024.07.03
Vakmensen met verstand van zaken!!
Jaap Backx
Jaap Backx
2024.07.02
Een absolute aanrader! Vlot contact, snelle plaatsing en een super service en installatie.
Nicole Durlinger
Nicole Durlinger
2024.06.18
Snelle, goede en fijne levering. Professionele mensen. Duidelijke uitleg
Angelique Ostermann
Angelique Ostermann
2024.06.12
Nette vakkundige mensen. Werken netjes en denken goed mee, ook als je niet de meest voordehand liggende installatie wilt. Alles is keurig weggewerkt en netjes opgeleverd.
Leandra Lassing
Leandra Lassing
2024.06.11
3 mooie airco's laten hangen door Climotec, duidelijke uitleg, alles naar wens afgeleverd. Vriendelijke (vak)mannen, weet waar ze over praten. Zeker een aanrader! Bedankt Julian en Ralf.
Betty Van De Meulengraaf
Betty Van De Meulengraaf
2024.06.11
Zeer goede service. Werken snel en netjes. Ik kan hen zeker aanbevelen.
Fred Buitenkamp
Fred Buitenkamp
2024.06.06
Keurig netjes en vakkundig airco en zonnepanelen geplaatst. Zeer tevreden, werken netjes en duidelijke uitleg en garantie.
Laura
Laura
2024.06.04
Uitstekende en snelle service, met goed advies en kwalitatief werk. Echt een aanrader!
Adam Fiering
Adam Fiering
2024.06.04
Heel vriendelijk en vakkundige mannen, weten van aanpakken !!
Leontien van Schagen
Leontien van Schagen
2024.06.04
De mannen werken netjes en werken precies. Geen rommel makers. Airco wordt getest en je krijgt uitleg over onderhoud en gebruik. Helemaal tevreden!
Mieke Honen
Mieke Honen
2024.06.03
Niels van der Beek
Niels van der Beek
2024.05.17
We zijn zeer tevreden met de geleverde service en installatie. Super nette en punctuele werknemers die duidelijk hun uiterste best deden om gedegen en net werk te leveren. Ook het advies was zeer goed. We hadden geen moment het idee om in te dure oplossingen geduwd te worden, sterker nog: "Nee, dat moet je niet willen, dat is te duur en voor jullie niet nodig" Als we toch informeerden naar duurdere opties. Nogmaals zeer tevreden en een goede aanrader voor iedereen die airconditioning nodig heeft.
silvia van kessel
silvia van kessel
2024.05.01
Super netjes
ceesjet
ceesjet
2024.04.30
Snelle reactie, vakkundig advies en ze denken mee. Duidelijke offerte en een snelle plaatsing geheel volgens afspraak. Zeker aan te bevelen !!!
Rob Eijfferts
Rob Eijfferts
2024.04.29
Nette en vlotte installatie. Goede communicatie en de monteurs hebben veel vakkennis. Wij zijn zeer tevreden en raden Climotec aan!
Geert Visser
Geert Visser
2024.04.25
Prima bedrijf, waren stipt op tijd, zoals afgesproken, installatie van onze Mitsubishi airco's keurig volgens afspraak en zeer efficiënt, nette monteurs alles opgeruimd en gestofzuigd. Goede instructie. Al met al bijzonder tevreden
Roel van Hal
Roel van Hal
2024.04.18
Aron Aron
Aron Aron
2024.02.26
Superfijne, supersnelle en supernette installatie van een airco. Eerlijk advies en afspraken worden nagekomen. Absolute aanrader!
Tom Colen
Tom Colen
2024.01.27
Uitstekend geholpen. Uitgebreid advies gekregen op locatie na invullen van het formulier op de website. Vragen op offerte keurig beantwoord en telefonisch nog de puntjes op de I gezet. Na goedkeuren offerte is de airco op korte termijn keurig netjes en vakkundig geplaatst. Aanrader!