CityFit ONZ [SG]

CityFit ONZ [SG] Opinie

Opinie Dobrze
4.4
840 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (840)
Ketchup
Ketchup
2024.04.22
Siłownia dobra ale naciągacze jakich mało. Nigdy nie kupujcie broń boże karnetu na 6 miesięcy bo te chieny w mysł tego że niby podpisujesz z nimi jakąś (umowe) to jak ci się coś stanie i nie możesz uczęszczać na siłownie to i tak te chieny będą ci pobierali z konta i nawet rezygnacja wraz z pismem nic nie pomoże. Podkreślam że jako siłownia jest spoko ale ich polityka i system to typowy scam i wyłudzanie pieniedzy... Pozdro
Krzysztof Sambor
Krzysztof Sambor
2024.04.20
Z chęcią przychodzę do Citifit rondo ONZ ze względu na dobrą atmosferę, przyzwoity sprzęt i dużą przestrzeń!
Tomasz Jakubowski
Tomasz Jakubowski
2024.04.20
Wiktoria jest super
Arkadiusz “GastroBicki” Denisiuk
Arkadiusz “GastroBicki” Denisiuk
2024.04.20
Świetna silownia! Chodzę tu od lat i szczerze polecam!
Jarosław Dąbrowskib
Jarosław Dąbrowskib
2024.04.20
Sprzet ekstra 💪 atmosfera bomba ! Pani Wiktoria dba o klientow dopytuje czy wszystko sie wporzadku super silownia z takimi ludzmi !
Pawel Grzeszczuk
Pawel Grzeszczuk
2024.04.20
Świetna lokalizacja, przyjazna obsługa i dobry sprzęt czynią tą siłownię obowiązkowym punktem na mapie każdego pakera!!!
Elvin Gasimov
Elvin Gasimov
2024.04.19
Przemko Podróżnik
Przemko Podróżnik
2024.04.18
Vitaliy Volokitin
Vitaliy Volokitin
2024.04.16
Mauricio Montero
Mauricio Montero
2024.04.15
Bad service, there is girl called Wiktoria, she treats very bad to the customer. We always are waiting for scanning the code and she is talking and west time with others guys.
Elizabeth Sánchez Carlos
Elizabeth Sánchez Carlos
2024.04.15
Bad service, there is girl in the reception called Wiktoria, she treats very very bad. 👎👎👎👎
Andrés Galeas
Andrés Galeas
2024.04.15
Jarosław Walczyński
Jarosław Walczyński
2024.04.13
Moja ulubiona siłownia.
Odpowiedz z CityFit ONZ [SG] 2023.10.16
Jarosławie, dziękujemy za wysoką ocenę i pozytywną opinię! Do zobaczenia na treningach :) Pozdrawiamy, Team CityFit Rondo ONZ
Анастасия Кочена
Анастасия Кочена
2024.04.13
Зал неплохой, но система которая даже после отмены абонемента продолжает списывать деньги-это треш. Ребята, если хотите чтобы у вас по жизненно каждый месяц списывались деньги с карты, и сотрудники разводили руками , тогда вам в этот зал! Я не хожу туда уже 2 месяца, подала заявку на отмену абонемента, пришло письмо все как положено, что очень жаль что ухожу и они будут меня ждать, так видимо ждут меня что продолжают списывать деньги и не дают удалить карту, я в шоке. Самый странный зал, в которых я ходила. А еще))) денюжка списывается, а в зал ходить я не могу, я же отменила абонемент… кринж, я ставлю 2 звезды просто за сам зал, остальное в нем зашквар.
Yulia Baranchuk
Yulia Baranchuk
2024.04.09
A lot of people over there
Odpowiedz z CityFit ONZ [SG] 2024.04.12
Yulia, thank you for your feedback. Indeed, during peak hours, it can get crowded sometimes, as we are located right in the center of Warsaw. Wishing you successful workouts here! 💙 Agata
Izabella Sadowska
Izabella Sadowska
2024.04.09
Odpowiedz z CityFit ONZ [SG] 2024.04.12
Iza, dziękujemy za wysoką ocenę :) To dla nas bardzo ważne, pozdrawiamy i życzymy udanych treningów 💙
wojciech gruszczyński
wojciech gruszczyński
2024.04.08
Polecam! Buty zostawione tydzień temu dziś odebrane u menagera siłowni - dzięki Bartek i Tomek!
Odpowiedz z CityFit ONZ [SG] 2024.04.12
Wojtku, cieszymy się, że mogliśmy pomóc ! Życzymy udanych treningów 💙 Pozdrawiamy, Team CityFit Rondo ONZ
violetta adamczyk-legutko
violetta adamczyk-legutko
2024.04.06
O!!dwiedziłam ostatnio tą siłownię,obsługa na bardzo wysokim poziomie,zawsze chętna do pomocy,pełny profesjonalizm,na siłowni trochę gorąco ,ale warto przychodzić. Polecam !
Odpowiedz z CityFit ONZ [SG] 2024.04.12
Violetto, dziękujemy za opinię i wysoką ocenę! Mamy nadzieję, że Twoja kolejna wizyta będzie równie udana. Pozdrawiamy, Team CityFit ONZ :)
Zdawalność OSK
Zdawalność OSK
2024.04.05
Najlepsza w ścisłym Śródmieściu Północnym, dużo ładnych ludzi w koło. Trenery szczerze mili
Odpowiedz z CityFit ONZ [SG] 2024.04.12
Cześć, dziękujemy za pozytywną opinię i wysoką ocenę :) Życzymy udanych treningów 💙
zuzia oniszk
zuzia oniszk
2024.04.04
Dość często odwiedzam ta sieciówkę, jednak jeszcze nigdy nie byłam w tej konkretnej lokalizacji. Chcąc to zmienić - wybrałam sie tam kilka dni temu. Może zacznę od plusów - sama siłownia ma dość duza powierzchnie, dlatego ilość maszyn jest dość pokaźna (z małymi brakami: maszyna do hip thrustow). Dobra lokalizacja - 5 minut od metra ONZ. Na miejscu jest kilka automatów z przekąskami i piciem, co jest dobrym rozwiązaniem dla tych, którzy zglodnieli lub stali sie spragnieni. Ruchome schody ułatwiają zejście po ciężkim treningu nog, także jest to super wyjście dla klubowicza. Zatem pora na minusy, których niestety jest wiecej: brak klimatyzacji (przynajmniej w wieczornym czasie, w którym ja byłam), co jest dość kłopotliwe przy robieniu cięższego treningu. Nie dało sie biegac na dłuższe dystanse z powodu właśnie wysokiej temperatury. Mała przestrzeń między samymi maszynami, która czyni praktycznie niemożliwym, żeby przecisnąć się, nie zahaczając o jakaś inna osobę. Duże zatłoczenie, co nie jest stricte wina samej placówki, jednak chciałabym o tym wspomnieć, bo zmniejsza to komfort ćwiczeń. Przy wejściu miałam problem z zakupieniem wejściówki, może to chwilowa awaria terminala, bądź mój telefon miał w tym swój udział (nigdy wcześniej w obecnym miejscu zamieszkania nie miałam takiego problemu, ale nie obwiniajmy sieciówki, gdy nie jesteśmy w 100% pewni, czy to ona zawiniła). Piach na podłodze w przebieralni. W miare okej siłownia, jednak nie wykupilabym tu rocznego karnetu. Pozdrawiam :DD
Odpowiedz z CityFit ONZ [SG] 2024.04.12
Dziękujemy za Twoją szczegółową opinię! Doceniamy, że podzieliłaś się zarówno pozytywnymi, jak i negatywnymi doświadczeniami. Pozdrawiamy! 😊👋