Kouzelník Čáry Kluk

carykluk.cz

Kouzelník Čáry Kluk Recenze

Vynikající hodnocení
5.0
357 hodnocení Ověřeno
Kouzelník Čáry Kluk
%title%

%offer%

Recenze ( 356 ) 5.0

Petra Vavreková
Petra Vavreková
2024.04.14
Odpověď od Kouzelník Čáry Kluk 2024.04.19
Paní Petro, děkuji za vaši pětihvězdičkovou recenzi. Zdraví kouzelník Čáry Kluk
Reklama
Josef
Josef
2024.04.14
Odpověď od Kouzelník Čáry Kluk 2024.04.19
Dobrý den, pane Josefe, vy jste se ale rozepsal 🙂. Jsem rád, že se vám to s kouzelníkem líbilo. Zdraví kouzelník Čáry Kluk
Jana Gurecka
Jana Gurecka
2024.04.14
Pan kouzelník byl super👏👏👏
Odpověď od Kouzelník Čáry Kluk 2024.04.19
Paní Jano, děkuji za vaši skvělou recenzi, vy jste taky byla super 👍. Zdraví kouzelník Čáry Kluk
Paulina Kosturova
Paulina Kosturova
2024.04.02
Akcia v práci pre deti a zamestnancov. Vsetci sa skvelo zabavili a užili si kúzelníka.
Odpověď od Kouzelník Čáry Kluk 2024.04.03
Dobrý den, paní Pavlíno, děkuji za pozvání na váš Family day s vaší bankou. Jsem rád, že si to děti užily 👍. Zdraví kouzelník Čáry Kluk
Bezva Párty
Bezva Párty
2024.03.29
doporučuje
Pan kouzelník je spolehlivý a zábavný.
Reklama
Michaela Šámalová
Michaela Šámalová
2024.03.29
Pana kouzelníka jsme měli na firemní akci a děti se skvěle bavily.
Odpověď od Kouzelník Čáry Kluk 2024.04.03
Dobrý den, paní Michaelo. Firemní akce se vydařila, moc děkuji za skvělou recenzi a za pozvání. Zdraví kouzelník Čáry Kluk
Martina Baštincová
Martina Baštincová
2024.03.17
Skvělé vystoupení na Šípech. Pobavení pro děti i dospělé. 🙂
Odpověď od Kouzelník Čáry Kluk 2024.04.03
Zdravím Šípy 👍🙂 a děkuji za recenzi. Zdraví kouzelník Čáry Kluk
Eva Kounovská
Eva Kounovská
2024.03.17
Krásné vystoupení kouzelníka 💥. Skvělá zábava.
Odpověď od Kouzelník Čáry Kluk 2024.04.03
Paní Evo, děkuji za vřelé přivítání, za občerstvení a recenzi 😀, jsem rád, že se všechny děti pobavily magií, gagy a modelováním balonků s kouzelníkem. Zdraví Čáry Kluk
Tomáš Slabý
Tomáš Slabý
2024.03.17
Skvělá akce, moc jsme si to užili!!!
Odpověď od Kouzelník Čáry Kluk 2024.04.03
Pane Tomáši, děkuji za vaši perfektní recenzi. Dost jste se rozepsal 😀. Zdraví kouzelník Čáry Kluk.
Reklama
Pavla Trejbalová
Pavla Trejbalová
2024.03.17
Kouzelnik byl super. Pobavili se děti i dospělí.
Odpověď od Kouzelník Čáry Kluk 2024.04.03
Paní Pavlo, děkuji za vaši skvělou recenzi, které si vážím. Zdraví kouzelník pro děti i dospělé Čáry Kluk
Jana Marková
Jana Marková
2024.03.16
Úžasný, zábavný kouzelník. Mohu vřele doporučit pobaví jak malé diváky tak se od srdce zasmějí i dospělí.
Odpověď od Kouzelník Čáry Kluk 2024.04.03
Dobrý den, paní Jano. Děkuji za vaši skvělou recenzi kouzelníka 🙂👍. Zdraví kouzelník Čáry Kluk
Hana Černošová
Hana Černošová
2024.03.16
Kouzelník je úžasný, pobaví děti i dospělé, vřele doporučuji na každou párty, oslavu, nezkazí žádnou zábavu 👍
Odpověď od Kouzelník Čáry Kluk 2024.04.03
Paní Hano, díky za vaší skvělou recenzi (po dlouhé době někdo napsal více než jednu větu 🙂). Zdraví kouzelník Čáry Kluk
Radka Hniličkomvá
Radka Hniličkomvá
2024.03.10
Úžasný, skvělí , naprostá spokojenost
Odpověď od Kouzelník Čáry Kluk 2024.03.11
Dobrý den, paní Radko, děkuji za vaši skvělou recenzi a těším se příště na setkání. Zdraví kouzelník Čáry Kluk
Reklama
Martin Hnilička
Martin Hnilička
2024.03.09
Odpověď od Kouzelník Čáry Kluk 2024.03.11
Martine, moc jste se nerozepsal, ale děkuji za skvělou pětihvězdičkovou recenzi z karnevalu pro děti. Zdraví kouzelník Čáry Kluk
Veronika Elhotová
Veronika Elhotová
2024.03.07
doporučuje
Kouzelníka jsem oslovila na narozeniny dcery, aby udělal dětičkám vystoupení ve školce🎩🪄. Všechny děti se od začátku do konce bavili, smáli, spolupracovali a byli naprosto nadšení! A to i paní učitelky😀!! Čáry Kluka doporučuji všem, precizní příprava s jistým kladným výsledkem👌💯. Děkujeme🥸
Odpověď od Kouzelník Čáry Kluk 2024.03.18
Veroniko, děkuji za skvělou recenzi. Jsem rád, že se narozeniny Valinky povedly 😀😀. Velký dík také patří všem v mateřské školce 👍.
Barbora Šikulová
Barbora Šikulová
2024.03.04
ČÁRY KLUK je bombastické interaktivní kouzelnické představení pro děti i dospělé. 🤩 9 dětí 10 dospělých, diplomy, balonky, akce, legrace, náš pětiletý oslavenec i náš děda - všichni se zapojili, smáli, kouzlili a poctivě jsme si užili hodinku a půl skvělé zábavy! D O P O R U Č U J E M E 🎈🥳🎉🎊 A my děkujeme! 👍🏻 S kouzelníkem si užijete už e-mailovou komunikaci - kdo se hned u ni nezasměje, je bačkora. 😁 Vše přiveze, zařídí si a nerušeně, jak kouzlem, zmizí, full servis! ✔️
Odpověď od Kouzelník Čáry Kluk 2024.03.11
Dobrý den, paní Barboro, nikdo jiný by to nenapsal lépe. Děkuji za pozvání na narozeniny do vaší pohodové rodiny. Úplně nejvíc pro mě je, že jsem pobavil i dědu 😂👍. Zdraví kouzelník Čáry Kluk
irena Padourkova
irena Padourkova
2024.03.03
Úžasný zážitek, super kouzelník a krásné odpoledne. Děkuji
Odpověď od Kouzelník Čáry Kluk 2024.04.03
Paní Ireno, děkuji za vaši recenzi. Těším se příště na setkání. Zdraví kouzelník Čáry Kluk
Reklama
Gilotina290912 Gilotina
Gilotina290912 Gilotina
2024.03.03
Kouzelník byl maximálně úžasný. Jen doporučuji ❤️❤️❤️❤️
Odpověď od Kouzelník Čáry Kluk 2024.04.03
Strašně moc mě těší vaše hodnocení. Jsem rád, že to dobře dopadlo a všichni se pobavili. Děkuji za srdíčka, to potěší 🙂. Zdraví kouzelník Čáry Kluk
Katerina Jenickova
Katerina Jenickova
2024.02.29
Vřele doporučuji. Super šou. Nápaditá, vtipná. Děti si to užili. A dospělé to pobavilo.
Odpověď od Kouzelník Čáry Kluk 2024.03.02
Dobrý den, paní Kateřino, děkuji za vaši pětihvězdičkovou 🙂👍 recenci z kanrnevalu. Zdraví kouzelník Čáry Kluk
FAKSIMILE
FAKSIMILE
2024.02.26
doporučuje
Skvělý a profesionální kouzelník, který vykouzlí perfektní atmosféru a splní všechna vaše přání! Jednomu chlapíkovi prý nechal zmizet i zlou tchýni...